Nasıl davranmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazdıklarınızdan çok başarılı ve mutlu bir kadın imajı çiziyorsunuz! Daha da mutlu olun insallah ve lütfen gidin başka yere kusun içinizde ki pislikleri

Bana da öyle yapıyo memlekete bi daha da gitme onla ceza ver esine herkesin yanında özür dilesin seni cok üzdü çünkü
Zaten bir daha gelmeyeceğimi çok iyi biliyor
Bunu asla başka yerde olsak yapamazdı suan gidemeyeceğimi bildiği için yaptı ve it gibi de pişman ama is isten geçti

O sana olan davranışını kibarlastirmadan onunla barışma bi daha da onunla memlekete gitme

Zaten bir daha gelmeyeceğimi çok iyi biliyor
Bunu asla başka yerde olsak yapamazdı suan gidemeyeceğimi bildiği için yaptı ve it gibi de pişman ama is isten geçti
Herkes in önünde senden özür dilesin. Yaptıgı hareket e ben bile bozuldum. Biz onların kölesi değil z yani... Bizim de duygular ımız var

Ne alakası var hanımefendi ben şimdi eşimi affettiğimi mi söyledim
Hakaret illa kufurle mi olur resmen ezik kadın portresi çiziyorsunuz

Bak konulari hep yanlis anliyosunuz alinganlik alametleri bunlar. Affettiniz mi dedim. Hakaret olsa banlanir zaten burda.

Gene olayı gerçekleştirene değil de 3.şahıslara kinlenilmiş.
Madem kocan kapıyı açıp git bu evden dedi,gidemesen bile çocukla kendi eşyanı hazırlayıp kapı önüne koyup,bulunduğun odayı da kilitleyip kocanı yanına almasaydın da,kocanı da ailesini de dört döndürseydin. Sen kocana değil aileye tavır yapıyorsun şu anda sadece.

Yazdıklarınızdan çok başarılı ve mutlu bir kadın imajı çiziyorsunuz! Daha da mutlu olun insallah ve lütfen gidin başka yere kusun içinizde ki pislikleri
Ha bu arada size bakınca evet boşandığım için cidden önemli bir şey yapmışım diyorum.
İçimde hiç bir zaman kötü niyet olmadı.
Size kocacığınızla güzel bir yaşam diliyorum. Nasılsa iyi adam ya arada bağırır ama olsun koca sonuçta.

Sevgili Mune konumu kapatabilir misiniz
İyi niyetle yorum yapan herkese teşekkürler

Yorumunuz için teşekkür ederim

Öncelikle boşanmak bir başarı değil, tercihtir. Nasıl ki evlenmek, sorunlu bir evliliğe devam etmek vb şeyler tercihse, aynı şekilde boşanmak veya boşanmamakta bir tercihtir. Başarı kıstasınız bu olmasın.

Konunuza gelince siz haklısınız ama o an çekip gitseydiniz, ileride olabilecek diğer hakaretlerinde önüne geçebilirdiniz. Eşiniz hatasını anlayıp özür dilemeyi bilen bir insanmış fakat umuyorum ki bunu alışkanlık haline getirmez, yapıp yapıp pişman olup özür dilemez.

Evinizin anahtarını da alıp evinize gidin o istediği kadar kalsın. Ailesine de durumu açıklayın giderken . Oğullarının insana nasıl davranılması gerektiğini bilmediğini bilsinler. Hem madem eşinizin amacı ailesine de duyurmaktı duymuş olurlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…