- 21 Şubat 2021
- 433
- 413
- 53
- 33
- Konu Sahibi nobodysperfect
-
Doğru diyorsunuz haklısınızHadi kız sorumsuz; gider idareye şikayet edersin, uyarı alır sonra mecbur takar maskesini. Ama siz nasıl karşınızdaki belirti gösterirken ve maskesizken maskenizi çıkarırsınız? Herkes biraz da kendinden mesul, kusura bakmayın. Suçun yarısı sizde, çalışma arkadaşınıza laf söylemeye hakkınız kalmamış.
Arkadaşım temaslıysan evinde oturacaksın, bunu anlamak bu kadar zor olmamalı ya. Temaslı eşittir karantina. Bu millete şunu anlatamadık bir türlü ya. O avm’de yemek yerken kaç kişinin vebaline girdiniz kim bilir. Kalkmış burda arkadaşım rererö. Mesafeymiş.Bunların hepsi mesafeyle gezilecek yerler ve maskeyi hiç çıkarmadım. Yalan söylemek gibi ithamda bulunmanız çok çirkin.
Keşke asi olsaydınız, hem hastanede çalışıyorsunuz hem maske takmiyorsunuz odada çalışsanız bile takmanız gerekiyor, kendi yaptiklariniza bakmadan kıza nasıl davransam diyorsunuz, bence hepiniz hatalisiniz umarım artık dikkat edersinizDiğer benimle bulaşan kız sadece aşılıydı
Yok konu açmıştım daha önce bizim hijyen meselesi yüzünden ve ailesi'nin bana tutumu nedeniyle bitti
Biz de odada çalışıyoruz ama sürekli maske takarız, covit olan arkadaşımız oldu hiç birimize bulaşmadi, sadece o kız değil hepiniz takmanız gerekiyorduBiz odada zaten takmıyorduk çünkü bizden başka odaya gelen yok bi yemeğe giderken bide lavaboya fazlasıyla dikkat ediyodum. Eski nişanlım dediğimde konu açmıştım buraya hijyen ve ailesinin tutumu yüzünden diye o hafta güya ev bakıyorduk ve ben evlerindeydim henüz yüzük atmadık ama ortada artık bir durum kalmadı
Haklısınız teşekkür ederim yorumunuz içinVelhasıl tencere dibin kara senin ki benden kara durumu olduğu için,aranizi durduk yere bozmayın ,yine uyarın elbet ama tartışma haline getirmeyin derim naçizane.
Haklısınız yorumunuz için teşekkür ederimKeşke asi olsaydınız, hem hastanede çalışıyorsunuz hem maske takmiyorsunuz odada çalışsanız bile takmanız gerekiyor, kendi yaptiklariniza bakmadan kıza nasıl davransam diyorsunuz, bence hepiniz hatalisiniz umarım artık dikkat edersiniz
Biz de odada çalışıyoruz ama sürekli maske takarız, covit olan arkadaşımız oldu hiç birimize bulaşmadi, sadece o kız değil hepiniz takmanız gerekiyordu
Ne dört kişisi allah aşkına ya. Fellik fellik gezmiş ankarada.Bunun biri de bini de aynı .Odanizda böyle bir durum var ,o şüpheliye maske taktıramıyorsunuz kendiniz n95 tarzı bir maske taksaydiniz ki ben bu durumda tutanak tutardım ayni odayı paylaşıp,belirti gösteren biri var ve önlem almıyorsa zorla aldirilirdi.Can benim canım . Arkadaşınızın bir çok kişiye bulastirip sizin 4 kişiye bulastirmis olmanız sizi yine aklamiyor üzgünüm.
Odanızda böyle bir şüpheli var kendinizi en azından 5 gün izole edebilseydiniz belirti o günler içinde çıkıyor zaten .Evde KOAH li hastanizda var üstelik.
Ama boş bulunmuşlar.Arkadaşım temaslıysan evinde oturacaksın, bunu anlamak bu kadar zor olmamalı ya. Temaslı eşittir karantina. Bu millete şunu anlatamadık bir türlü ya. O avm’de yemek yerken kaç kişinin vebaline girdiniz kim bilir. Kalkmış burda arkadaşım rererö. Mesafeymiş.
Delirecem yemin ederim ya, bu hastalık bütün dünyada biter bizde bitmez. Hadi cahiline cahil deyip geçiyoruz, eğitimlisi de aynı.Ama boş bulunmuşlar.Boş bulunmasalar iyimiş ama boş bulunmuşlar. Boş bulunan masumdur filan diye atasözü yok mu?
Bi de diyo ki 16 kez test yaptırdım hassasım, temkinliyim.Delirecem yemin ederim ya, bu hastalık bütün dünyada biter bizde bitmez. Hadi cahiline cahil deyip geçiyoruz, eğitimlisi de aynı.
Ben şimdiye kadar hiç test yaptırmadım , en rahat önemsemeyen benim o zaman ,Bi de diyo ki 16 kez test yaptırdım hassasım, temkinliyim.
Tabi sen kötü birisisin.Ben şimdiye kadar hiç test yaptırmadım , en rahat önemsemeyen benim o zaman ,
Ne diyeyimki Allah yaşatmasın ama bigün benim durumumda olursanız ancak anlarsınız ben ne desemde size burada nasıl yani boş bulunmuşmuşta takmamışta bilmem hassasmışta başkasıda söylese sizin gibi tepki verirdim işte insanın başına gelmeyince nasıl bu kadar aptal olunabilir diye ahkam kesebiliyor bende öyleydim neyse canınız sağolsun sağolun yorumlar ve geçtiğiniz dalgalar içinBi de diyo ki 16 kez test yaptırdım hassasım, temkinliyim.
Rica ederim. Yine olursa biz buralardayız.Ne diyeyimki Allah yaşatmasın ama bigün benim durumumda olursanız ancak anlarsınız ben ne desemde size burada nasıl yani boş bulunmuşmuşta takmamışta bilmem hassasmışta başkasıda söylese sizin gibi tepki verirdim işte insanın başına gelmeyince nasıl bu kadar aptal olunabilir diye ahkam kesebiliyor bende öyleydim neyse canınız sağolsun sağolun yorumlar ve geçtiğiniz dalgalar için
Delirecem yemin ederim ya, bu hastalık bütün dünyada biter bizde bitmez. Hadi cahiline cahil deyip geçiyoruz, eğitimlisi de aynı.
Ama boş bulunmuşlar.Boş bulunmasalar iyimiş ama boş bulunmuşlar. Boş bulunan masumdur filan diye atasözü yok mu?
Ne diyeyimki Allah yaşatmasın ama bigün benim durumumda olursanız ancak anlarsınız ben ne desemde size burada nasıl yani boş bulunmuşmuşta takmamışta bilmem hassasmışta başkasıda söylese sizin gibi tepki verirdim işte insanın başına gelmeyince nasıl bu kadar aptal olunabilir diye ahkam kesebiliyor bende öyleydim neyse canınız sağolsun sağolun yorumlar ve geçtiğiniz dalgalar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?