nasıl davranmam gerekıyordu?

Çaresiz falan hissetmeyin kesinlikle alttan da almayın konuyu. Bir koca olmayı tercih ettiysen bana karşı sorumluluklarının olduğunu unutma diceksiniz. Bu işi ya sen çöz ya doktor çözecek başka türlü olmaz diceksiniz. Banyo olayının lafını bile ettirmeyin. Bi şe derse beni sen mecbur bıraktın diceksiniz. Üste çıkın biraz. Suçlu falan değilsiniz. Asıl suçlu olan kocanız. Bencilin teki.

Cok tskler. Kaygı prob var ve bu yuzden destek alıyorum. En buyuk korkum kaybetmek. Bu yuzden sureklı alttan alanım, suclu olsa da bı bakıyorum ben özür diler halde olıyorum. Şimdi bu konuda da, ya rest cekerse ayrılalım derse. Evliliğim evlilik degul ama ayrılma fıkrı korkunc geliyor bana

yahu adamın bellıkı bır hastalıgı var doktora gıtmeye ıkna edın ,adam erkeklık gururu ıncındıgı ıcın gıtmıs ılac kullanmıs gızlıce bunun geçebilecek birşey olduğunu tedavı olması gerektıgını tatlı dılle anlatın sızın su davranıslarınız da normal degıl sen benı tatmın edemıyosun dıye aşşalıyosunuz adamı resmen

çok bencilce yaaa kadın aynı şeyi yapma kadınlık görevini yapmıyo derler. eee erkeklerde kocalık görevini yapsın kadınların da ihtiyacları var onuda geçtim birlikte olmuyorsa hoş sohbet etsin güler yüz göstersin ne biliyim sarılsın oksasın duygusal açıdan tatmin etsin ee görüyoruz ki odaa yok ne işe yarıyo o zaman bu adam anlayıssız bencilin teki

Boşanma sebebi olarak kocam banyoda keyfine bakmaktan bana elini sürmüyordu yazar cümle aleme rezil oluruz bunu istiyorsan ayrıl deyin. Çok şımartmışsınız adamı zaten alttan ala ala. Çocuğumuz olacak benim tek derdim sıcak, birbirine bağlı bir ailesinin olması, bunun için yalnız benim çabam yetmez, gururum kırılıyor hep ilk adımı ben atıyorum sen de biraz sevgini göstermeye çalışsan daha yakın oluruz deyin. Doktora gitmeniz gerektiğine ikna edin. banyo olayını uzattırmayın. Ciddi bir probleminiz var banyoya girme olayı devede kulak kalır. Önce buna odaklanın siz. Karı kocasınız ne olmuş yani girdiyseniz girdiniz. Fazla abartmışsınız kafanızda konuyu.

O sekılde hıc dıle getırmedim. İlacı kullanma sebebı bosanacagımo soyledıgım ıcındı. Ben de saglıklı davranmıyorum kesin. Ama eşim hekim ve prob varsa benden cok daha ıyı bılıyor bunu. Bana huc dokunmadan opmeden sarılmadan ve talep etmeden gecelemesi ve sabahında herdefasında bunu yapması artık saglık bırakmadı bende. Elimde olmadan öfke doluyorum. Konustum ılk yılımızda ama aynı devam etmiş.

bi de doktor mu ?aman Allahııııım

Dün gece gec geldi, konuşamadım. Zaten konussam beni dinlemeyecektir. Biraz once cıktı ve yuzugunu takmadan gitti. Hep alttan alan oldum. Şimdi yine aynısını yapmamı beklıyor

Kimse yazmamış ama benim aklima esinin kadinlara ilgi duymadigi geldi. Belki erkekleri dusunerek kendini tatmin ediyordur o yuzden sana yaklasmiyordur ne bileyim.

İnsallah sorununuzu cozersiniz. Konuşunca suçlama yoluna gidiyorum demissiniz ya o zaman mektup yazmayi deneyin. Suclayarak degil de "ben" dilini kullanarak evlilik ile ilgili kurdugun hayalleri, suan yasadigin hayal kirikliklarini, gelecege dair endiselerini dök kagida ver esine...

Dün gece gec geldi, konuşamadım. Zaten konussam beni dinlemeyecektir. Biraz once cıktı ve yuzugunu takmadan gitti. Hep alttan alan oldum. Şimdi yine aynısını yapmamı beklıyor
dindarsa mast. günahını, senin kul hakkına girdiğini biliyordur. üstelik dr muş. derdini de dermanını da bildiği halde çabası da yok.
bu adamı daha kaç sene idare edeceksin? kaygı bozukluğun düzelir mi sence böyle mutsuz evlilikte?

Adam o kadar bencil ki kendini düşünüyor sadece.madem kendi isini hallediyor evlenmeseydi.sakin geri adım atmayin anlasin hatasını. bence siz değil o korksun boşanmaktan.

Canim alttan alma artık bu şekilde yaşamak çok zor senin suçun yokki neden alttan aliyosun boşar diye korkuyosunya korkma boşayamaz duyulmasını istemedigi birşey yapıyo ama size bir tavsiye madem dindar mst ile ilgili internetten araştırın gunah olduğuna dair çok kesin hükumler var çunku eşinize bunu telefondan yollayın yaninda siz olmadan okudun kendi kendini olçsun sonra güzelce konusun

Hata etmemissin ..
Cunku daha once insan gibi konusmussun
Ergenler gibi takilmanin alemi yok ..
Utandiysa da iyi olmus

Daha kotuye
Hata etmemissin ..
Cunku daha once insan gibi konusmussun
Ergenler gibi takilmanin alemi yok ..
Utandiysa da iyi olmus
cok sagol . Utansa uate cıkmaya calısmazdı sanırım. Bugun işe gıderken yuZugunu takmamış

Tam bir ergen gibi davranıyor eşiniz bence alttan alırsanız bunu asla sorun olarak görmeyecek.

gitsin tedavisini olsun, bu nasıl bir bencillik böyle.
adam nasıl bir psikolojiye soktuysa sizi, hala yanlış mı yaptım diye düşünüyorsunuz.

Akşam konusmak istedim cevap vermedi. Üsteleyince , bagırarak benım özelime gıremezsın dedi. Sana bu hakkı kım vwrıyor dedi. Mesele benım banyoya gurmem değil dedim . Sen daha ben yataktayken ve cinsel anlamda duygusal snlamda acken, sen kalkıp mast yapıyorsun dedim.sürekli aynı seyıntekrar etti. 50ne merdıven dayadın, oglun olacak ve yaptıgına bak. Utanmıyor ysun. Elinde degılse destek al dedim. Ama bana karsı vazıfelerını yerıne getırmek zorundasın dedim. Hiç de bile dedi. Git yakın bi arkadasuna sor o zaman dedim . Öğren karına karsı yapman gerekenlerı dedim . Tabak bardak ne varsa fırlattı. Hiçbi sonuc yok yınr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…