NASIL DAVRANMALIYIM ?

Kendi haklılığını vurgulamak istiyor ama benim huzurum kalmiyor

esiniz saga sola borc mu takiyo, iddaa kumar falan mi var

neden israrla ornek verin denilen mesajlari es gecip yaziyosunuz

bi insanin ne hatasi olabilir ki sürekli baldizi ifsa edip ara bozabilecek

Suç senin yani kusura bakmada... hadi ablan art niyetli sen neden ona uyup gidip eşinle kavga ediyorsun?
Öyle bir baskı altında kalıyorum ki evde bana bile nefes alacak yer kalmıyor nasıl dillerine düştü yine diye
esiniz saga sola borc mu takiyo, iddaa kumar falan mi var

neden israrla ornek verin denilen mesajlari es gecip yaziyosunuz

bi insanin ne hatasi olabilir ki sürekli baldizi ifsa edip ara bozabilecek
İşte ise yaramaz diyor benim çocuğum hasta doğdu doğar doğmaz hastanede muayenesi başladı bebeği bile tutamıyor hastanede bana bebeğim biberonla besleyip yoğun bakıma alçaz dediler özel biberon almamıza rağmen özel hastane bunu yapmadı eşimde sinirlenip doktora bağırmış ablam nasıl bağırır doktora falan diye söylediler ben olunca iş yaparmış ben yoksam yapmamıs falan

o zaman o ise yarayan kocasiyla oturcak siz de belli bi sure iletisimi keseceksiniz

fevrilik mi var sizde biraz, bu kadar ufak seylerle kavga etmeye yonlendirebiliyo ablaniz

cidden babam olsa tanimam eger biri huzurumu kaciriyosa, uzakta dursun lazim degil. ablanizin ailenize karsi anlattigi seylere de savunma ya da destekleme seklinde degil manipüle seklinde yaklasin bence

Benim hamilelikte psikolojim bozuldu çocuğum sağlıksız doğacani öğrendim bu durumda ne ablam ne de eşim yanımda durdu herkes kendi derdini sürdürdü ondan iyi değilim tavsiyenizi beğendim teşekkür ederim

Eşinin yaptığı yanlışlar nedir ki?
Aslında dokunmak istedigim şey eşimin yanlışları değil onun yaptığı şeylerden dolayı ablamın üstüme gelmesi ikisi de hatalı bence ablam madem rahatsız eşime direk soylemelı benim psikolojim zaten iyi değil beni işin içine katip evimde huzurum kalmıyor benim sorduğum eşim hatalıda olsa ablamın yaptığına nasıl karşılık vermeliyim teşekkürler cevap icin

abla yil 2020 sen hala eniste dedikodusu yapiyosun. bide utanmadan karisina yapiyosun bence bi ceki duzen ver kendine diyebilirsiniz herkesin içinde.

allah yardimciniz olsun. akli basinda insanlar olsalar zaten dediginiz gibi hamilelik surecinde sizin kotu hissetmemeniz icin caba harcarlardi

mesafe koyun ablaniza acilen

Kendi haklılığını vurgulamak istiyor ama benim huzurum kalmiyor
Ne olursa olsun seni gerçekten düşünseydi seni huzursuz etmek yerine yanında olup boşver canını sıkma derdi ama tam tersini yapmak kıskandığını gösteriyo dediğim gibi mesafe köy arana

Yani adamın aslında tek suçu kendi kararlarını veremeyen başkasının etkisi altında yaşayan bir eşe ve fitne fucur bir baldıza sahip olması?
Eşinin yerinde olsam seni anında boşar, o kardeşine haddini bildirir, ve bir daha senin sülalenin yüzüne bile bakmazdım.
Kusura bakma ağır oldu biliyorum ama doğru olan bu ve bunu sende biliyorsun.

Son düzenleme:
Acik acik ablannzla konusun bunu.sizde hemen gdip kavga niye ediyorsunuz.ablanz sizi koruma icgudusu ile yapiyo olabilir.belki gercekten esiniz cok yanlislar yapiyordur.oncelikle sakin olun kimseyle tartismayin.aile buyukleri ile tarafsizca konusun bu mevzulari

ben zaten 6 yıllık evliyim hep onları dinledim
konuşulmuyor ki sen sus diyorlar sonra anlatıp duruyorlar esimin yaptigi seylere benzer kendi eside yapiyor ben dillendirmiyorum benim sorduğum şey ablamla görüşme konusu bir mesele varsa eşimle ona söylesinler beni araya katmasın iyice bunalıma girdim

Sen sus ne demek ya...
Siz çok pasif kalmışsınız.
Herkim olursa olsun bu derece üzerinizde dominant olmasına izin vermeyin. Bildirin haddini gitsin. Küsersede küssün.
Ama gördüğüm kadarıyla siz karışmamak derdindesiniz, çözüm aramıyorsunuz, sadece sorundan uzak durmak istiyorsunuz.
Açık söyleyim bu şekilde davranan görümce olsaydı burada linç edilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…