Y
yalnizasli
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yalnizasli
-
yaa of kızlar yaadün gece burdan çıktıktan sonra bana özür msjları attı aşkım ss ben diye bende onu seviyorum ama dün çok sinirliydim sinirli olmamın nedeni bana dakka başı msj atmamasından değildi yalnızca dün çok özledim onu ve sanırım özlemimi böyle gösterdim. Hala sinirliydim bana msj attığında ve gece barışalımda yatalım dedi bana barışmadım. Bi de sabah msj atar die bekledim o da atmayınca ben attım. konuştuk ettik ama uzak gibiydi sanki umursamaz bi havası var dünden beri bana karşı kızlar. İşe başlamadan önce gene barışalım aşkım ss ben sevdiğim birisinden uzaklaşmaya çalışmam vs dedi barıştık. Ama nie böle oldu kızlar. Bana karşı çok ilgiliydi 2 gündür ilgisi baya azaldı sanki sesimi duymak istemiyo gibi
Fazla Naz asik usandirir güzelim....
2 gündür sana ilgisi azaldi diye böyle afra tafra yapmamalisin....
Sen evlendikten sonra ne yapacan onuda merak ettim birden bire....Cicim aylari gecikten sonra Kocanin vah haline....yerimseniben
yaa of kızlar yaadün gece burdan çıktıktan sonra bana özür msjları attı aşkım ss ben diye bende onu seviyorum ama dün çok sinirliydim sinirli olmamın nedeni bana dakka başı msj atmamasından değildi yalnızca dün çok özledim onu ve sanırım özlemimi böyle gösterdim. Hala sinirliydim bana msj attığında ve gece barışalımda yatalım dedi bana barışmadım. Bi de sabah msj atar die bekledim o da atmayınca ben attım. konuştuk ettik ama uzak gibiydi sanki umursamaz bi havası var dünden beri bana karşı kızlar. İşe başlamadan önce gene barışalım aşkım ss ben sevdiğim birisinden uzaklaşmaya çalışmam vs dedi barıştık. Ama nie böle oldu kızlar. Bana karşı çok ilgiliydi 2 gündür ilgisi baya azaldı sanki sesimi duymak istemiyo gibi
delikafadulden immdatttttttttttttttttttttttttttt
Bence sevgilinin o özürlü adama pc için yardıma gittim sözleri hikaye...:sinifsinif:
Hem köyde ,hemde orada senden hariç biri var...:gitme:
Yoksa bu kadar mesafeli davranırmıydı...
Seninle konuşmak istemiyor besbelli,msj lardaki ss de seni oyalamak için taktik..lmaz:
Seni yedekte tutmaya çalışıyor..
Çapkın çocuk aynı anda 3 kişiyi idare ediyor...
Yeni çanta alması bunun göstergesi değil mi?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merak edilecek ne var şekerim adamın ömrünü yicek belli degilmi :roflol:
benden de imdatttttttttttttttttttt..:roflol::roflol::roflol:
Bence sevgilinin o özürlü adama pc için yardıma gittim sözleri hikaye...:sinifsinif:
Seninle konuşmak istemiyor besbelli,msj lardaki ss de seni oyalamak için taktik..lmaz:
Yeni çanta alması bunun göstergesi değil mi?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ne korkuyorsun ki..başka delikanlı mı yok sana..amaaanyaa off sende yangına körükle gitme zaten ayrılmanın eşiğinden döndük
yaa off sende yangına körükle gitme zaten ayrılmanın eşiğinden döndük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?