Yazdıklarınızdan çok başarılı ve mutlu bir kadın imajı çiziyorsunuz! Daha da mutlu olun insallah ve lütfen gidin başka yere kusun içinizde ki pislikleriAjitasyon yapmayı bıraksanız keşke.Hayatta pek çok başarım var çok şükür.
Sizin gibi ajitasyona baş vurmadım mesela hiç bir zaman.
Ha kalbe gelince de çok şükür kalbim çok güzel.
Ama siz şimdi kocanıza yapamadığınız aklınızca bana yapmaya çalışacaksınız.
Ama kusura bakmayın bende sizin bu boş tribinizi çekemeyeceğim.
Sürekli kendinizi ezilmiş gibi gösterip , bunu kullanıp algı yaratmaya çalışmayın.
Bu kadar kendinize güveniniz varsa gidip eşinize davranışının hesabını sorun olur mu ?
Zaten bir daha gelmeyeceğimi çok iyi biliyorBana da öyle yapıyo memlekete bi daha da gitme onla ceza ver esine herkesin yanında özür dilesin seni cok üzdü çünkü
O sana olan davranışını kibarlastirmadan onunla barışma bi daha da onunla memlekete gitmeİyi akşamlar hanımlar
Eşimle ailesinin yanına gelmiştik burda halletmesi gereken isler var ama o kadar saçma ki çok bunaldım burada fazlasıyla kaldığımızı düşünüyorum. Artık gitmek istediğimi söyleyince bulunduğumuz odanın kapısını açıp ki annesi vs duysun diye gitmek istiyorsan defol git diye bağırdı sok oldum ne diyeceğimi bilemedim
Sonra pişman oldu ama is isten geçti herkesin yanında bağırıp yalnızken özür dileme dedim
Ama suan çok kırgınım ne yapmalıyım
Çok haklısın kesinlikle öyle yapacağımO sana olan davranışını kibarlastirmadan onunla barışma bi daha da onunla memlekete gitme
Herkes in önünde senden özür dilesin. Yaptıgı hareket e ben bile bozuldum. Biz onların kölesi değil z yani... Bizim de duygular ımız varZaten bir daha gelmeyeceğimi çok iyi biliyor
Bunu asla başka yerde olsak yapamazdı suan gidemeyeceğimi bildiği için yaptı ve it gibi de pişman ama is isten geçti
Cok patavatsız sızcaHerkes in önünde senden özür dilesin. Yaptıgı hareket e ben bile bozuldum. Biz onların kölesi değil z yani... Bizim de duygular ımız var
Gecenin körü nereye gidecek onu anlamadım ama iyi bi tepki verebilir benceGittin mi bilmiyorum ama gitmeliydin.
Ne alakası var hanımefendi ben şimdi eşimi affettiğimi mi söyledim
Hakaret illa kufurle mi olur resmen ezik kadın portresi çiziyorsunuz
Ajitasyon yapmayı bıraksanız keşke.Hayatta pek çok başarım var çok şükür.
Sürekli kendinizi ezilmiş gibi gösterip , bunu kullanıp algı yaratmaya çalışmayın.
Bu kadar kendinize güveniniz varsa gidip eşinize davranışının hesabını sorun olur mu
sizin gibi kadinlara asiri saygi duyuyorum.. ne mutlu size ❤
Ajitasyon yapmayı bıraksanız keşke.Hayatta pek çok başarım var çok şükür.
Bu kadar kendinize güveniniz varsa gidip eşinize davranışının hesabını sorun olur mu ?
Ha bu arada size bakınca evet boşandığım için cidden önemli bir şey yapmışım diyorum.Yazdıklarınızdan çok başarılı ve mutlu bir kadın imajı çiziyorsunuz! Daha da mutlu olun insallah ve lütfen gidin başka yere kusun içinizde ki pislikleri
Nasıl bir tepki?Gecenin körü nereye gidecek onu anlamadım ama iyi bi tepki verebilir bence
GideceğimGittin mi bilmiyorum ama gitmeliydin.
Yorumunuz için teşekkür ederimGene olayı gerçekleştirene değil de 3.şahıslara kinlenilmiş.
Madem kocan kapıyı açıp git bu evden dedi,gidemesen bile çocukla kendi eşyanı hazırlayıp kapı önüne koyup,bulunduğun odayı da kilitleyip kocanı yanına almasaydın da,kocanı da ailesini de dört döndürseydin. Sen kocana değil aileye tavır yapıyorsun şu anda sadece.
Siz anladığım kadariyla boşanmışsınız ve hayatta ki tek başarınız da bu olmuş
hayırlı olsun
Ne kadar kötü bir insansınız yaralı bir kadını hemen ilk fırsatta yarasından yakalamaya çalışıyorsunuz
Lütfen konumdan çıkıp gidin zira böylesine kararmış bir kalbin yorumuna asla ihtiyaç duymuyorum
Evinizin anahtarını da alıp evinize gidin o istediği kadar kalsın. Ailesine de durumu açıklayın giderken . Oğullarının insana nasıl davranılması gerektiğini bilmediğini bilsinler. Hem madem eşinizin amacı ailesine de duyurmaktı duymuş olurlar.İyi akşamlar hanımlar
Eşimle ailesinin yanına gelmiştik burda halletmesi gereken isler var ama o kadar saçma ki çok bunaldım burada fazlasıyla kaldığımızı düşünüyorum. Artık gitmek istediğimi söyleyince bulunduğumuz odanın kapısını açıp ki annesi vs duysun diye gitmek istiyorsan defol git diye bağırdı sok oldum ne diyeceğimi bilemedim
Sonra pişman oldu ama is isten geçti herkesin yanında bağırıp yalnızken özür dileme dedim
Ama suan çok kırgınım ne yapmalıyım
Güncelleme
Arkadaslar biletimi aldım araba üçte o saate kadar beklemek zorundayım eşim bilmiyor tabi insallah o öğrenmeden çıkıp gidebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?