nasıl davranmam gerekıyordu?

kendini eksik hissedip uste cikmak icin bagirip cagiran klasik erkek modu ...
Kendi de farkinda
Hekim diyosun bi de o olmayacak kim olacak ..
Isin zor ..
Bir sure sessiz kal bence
Ister istemez konusacak
Ama gecer ki boyle bi omur
Salak adam hareketlere bak
Yesinler ozelini ..
14 yasindan cikamamis

Çok haklısın zor bir durum ve de çok gurur kırıcı.
Ama banyoda basma olayı bence doğru değil. Kişisel bir alana bu kadar müdahale yanlış olmuş bence. Yaptığı tabiki kırıcı olmaması gerekir ama basma olayı arayı iyice gerer ve hatta nefret sokar araya bence.

Kendısıne de dedim. Duş kapının arkasında kalıyor. Lens suyu almak için girdim. Gozlerım cok kurumustu . Ve gırdıgımde gordum. Sen neyapıyrsun dedım ve oyle basladı

Beni annesi kardesı gıbı goruyor. Hiç bi yakınlık yok . Ve bunu normal karsılamamı ıstıyor. Ben ona benzeyemem. Bu evlilik cok yıpratocaj beni.

Kendısıne de dedim. Duş kapının arkasında kalıyor. Lens suyu almak için girdim. Gozlerım cok kurumustu . Ve gırdıgımde gordum. Sen neyapıyrsun dedım ve oyle basladı
Sizin öyle yapmanız onu haklı çıkarmaz kesinlikle. Ama zaten zor bir durum var daha da kötü olmasın. Küsmekle kavgaya vb olmaz. Bir de şu görev meselesi bence çok ters bir söylem. Bu iş görev olamaz duygularla yapılır. Duygusu elbet vardır ama bir sorunu var belli. Kizginligi bir kenara bırakmayı deneyin. Soruna odaklanın.

Kendımı salmak koyvermek istemıyorum ama elimde değil. Nasıl böyle bır ınsanla evlendım. Hayatım mahvettım

Eşiniz alışmış sanırım bu duruma daha fazla zevk alıyor demek.Ama evlilik böyle birşey değil varsa bir problemi doktora gitmeli bu alışkanlığından kurtulmalı. Bir de hamilesiniz şimdi hamilelikte ve sonrasında daha da çekilmez olurlar Allah yardımcınız olsun.Doğru yola gelsin inş.

Valla cocuk olmasa bosa gitsin bu herifi dicem daha dogmamis bile yavrun. Ama boyle de omur mu gecer ya daha 26 yasindasin en az 20 yil bu istek arzu olcak sende yazik gunah

Allah razı olsun. Keşke takmamayı bıraz ogrensem. Biraz benegıme odaklanabılsem. Ama cok mutsuzum ve dogmamıs yavrum ıcın cok uzuluyorum.

Valla cocuk olmasa bosa gitsin bu herifi dicem daha dogmamis bile yavrun. Ama boyle de omur mu gecer ya daha 26 yasindasin en az 20 yil bu istek arzu olcak sende yazik gunah
Öyle ıstıyorum ki ayrılmayı ve gerekce olarak cınselıgı aoykeye soyleye gıtmeyı. Ama yapamam sımdı , o da bılıyor bunu. Benı piyon olarak hayatına aldı. Etraa karsı kendını akladı . Oysa evde halımızı bılen yok

Muhattap olma sessiz kal evde onun için yaptığın işleri yapma. Sorarsa da hiç de bile zorunda değilim dersin. kendini sen naza çek bu sefer. Umursamıyormuş gibi davran. biraz üstüne düşmeye başlarsa da doktor için ikna etmeye çalış çok suçlayıcı davranmadan. O adam doktora gitmeden biraz zor düzelir.

Boşuna demiyoruz sağlıklı bir evlilik istiyorsanız ise evlenmeden önce cinsel ilişkiye girin ve bolca sevişin...
Ama nerde!

Hamile oluşunuz niye boşanmanıza engel, onu anlayamadım? Çocuklu insanlar boşanıyor siz hamileyken boşanamam diyorsunuz. Hayır boşanmanıza taraftarı değilim, yanlış anlamayın da adamın bi çaresine bakması lazım, sorun sizde olsaydı saniye durmazdı dimi? Çabalıyor da düzelmiyorsa neyse diycem ama siz "beni paravan olarak kullandı" dediniz ya orda bittim işte. Kullandırmayın kendinizi bu öküze artık!

Düzeltme: Pardon piyon olarak kullandı demişsiniz de farketmez ha paravan ha piyon, kullanmış işte yani.

Farketmez. Benımle Eksiğini kapadı çevreye karsı. Bosanma surecı agır bır surec denıyor. Iyıce etkılenıp saglık aorunu yasamak ıstemıyorum bebegımle ılgılı. OyuZden suan bosanma fıkrını dusunmuyorum. Fakat arkadas ona karsı olan gorevlerını yapma demiş. Ben nasıl yapabılırım ki onu. Yanı kirlileri yıkamasam pislik goturur evi. Yemek yapmasam kendım ac kalırım. Sofra kurmuyorum 2 gundur. Cayını yapmıyorum ve elimden baska bi rest gelmıyor. Evde kirli ve dagınıklık vs oldugunda cok huUrsuz oldugum ıcın bir sa dursa ıkıncı saat temızlemıs oluyorum. Bıraz da salagım sanırım

Sessızım ve yanında dahı duramıycam sanırım. Fakat gunluk ıhtıyaclarını yapma derken , ne mesela? Camasırı utusunu yaparım ben yıne cunku huUrsuz oluırum onlar ordaa kirli ve utusuz durunca. Yemek yapıyorum faat sofrasını kurmam , cayını yapmam . Yeterli mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…