• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl davranmam gerekir ???

Evet farkındayım bunun defalarca özür dilemeye geldiler kapımdan geri çevirdim ama kesinilkle muhattap olmuyorum en ufacık bir tavizde kabullenmiş olurum diye ailesi için cok zor bir durum farkındayım ama ayrım olmamalı demi ? Evlatlar arasında magdur kimse onun yanında olunur ama bunlarda öyle değil bu arada arnavutlar değişikler işte bakalım zaman ne göstericek
Yani onların diğer taraf da evlatları, bizim kadar objektif bakamayabilirler bu normal, siz onlara gönül koymayın. Ama kendi hakkınızı da arayın.

İnşallah eşin destek veriyorsa güzel ama yinede işin zor allah kolaylık versin inşallah bekarmı hepsi
Hepsi evli benden büyükler pek ablalıklarını görmedim özellikle hamileliklerimde dikkatli olmaları gerekirken çünkü 2 düşük yaptım oğlum erken doğdu sitresten şimdi ne istiyorlar ne olsun istiyorlar hiç fikrim yok

Eşim işteydi o esnada balkonda sigara içtiğim için ve kokudan rahatsız oldugu için cıkıp cama esip gürledi bende agzına sıcmak için kapısına dayandım tartısma büyüdü ve üstüme yürüdü tabi hemen darp raporu alıp şikayetçi oldum.eşimi zor zapdettim 3 aylık bebeğim var başını belaya sokmaması için kendimi o kadar zor tutuyorum ki arada kaldım anlayacagınız
Pislik herif ya 🤬

Sende de suc var kaynın cama çıkıp da laf saydığım da sen kapısına gitmeyecektin eşine söyleyecektin sende ortalığı biraz karıştırmışsın ne demek ağzına sıçacam demişsin ama dayağına yemişsin bir bayana yakışıyor mu bu laf ben de kaynımla küsüm bana saygısızlık yaptı eşime anlattım eşim gerekeni yaptı eşim kaybına dedi bir daha asla yengeni aradığı duymayayım kızdı ona o günden beri çok rahatım ha gine abi kardeş görüşüyorlar görüşsünler beni ilgilendirmez

Eşim işteydi o esnada balkonda sigara içtiğim için ve kokudan rahatsız oldugu için cıkıp cama esip gürledi bende agzına sıcmak için kapısına dayandım tartısma büyüdü ve üstüme yürüdü tabi hemen darp raporu alıp şikayetçi oldum.eşimi zor zapdettim 3 aylık bebeğim var başını belaya sokmaması için kendimi o kadar zor tutuyorum ki arada kaldım anlayacagınız
Hala aynı yerde oturmaya devam mı ??

Daha neler duyacagiz. Evli mi bu kayin magandasi? Nasil cesaret edebilir bir insan boyle bir seye inanamadim. Omur boyu konusmayin, zamanla esiniz yumusarsa onu da bosayin. Ne demek kayindan dayak yemek ya? Hasbelkader kardesiyle evlendigim okuz bana el kaldirmaya cesaret edecek ha... Cok sinirlendim.

Sende de suc var kaynın cama çıkıp da laf saydığım da sen kapısına gitmeyecektin eşine söyleyecektin sende ortalığı biraz karıştırmışsın ne demek ağzına sıçacam demişsin ama dayağına yemişsin bir bayana yakışıyor mu bu laf ben de kaynımla küsüm bana saygısızlık yaptı eşime anlattım eşim gerekeni yaptı eşim kaybına dedi bir daha asla yengeni aradığı duymayayım kızdı ona o günden beri çok rahatım ha gine abi kardeş görüşüyorlar görüşsünler beni ilgilendirmez
kadına dayak yakışıyor o laf yakışmıyor mu sizce
bence yerine göre kadına küfür baya yakışıyor

Hepsi evli benden büyükler pek ablalıklarını görmedim özellikle hamileliklerimde dikkatli olmaları gerekirken çünkü 2 düşük yaptım oğlum erken doğdu sitresten şimdi ne istiyorlar ne olsun istiyorlar hiç fikrim yok
Kendi pisliklerinde boğulsunlar inşallah.
Bol bol dua et hamilelerin duaları kabul olur.
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin inşallah

balkondaki sigara gökyüzüne karışıyor yani rahatsız edilecek bi durum yok adam sinir hastası keşke sende kapısına dayanmasaydın balkonundan tartışsaydın yani erkek sonuçta sende kadınsın gerek yok. Neyse çok geçmiş olsun.

