Nasıl davranmalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalnizasli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öğle yemeğine çıksın atıcam şimdi işini bölmek istemiyorum

cocugun ayrılmayacagı varsa bıle boyle davranmaya devam edersenız arkasına bıle bakmadan kacar bı gun soyliim

Fazla Naz asik usandirir güzelim....

2 gündür sana ilgisi azaldi diye böyle afra tafra yapmamalisin....

Sen evlendikten sonra ne yapacan onuda merak ettim birden bire....Cicim aylari gecikten sonra Kocanin vah haline....yerimseniben

kusura bakma güzelim ama ben çocaa çokk acıdım ya kaçsın kurtarsın kendini senden bune paronaya böyle yaa sen evlendimi herifin canını yersin yazık olucak valla o gence delikafadulden

selam arkadaşımmm
sen bence böyle gereksiz konuları kendiene hırs yapacaksannn eğer ciddi düşünüp evlenmeye niyetliysen napıcaksın acaba
çünkü evlendimi hayat çok farklı bi boyut alıyooo
büyüklerimiz hep derdi tuz torbası boynuna geçince görürsün diyeee
aynen öylee insanın öyle ciddi sorunları oluyokii zaman geliyo onlara bile gülüp geçebiliyosunn ki böyle gereksiz şeylerle kendini yıpratırsan ne sen mutlu olabilirsin nede eşinin yüzünü güldürürsünnn

Fazla Naz asik usandirir güzelim....

2 gündür sana ilgisi azaldi diye böyle afra tafra yapmamalisin....

Sen evlendikten sonra ne yapacan onuda merak ettim birden bire....Cicim aylari gecikten sonra Kocanin vah haline....yerimseniben

merak edilecek ne var şekerim adamın ömrünü yicek belli degilmi :roflol:

delikafadulden immdatttttttttttttttttttttttttttt

benden de imdatttttttttttttttttttt..:roflol::roflol::roflol:

ıllahı uzulcek yermı aramalısın..
bahane cıkarıp kavga zemını hazırlamakla mesgulsun bence..
sevgılın abısının sevgılısınden hoşlanıyo ımasımı var bılmem ama ben bunu konduramam bıle bu tarz dusunemem bıle..
cocuk sızı yeterınce aramıs bıde hıc aramasa ıdı napardınız ?..
cocuk ne yapsa yaranamıyo sıze sanırım..

ya şöyle bir durum var abisinin sevgilisi olayı bana çok saçma geliyor kız elin kızı belki olabilir ama seninki abisinin sevdiğine bakacak kadarda namussuz şerefsiz değildir sen aşkı mennu dizisini çok fazla seyrediyorsun galiba anacım o film amca yeğen yine neysede insanın canından olan bir kişi böyle yapmaz onlar abi kardeş bence bu konu uzarsa abi kardeşin arasını bozarsın kara kedi gibi aralarına girersin bu gidişlede öyle olacak gibi ama sen pek nazlısın kaprislisin erkek olsam 1 dakka yanında durmazdım cidden bundan sonra seni gördükten sonra benden beterleride var dedim benim nazım yine hafifmiş senden sonra naz yapmak bile gelmiyor içimden birden seni dövesim geldi okurken sinir oldum sana yanındayken kesin gıcık olurum hiç bizim söylediklerimizi dikkate almıyosun yazdıklarımızı umursamıyosun hergün her saat başı başka bir sorununu yazıyosun kafanı topla teşhisi koydum sen ilgi hastasısın bu gidişlede kafayı yersin yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ıyyyyyyy

arkadaşım çocuk daha napsın, amudamı kalksın mesaj atarken senle konuşurkennn

hem diosunki özür mesajları attı ss yazdı, peşinede konuşurken umursamazdı diosun.. sonra yinee ohhh aşkım mesaj çekti hep böle dewam eder inş diosun kafamçokkarıştı

ya sen bizle kafa buluon yada çocuk senle kafa buluo, yada sen hem çocuğu hem bizi idare edion:uhm: o ne nan kafam karıştı topikler karıştıı poffff benim bile dengemi bozdun yaws kafamçokkarıştı
git 2 rekat namaz kılda Allah çocuğa daha fazla dayanma gücü wersin a.s.

Bence sevgilinin o özürlü adama pc için yardıma gittim sözleri hikaye...:sinifsinif:
Hem köyde ,hemde orada senden hariç biri var...:gitme:
Yoksa bu kadar mesafeli davranırmıydı...
Seninle konuşmak istemiyor besbelli,msj lardaki ss de seni oyalamak için taktik..lmaz:
Seni yedekte tutmaya çalışıyor..
Çapkın çocuk aynı anda 3 kişiyi idare ediyor...
Yeni çanta alması bunun göstergesi değil mi?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sende yangına körükle gik senin yorumlarına bayılıyorum datlım

merak edilecek ne var şekerim adamın ömrünü yicek belli degilmi :roflol:

kaydirigubbakcemile3

benden de imdatttttttttttttttttttt..:roflol::roflol::roflol:

vereliniortak

2006model tam konu sahibinin duymak istediklerini yazmışsın
:lepi:

.................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
valla gerı cekıl bence bıraz daha yenı barısmıssınız barısmak ıcın can atmıs gıbı davranma.zaten o da bır havalara gırmıs dıyorsun bırde su telefon konusmalarını uzun tutma cunku cok gorusme tez ayrılık getırır.zaten yenı barısmıssınız yenı yenı paylasımlara sahıp olucaksınız zaten ayrıymıssınız ne konusacaksınızkı.erkek arkadasın yenılıkler yapmıs bunu yadırgama ve onyargılı yaklasım sureklı nedenler arama.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytsırnaşık şey

Bu çocuk köye giderken de,eski telefonunu bırakıp,yenisini kullanmaya başlamış..
O yenge namzeti söylemiş olabilir ona..eski telefonu napcaksın! yeniyi kullan diye..a.s

Ayrıca yenge namzeti çocuğu dolduruyor olabilir sana karşı..:gitme:
Belli.. Yengenin bir arkadaşı var,onu ayarlamaya çalışıyor...:mymeka:
Görürsün bak.. 2006model söylemişti dersin...:1shok:

yaa off sende yangına körükle gitme zaten ayrılmanın eşiğinden döndük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…