E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yalnizasli
-
ya kızlar çok afedersiniz malum dönemdeyim ve kafayı yemiş durumdayım :) Şimdi yazdıklarımı okuyorumda inanın halime gülüyorum lütfen mazur görün beni :)
arkadaşlar nolur bana bişe diyin aybaşımdan dolayı değil sanırım gerçekten bişe var ortada galibaBeyfendi köyden geldi ve gelir gelmez bana hemen haber verdi az biraz konuştuk ve şöle bi konuşma geçti. Yemeğimi yicem duşumu alıp güzel bi uyku çekicem dedi. İyi tamam dedim sonra dışardan yemek almaya gitti. 40 dk sonra kadar beni aradı ve aşkım bana çok kızıcaksın ama sana bişe demem lazım dedi. De aşkım dedim. Bunlar orda özürlü bi adam var. Biz çıkmaya başladığımızdan beri hep o adama yardıma gider pc konusunda. İşte o adam beni çağırdı gel yardım et diye bende ona gidiyorum şimdi dedi. Ben çok bozuldum. Bana yatıcanı söyledi ama tuttu o adama gitti. 45 dakka felan sürer dedi ve 1.5 saat oldu hala yok piyasada msj attım cvp yok msn açtım abisine sorucaktım abisi cvp vermedi noluyo yaaa
tüm aramalarını saati dakkasına yazmışsın kaydirigubbakcemile3
ben bi sorun göremedim ama biraz sıkarsak sorun çıkarabiliriz :)
arkadaşlar nolur bana bişe diyin aybaşımdan dolayı değil sanırım gerçekten bişe var ortada galibaBeyfendi köyden geldi ve gelir gelmez bana hemen haber verdi az biraz konuştuk ve şöle bi konuşma geçti. Yemeğimi yicem duşumu alıp güzel bi uyku çekicem dedi. İyi tamam dedim sonra dışardan yemek almaya gitti. 40 dk sonra kadar beni aradı ve aşkım bana çok kızıcaksın ama sana bişe demem lazım dedi. De aşkım dedim. Bunlar orda özürlü bi adam var. Biz çıkmaya başladığımızdan beri hep o adama yardıma gider pc konusunda. İşte o adam beni çağırdı gel yardım et diye bende ona gidiyorum şimdi dedi. Ben çok bozuldum. Bana yatıcanı söyledi ama tuttu o adama gitti. 45 dakka felan sürer dedi ve 1.5 saat oldu hala yok piyasada msj attım cvp yok msn açtım abisine sorucaktım abisi cvp vermedi noluyo yaaa
bana sürekli niyetin ne niyetin ne diye sordu bu akşam konuyu gene ayrılmayamı getirmeye çalışıyosun dedim öyle olsaydı niyetim şuan karşında susuyor olmazdım dediOfff offf
bence en iyisi ben bi süre susayım
aşk olsun yaa :d o kadar mı vıdı vıdı etmişim
Yaw nedense ben o delikanliya acidim birden....benneyaptımki
Her saat basi mesaj....2 saate bir aramak....her gittigi yerin hesabini vermek....zor olsa gerek....CADIARZU
Güzelim lüften kizma ama sen iyce kantarin topuzunu kacirdin.lmaz:...henüz nikahli kocan bile olmayan bir adami böyle SIKbogaz etmeye devam edersen inan bana pek yakinda iliski diye birseyin olmicak...
"]Off ben okurken sistim, o birde bunlari yasiyor...:[/COLOR][/B]bbo:
yaa of kızlar yaadün gece burdan çıktıktan sonra bana özür msjları attı aşkım ss ben diye bende onu seviyorum ama dün çok sinirliydim sinirli olmamın nedeni bana dakka başı msj atmamasından değildi yalnızca dün çok özledim onu ve sanırım özlemimi böyle gösterdim. Hala sinirliydim bana msj attığında ve gece barışalımda yatalım dedi bana barışmadım. Bi de sabah msj atar die bekledim o da atmayınca ben attım. konuştuk ettik ama uzak gibiydi sanki umursamaz bi havası var dünden beri bana karşı kızlar. İşe başlamadan önce gene barışalım aşkım ss ben sevdiğim birisinden uzaklaşmaya çalışmam vs dedi barıştık. Ama nie böle oldu kızlar. Bana karşı çok ilgiliydi 2 gündür ilgisi baya azaldı sanki sesimi duymak istemiyo gibi
yaa insan ölemi der yaa azcık çek beni nolucakOh işte msj attı canım aşkım :) inş böle gider yaa offf
çocuk sizi cidden seviyor bence,bu kadar naza,kaprise dayanabildiğine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?