Nasıl davranmam gerekiyor?

Mesela eltinizin aile tarafiyla ne alakaniz olacak? Ve eltinizin alisverisindeki rolunuz nedir bunlari anlatirsaniz anlariz muhtemelen. Eltim benim ailemi sadece dugunde gordu selamlasmak disinda birsey olmuyor. Ben de eltimin annesini 2 kere gordum 4,5 senedir.
Ne gibi bir baglantiniz olabilir diye dusundum.

Anadolu da kaynana kayınlar eltiler görümceler cümbür cemaat gidiyolar eşya ve atlet don alışverişine :)))))
Hiçbir şeyi bilmeyin zaten :63:
Hatta buna benim yaşadığım yerde urba görmek deniyo :olamaz:
Yani 13 yıldır kelime anlamını bulamadım

Ailevi yapı etkiler biraz mesela ablamdan biliyorum abi kardeş bağlı olduğu için ablam ve eltisibde mevbur sürekli görüşürler o yüzden iyi anlaşmaya bakarsanız of yine mi gelecekler yine mi gideceğiz onlarda mi var diye canını sikmamis olursun
Teşekkürler yorumunuz için

Anadolu da kaynana kayınlar eltiler görümceler cümbür cemaat gidiyolar eşya ve atlet don alışverişine :)))))

Hadi para kaynanadan cikiyordur diye kaynana alisverise geliyor hatta gorumce de gelebiliyor onu biliyorum da kayin ve eltiyi hiç duymamistim. :KK70: ilk kez duyuyorum. Elti ne alacakta, ne gorecekte orada kalabalik yapiyor ki, hele don atlet alirken kayin??? Daha neler ogrenecegim. :KK70: :KK70:
Tam cinnetlik ortam

Cumbur cemaat gitmiyoruz 2 veya 3 kişi olucaz gerekde yok fazla olmaya

Hadi para kaynanadan cikiyordur diye kaynana alisverise geliyor hatta gorumce de gelebiliyor onu biliyorum da kayin ve eltiyi hiç duymamistim. :KK70: ilk kez duyuyorum. Elti ne alacakta, ne gorecekte orada kalabalik yapiyor ki, hele don atlet alirken kayin??? Daha neler ogrenecegim. :KK70: :KK70:

Kız o gün para çıkıyor 'ya çıkmışken kendilerini donatiyorlar :D
Benim elti sutyen bile almıştı düşün..
20 yaşındayken aklım bu kadar yoktu yoksa sokar miyim onları...
Geziyon oyle dükkan dükkan kafile halinde ..
Urba görmeye çıkılıyor :D

Cumbur cemaat gitmiyoruz 2 veya 3 kişi olucaz gerekde yok fazla olmaya

Aaaaaa biz 7 kişi gitmiştik :D
Sizin bir şey yapmanıza gerek yok bu gibi alisverislerde ortam gergin olur genelde
Tarafsız olun vitrin mitrin bakin .
Kız size fikrinizi sorarsa yalandan bir yorum yaparsınız beğendim gibi mesela :)
Takılmayın çok bu elti mevzusuna neticede o da sizin gibi bi farkı yok

Kız o gün para çıkıyor 'ya çıkmışken kendilerini donatiyorlar :KK70:
Urba görmeye çıkılıyor :KK70:[/QUOTE
Konuyu nereye cekiyosunuz hayret vallah o gun onun gunu kalkıp birsey almak sacma zaten herkesi bir tutmayin

Kız o gün para çıkıyor 'ya çıkmışken kendilerini donatiyorlar :KK70:
Urba görmeye çıkılıyor :KK70:

Kimse birsey demese bile insan cinnete gelir oyle ortamda yahu. Cok sıkıcı hala yapiliyor olmasi.

Kimse birsey demese bile insan cinnete gelir oyle ortamda yahu. Cok sıkıcıhala yapiliyor olmasi.

Tabi bi de bunun kavgası var o olacak bu olacak bilmem ne :D
Ben hastanelik olmuştum mesela ...
Kaynana ayılıp bayılacak bir tane kaynana yalakası olacak ;)
Başka türlü zevki çıkmıyor
Aktivite gibi düşün :confused:

Tabi bi de bunun kavgası var o olacak bu olacak bilmem ne :KK70:
Ben hastanelik olmuştum mesela ...
Kaynana ayılıp bayılacak bir tane kaynana yalakası olacak :KK66:
Başka türlü zevki çıkmıyor
Aktivite gibi düşün :confused:

Yaaa :D cok gergin bisey ama boyle hayal edince alisveristesin biri bayiliyor, oteki agliyor. :D komik oluyor

Tabii canım :deli:
Her fani gelin bunu tadiyor bu taraflarda ...
Önemli olan kılıçları iyi kuşanmak :bicak:
Neyse iyi güldüm hatırladım da

Benim kv evin ortasina bi tane poset getirdi eski ic camasirlari vardi icinde noldugu belli degil nerden bulmussa döktü poşeti dedi icinden al birseyler :KK70::KK70: hahahha sanki don isteyen oldu

Hic birseye karisma yorum yapma arkada dur ön plana cikma alisveriste sakin haa pahali deme birak anneler birbirini yesin sen sadece yardim et taşımada vs...

Back
X