- 21 Şubat 2021
- 433
- 413
- 53
- 33
- Konu Sahibi nobodysperfect
-
Diğer benimle birlikte olan arkadaş aşı olmuştu sadece bulaştıran değilŞöyle insanlara aşırı ayar oluyorum. Yaptığını hatırlat ona biraz hatasının farkında olsun. Aşı olmadınız mı hiçbiriniz? Yoksa aşıya rağmen mi böyle oldu?
Diğer benimle bulaşan kız sadece aşılıydıŞöyle insanlara aşırı ayar oluyorum. Yaptığını hatırlat ona biraz hatasının farkında olsun. Aşı olmadınız mı hiçbiriniz? Yoksa aşıya rağmen mi böyle oldu?
Yok konu açmıştım daha önce bizim hijyen meselesi yüzünden ve ailesi'nin bana tutumu nedeniyle bittiSiz de mi maske takmadınız?
Nişanlınız virüs bulaştırdınız diye mi sizden ayrıldı?
Şöyle kız hasta onu uyarıyoruz benim zar zor izin alarak ankara'ya gitmem gerekiyordu ve hasta olduğumun farkına orada acillik olduktan sonra vardım. Bende semptom başlar başlamaz maskeyi evde bile çıkarmadımBiraz karışık yazmışsınız.
Nasıl ki kendisi bilmeyerek başkasına bulaştırmıs. Aynı şeyi siz de yapmışsınız.
Kimse yine evde durmamış işin özü bu!
Biz odada zaten takmıyorduk çünkü bizden başka odaya gelen yok bi yemeğe giderken bide lavaboya fazlasıyla dikkat ediyodum. Eski nişanlım dediğimde konu açmıştım buraya hijyen ve ailesinin tutumu yüzünden diye o hafta güya ev bakıyorduk ve ben evlerindeydim henüz yüzük atmadık ama ortada artık bir durum kalmadıAynen sizde nisanda bulastirmissiniz, muhtemelen hepiniz maskeleri indirdiniz diye düşünüyorum. Allah korusun birisi atlatamayacaksada o kisinin eceli gelmiştir o hastalik vesilesi olacaktır. Biz önlemimizi alicaz kalani Allahtan.
Cok pardon ama eski nisanliniza nasil bulaştırdıniz. Eski olunca insan 1000 kat uzak durur ya.
Kızın hasta olduğunu bile bile gittiyseniz bu daha kötü :)Şöyle kız hasta onu uyarıyoruz benim zar zor izin alarak ankara'ya gitmem gerekiyordu ve hasta olduğumun farkına orada acillik olduktan sonra vardım. Bende semptom başlar başlamaz maskeyi evde bile çıkarmadım
Covid şüphelisi varken siz niye maske takmadınız?Diğer benimle bulaşan kız sadece aşılıydı
Yok konu açmıştım daha önce bizim hijyen meselesi yüzünden ve ailesi'nin bana tutumu nedeniyle bitti
Ben mecburiyetten eski nişanlımın evindeydim eşya ev olayı nedeniyle semptom başlar başlamaz maskeyi çıkarmadımE sizde gidip nişana herkese bulaştırmışsınız dibim kara senin ki benden kara
Kızın korona olduğunu diğer arkadaşla bilmiyorduk bize aman grip bildiğin hiç birşeyim yok biraz halsizim diyoduKızın hasta olduğunu bile bile gittiyseniz bu daha kötü :)
Kızın hasta olduğunu bile bile gittiyseniz bu daha kötü :)
Korona şüphesi olduğunu bilsem ben takmazmıydım 16 test yaptırdım şimdiye kadar kendime çok dikkat ederdim bize gribal bi hastalık dedi sadeceCovid şüphelisi varken siz niye maske takmadınız?
Kızın korona olduğunu diğer arkadaşla bilmiyorduk bize aman grip bildiğin hiç birşeyim yok biraz halsizim diyodu
Okumuştum canim biliyorum. Simdi kiza gelince hatalı olan sensin kusura bakma. Ben cift maske 1 siperlik calistim coronada is yerinde. Hatta 4 m2 lik yerde 1 m mesafe olmadan corona olan kişiyle 1 saat muhabbet ettik o maskesizdi. Arkasına salgın gibi çoğaldı hergun temas ettim 40 kisi corona oldu ama bana bulasmadi. Siz maskesiz durmayacaktiniz en riskli yerde çalışıyorsunuz hastanede. Kiza birsey deme hakkınız oldugunu düşünmüyorum. Bir akrabam kızı corona olmus, kiz yasiyor baba, babaanne öldü.Biz odada zaten takmıyorduk çünkü bizden başka odaya gelen yok bi yemeğe giderken bide lavaboya fazlasıyla dikkat ediyodum. Eski nişanlım dediğimde konu açmıştım buraya hijyen ve ailesinin tutumu yüzünden diye o hafta güya ev bakıyorduk ve ben evlerindeydim henüz yüzük atmadık ama ortada artık bir durum kalmadı
Sadece eski nişanlımın evindeydim onun dışında kimseyle o süre içinde temas halinde değildim. O konuda eminim. Evet bende suçluyum ama uyarıda bulunduğumuz halde bunu takmayan kişide hiç mi suç yok.Kızda hiç suç bulmayın. Kovid olma ihtimali olan birinin yanında maske takmayan siz, temaslı olduğu halde fellik fellik gezen siz. Kim bilir kaç kişiye daha bulaştırdınız. İnsan şuraya yazmaya utanır şunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?