Nasıl davranmalıyım

Doğru diyorsunuz haklısınız

Bunların hepsi mesafeyle gezilecek yerler ve maskeyi hiç çıkarmadım. Yalan söylemek gibi ithamda bulunmanız çok çirkin.
Arkadaşım temaslıysan evinde oturacaksın, bunu anlamak bu kadar zor olmamalı ya. Temaslı eşittir karantina. Bu millete şunu anlatamadık bir türlü ya. O avm’de yemek yerken kaç kişinin vebaline girdiniz kim bilir. Kalkmış burda arkadaşım rererö. Mesafeymiş.

Diğer benimle bulaşan kız sadece aşılıydı

Yok konu açmıştım daha önce bizim hijyen meselesi yüzünden ve ailesi'nin bana tutumu nedeniyle bitti
Keşke asi olsaydınız, hem hastanede çalışıyorsunuz hem maske takmiyorsunuz odada çalışsanız bile takmanız gerekiyor, kendi yaptiklariniza bakmadan kıza nasıl davransam diyorsunuz, bence hepiniz hatalisiniz umarım artık dikkat edersiniz
Biz de odada çalışıyoruz ama sürekli maske takarız, covit olan arkadaşımız oldu hiç birimize bulaşmadi, sadece o kız değil hepiniz takmanız gerekiyordu

Haklısınız yorumunuz için teşekkür ederim

Ne dört kişisi allah aşkına ya. Fellik fellik gezmiş ankarada.

Ama boş bulunmuşlar. Boş bulunmasalar iyimiş ama boş bulunmuşlar. Boş bulunan masumdur filan diye atasözü yok mu?

Bi de diyo ki 16 kez test yaptırdım hassasım, temkinliyim.
Ne diyeyimki Allah yaşatmasın ama bigün benim durumumda olursanız ancak anlarsınız ben ne desemde size burada nasıl yani boş bulunmuşmuşta takmamışta bilmem hassasmışta başkasıda söylese sizin gibi tepki verirdim işte insanın başına gelmeyince nasıl bu kadar aptal olunabilir diye ahkam kesebiliyor bende öyleydim neyse canınız sağolsun sağolun yorumlar ve geçtiğiniz dalgalar için

Rica ederim. Yine olursa biz buralardayız.

Delirecem yemin ederim ya, bu hastalık bütün dünyada biter bizde bitmez. Hadi cahiline cahil deyip geçiyoruz, eğitimlisi de aynı.

Eski konusunda nişanlısı gelmediği için ablasıyla tek gezdiklerini de yazmıştı
Demek ki otobüse vs binmişler
Otobüste mi mesafeli gezilecek yer?
Bende deliriyorum cidden
Herkes kurtulacak biz ülkece kurtulamayacağız

Sağlık çalışanı mısınız?
Aşınız var mı?
Bu süreçte kimse kimseye özellikle bulaştırmıyordur.
Elbette fazlaca özen göstermemiz gerekiyor ancak maskeniz yok muydu sizin?
1,5 yıl oldu, aşı oranı arttı. Herkes artık çok bunaldı. Doğru olmasa bile maskelerde de mesafede de ciddi oranda gevşeme oldu.
İlk zaman birbirimizle kapıdan görüşmekte imtina ediyorduk şimdi yatılı olarak bile ziyaretler oluyor.

Bak kardeş ,hamileyim şu an bundan evvel covid yoğun bakımda görevlendirildim mecburiyetten yani mayıs ayının başına kadar neler gördüm geçirdim.Bu lanet virüs ne kadar öldürücü,o hastaları ne hale getiriyor az çok bilirsin . Hani bunun boş bulunması gibi bir durumunu ben kabul edemiyorum sorumsuzluktan başka bir şey değil.

Hele hele hastanede calisan her görevlinin bu bilinçte olması lazım.İlla profesyonel saglik hizmeti sunucuları değil ,temizlik görevlisi arkadaşlar ,veri giriş işlemindekiler vs

yani o ona bulastirdi ben ona bulastirdim su bana bulastirdi diye yazmissiniz da zaten bu hastalik boyle hani ilk kez yasanan bir sey degil. herkese birinden bulasti. her birbirine bulastiran birbirini girtlaklasa ulkede nufus yariya inerdi.

ayrica odadaki bir kiside suphe varsa maske takmiyorsa sizin ustunuz yok mu? kimseye soyleyemez miydiniz? veya madem oyle siz ne geziyorsunuz?

hadi hepsini gectim, bizden ne istiyorsunuz? her korona olan buraya yazsin biz de ona bulastirani tespit edip arkasindan sovelim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…