Bnm amcamlarda aile binasında oturuyorlardı. Her gün kavga edecek bişey buluyorlardı. Şimdi herkes aldı başını kaçtı ordan. Ohh ortalıkta sakinledi. Yengelerimin her yaptıgı kusur oluyordu. Markete bile gitseler niye gittiler. Büyük amcam bütün yengelerime bi kulp buluyordu. Kendi eşi Melek. Hatta bitane yengem bıktıgı için boşandı.
İnşallah giderler
Sendede hata var konu sahibi. Tamam o laf saydi ama evde cocuklar dururken gidip kapisina dayanmak ne demek. Adam ruh hastasi diyorsun ama "agzina sicmaya da gidiyorsun". Haklisin konuda belki ama orda basina daha kötü birsey gelse o cocuklarin ne olucakti? Bundan sonra daha dikkatli davran
İnanın bu pozisyona gelmemek için çok çaba sarf ettim yıllardır bir takım şeyleri her defasında sinirli ve agresif diye muhattap olmadım eşimle abisi sıkıntı yasamasınlar diye zaten çalıştığımız için de çok da bir arada bulunup ortak bir şeyler paylaşmamışızdır ağzına sıçmak tabirı caizse kullandığım bir şeydi önce evimin önü odasında sigara içmem gerektigini soyledi eğer orada içmezsem de balkonda içemezmişim rahatsız oluyor muş işime gelmiyorsa bu evden defolup gidecekmişim gibi salakça bir cümle kurdu Buda benim patlama noktam oldu sonuçta kendine ait olmayan bir ev kayınpederimle böyle bir diyola girmemişken ona ne oluyor sinir sistemim bozuldu ben bu kadar cani olabileceğini gerçekten düşünmemiştim yoksa canımı sokakta bulmadım ben gerekeni yaptım dilerim ilahi adalet en kısa sürede tecelli eder