- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
- Konu Sahibi beyzat2014
-
Girdim bile. Özel hayata mıdahale en sevmedıgım sey. Ama ınkar etme ıhtımalı cok yuksektı. Dayanamadım, şahit olup yızune vuramamak agır geldı ve bır bahaneyle gırmıs oldum banyoya. Sonra da gormus oldum yaptıgını. Caresız hıssdıyorum kendımı.
Cok tskler. Kaygı prob var ve bu yuzden destek alıyorum. En buyuk korkum kaybetmek. Bu yuzden sureklı alttan alanım, suclu olsa da bı bakıyorum ben özür diler halde olıyorum. Şimdi bu konuda da, ya rest cekerse ayrılalım derse. Evliliğim evlilik degul ama ayrılma fıkrı korkunc geliyor banaÇaresiz falan hissetmeyin kesinlikle alttan da almayın konuyu. Bir koca olmayı tercih ettiysen bana karşı sorumluluklarının olduğunu unutma diceksiniz. Bu işi ya sen çöz ya doktor çözecek başka türlü olmaz diceksiniz. Banyo olayının lafını bile ettirmeyin. Bi şe derse beni sen mecbur bıraktın diceksiniz. Üste çıkın biraz. Suçlu falan değilsiniz. Asıl suçlu olan kocanız. Bencilin teki.
Cok tskler. Kaygı prob var ve bu yuzden destek alıyorum. En buyuk korkum kaybetmek. Bu yuzden sureklı alttan alanım, suclu olsa da bı bakıyorum ben özür diler halde olıyorum. Şimdi bu konuda da, ya rest cekerse ayrılalım derse. Evliliğim evlilik degul ama ayrılma fıkrı korkunc geliyor bana
O sekılde hıc dıle getırmedim. İlacı kullanma sebebı bosanacagımo soyledıgım ıcındı. Ben de saglıklı davranmıyorum kesin. Ama eşim hekim ve prob varsa benden cok daha ıyı bılıyor bunu. Bana huc dokunmadan opmeden sarılmadan ve talep etmeden gecelemesi ve sabahında herdefasında bunu yapması artık saglık bırakmadı bende. Elimde olmadan öfke doluyorum. Konustum ılk yılımızda ama aynı devam etmiş.yahu adamın bellıkı bır hastalıgı var doktora gıtmeye ıkna edın ,adam erkeklık gururu ıncındıgı ıcın gıtmıs ılac kullanmıs gızlıce bunun geçebilecek birşey olduğunu tedavı olması gerektıgını tatlı dılle anlatın sızın su davranıslarınız da normal degıl sen benı tatmın edemıyosun dıye aşşalıyosunuz adamı resmen
bi de doktor mu ?aman AllahııııımO sekılde hıc dıle getırmedim. İlacı kullanma sebebı bosanacagımo soyledıgım ıcındı. Ben de saglıklı davranmıyorum kesin. Ama eşim hekim ve prob varsa benden cok daha ıyı bılıyor bunu. Bana huc dokunmadan opmeden sarılmadan ve talep etmeden gecelemesi ve sabahında herdefasında bunu yapması artık saglık bırakmadı bende. Elimde olmadan öfke doluyorum. Konustum ılk yılımızda ama aynı devam etmiş.
dindarsa mast. günahını, senin kul hakkına girdiğini biliyordur. üstelik dr muş. derdini de dermanını da bildiği halde çabası da yok.Dün gece gec geldi, konuşamadım. Zaten konussam beni dinlemeyecektir. Biraz once cıktı ve yuzugunu takmadan gitti. Hep alttan alan oldum. Şimdi yine aynısını yapmamı beklıyor
Dddıgınız gıbı. Madem cınsel ılıskıden zevk almıyot, barı sevsın dokunsun. O da yok. Hala kendını anne evındekı oglan cocuk gıbı goruyor benı de annrsı kardesı gıbı. Cok ıncındım ve ofke doluyum . Sizce basmakla hata mı ettim? Oyle sert ve kızgın davranmasınjn sebebı ne?
Daha kotuyedindarsa mast. günahını, senin kul hakkına girdiğini biliyordur. üstelik dr muş. derdini de dermanını da bildiği halde çabası da yok.
bu adamı daha kaç sene idare edeceksin? kaygı bozukluğun düzelir mi sence böyle mutsuz evlilikte?
cok sagol . Utansa uate cıkmaya calısmazdı sanırım. Bugun işe gıderken yuZugunu takmamışHata etmemissin ..
Cunku daha once insan gibi konusmussun
Ergenler gibi takilmanin alemi yok ..
Utandiysa da iyi olmus
Daha kotuye
cok sagol . Utansa uate cıkmaya calısmazdı sanırım. Bugun işe gıderken yuZugunu takmamış
Son mesajı okudun mıTakmasin ..
Sende yelkenleri suya indirme hemen :)
Ne yapmam gerek. Konusmuyır, kabul rtmıyor. Gerı mı cekeyım kendımıTam bir ergen gibi davranıyor eşiniz bence alttan alırsanız bunu asla sorun olarak görmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?