kadına dayak yakışıyor o laf yakışmıyor mu sizce
bence yerine göre kadına küfür baya yakışıyor
Tabikide bayana dayak asla yakışmaz onayladıgım bişey degil kavgayı çift yönden bakmak lazım kadın yukarı çıkmasaydı eşine anlatsaydı bu olayları yaşamazdı bu da gerçek bir kadın asla bir adamın ağzına sıçamaz

Bnm amcamlarda aile binasında oturuyorlardı. Her gün kavga edecek bişey buluyorlardı. Şimdi herkes aldı başını kaçtı ordan. Ohh ortalıkta sakinledi. Yengelerimin her yaptıgı kusur oluyordu. Markete bile gitseler niye gittiler. Büyük amcam bütün yengelerime bi kulp buluyordu. Kendi eşi Melek. Hatta bitane yengem bıktıgı için boşandı.

İnşallah giderlerde rahatlarsınız

Sendede hata var konu sahibi. Tamam o laf saydi ama evde cocuklar dururken gidip kapisina dayanmak ne demek. Adam ruh hastasi diyorsun ama "agzina sicmaya da gidiyorsun". Haklisin konuda belki ama orda basina daha kötü birsey gelse o cocuklarin ne olucakti? Bundan sonra daha dikkatli davran

Tabikide bayana dayak asla yakışmaz onayladıgım bişey degil kavgayı çift yönden bakmak lazım kadın yukarı çıkmasaydı eşine anlatsaydı bu olayları yaşamazdı bu da gerçek bir kadın asla bir adamın ağzına sıçamaz
deli deliyi görünce sopasını saklar. erkekler hangi kadını dövebileceklerini bilir maalesef

Sendede hata var konu sahibi. Tamam o laf saydi ama evde cocuklar dururken gidip kapisina dayanmak ne demek. Adam ruh hastasi diyorsun ama "agzina sicmaya da gidiyorsun". Haklisin konuda belki ama orda basina daha kötü birsey gelse o cocuklarin ne olucakti? Bundan sonra daha dikkatli davran
7 senedir aman sinirli aman oyle böyle kardeşlerin arası bozulmasın diye bazı şeylere sessiz kalıp muhattap olmadım zaten ama işine gelmiyorsa defolup gidicen bu evden deyince bu arada evlerde ona ait değil hepsi kayınpederimin bizler oturuyoruz sahsı mulkumuz degıl anlayacagınız bu son oldu sabrım bitti ben gidip küfür etmedim amacım camdan bahıracagına yüzüme söyle sen kim oluyorsun bana sesini yükseltiyorsun diyecektim.canımı sokakta bulmadım bu kadara kadar gözünün dönecegıni asla tahmın etmezdim
İnanin kapıyı acar acmaz bogazıma sarıldı ve beni merdivenlerden asagı itti hayatımın sokunu yasadım travma resmen gercekten allah korudu ve kotu birşey olmadı kırık cıkık olebilirdim beyğn kanaması geçirip gözümün önünden gitmiyor sonrası malum burda paylastıklarım

Bnm amcamlarda aile binasında oturuyorlardı. Her gün kavga edecek bişey buluyorlardı. Şimdi herkes aldı başını kaçtı ordan. Ohh ortalıkta sakinledi. Yengelerimin her yaptıgı kusur oluyordu. Markete bile gitseler niye gittiler. Büyük amcam bütün yengelerime bi kulp buluyordu. Kendi eşi Melek. Hatta bitane yengem bıktıgı için boşandı.

İnşallah giderler
İnanın bu pozisyona gelmemek için çok çaba sarf ettim yıllardır bir takım şeyleri her defasında sinirli ve agresif diye muhattap olmadım eşimle abisi sıkıntı yasamasınlar diye zaten çalıştığımız için de çok da bir arada bulunup ortak bir şeyler paylaşmamışızdır ağzına sıçmak tabirı caizse kullandığım bir şeydi önce evimin önü odasında sigara içmem gerektigini soyledi eğer orada içmezsem de balkonda içemezmişim rahatsız oluyor muş işime gelmiyorsa bu evden defolup gidecekmişim gibi salakça bir cümle kurdu Buda benim patlama noktam oldu sonuçta kendine ait olmayan bir ev kayınpederimle böyle bir diyola girmemişken ona ne oluyor sinir sistemim bozuldu ben bu kadar cani olabileceğini gerçekten düşünmemiştim yoksa canımı sokakta bulmadım ben gerekeni yaptım dilerim ilahi adalet en kısa sürede tecelli eder

Back
X