- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
- Konu Sahibi beyzat2014
-
Cok gaklısınız. Evlenerek benım butun hayatımı mahvettı. Gulen ben gülmez oldum. Kendıme guvenım kalmadı, mutsuz bı kadınım. Peki ben basmakla hata mı etmişşm? Önce bi bahaneyle içeri girdim, ne oldu dedi? Bişey alıcam dedim ve emın olduktan sonra 15 sn sonra gırıp " sen ne yapıyorsun" dedim? Üste cıkmak ıcın mı oyle agresıf davrandı yoksa gercekten hatalı mıyımilk okuduğumda sertleşme problemi var sandım ama görüyorum ki kendi işini kendi görmeye gelince eşinizde bir sıkıntı yok.
kızmakta çok haklısınız çok gurur kırıcı birşey böyle banyoda basmakla falan çözüleceğini de sanmıyorum kaldı ki elinizden geleni yaptığınızı söylüyorsunuz.
ikna edebilirseniz bir doktora görünmesi iyi olur.
birde bu sözüm sadece eşinize değil ama böyle mast bağımlısı olmuş karısı ile ilgilnmeyecek adamlar hiç evlenmese keşke..
Cok bencil hem de. Canımı yaktıgı gıbı canı yansınEsiniz cok bencillik yapiyor ve kesinlikle sorunu var.2 yildir bu sekilde diyorsunuz.Hic normal degil.Ofkelenmekte sinirlenmekte cok haklisiniz...
Cok gaklısınız. Evlenerek benım butun hayatımı mahvettı. Gulen ben gülmez oldum. Kendıme guvenım kalmadı, mutsuz bı kadınım. Peki ben basmakla hata mı etmişşm? Önce bi bahaneyle içeri girdim, ne oldu dedi? Bişey alıcam dedim ve emın olduktan sonra 15 sn sonra gırıp " sen ne yapıyorsun" dedim? Üste cıkmak ıcın mı oyle agresıf davrandı yoksa gercekten hatalı mıyım
Dddıgınız gıbı. Madem cınsel ılıskıden zevk almıyot, barı sevsın dokunsun. O da yok. Hala kendını anne evındekı oglan cocuk gıbı goruyor benı de annrsı kardesı gıbı. Cok ıncındım ve ofke doluyum . Sizce basmakla hata mı ettim? Oyle sert ve kızgın davranmasınjn sebebı ne?Cinsel ilişkiyi geçtim adam duygusal yöndende tatmin edemiyor..
İnsan eşine sarılıp öpmez uyumaz mı?Sevdiğini hissettirmez mi.?
Ben boşa benimkinin günahını alıyorum odun diye adam gayet sevgi dolu aşık geldi gözüme şuan.
Basman belki utandırır ne bileyim yapmaz belki ama doktora gitmeden düzelmez.Alışkanlık yapmış iyice.
Mastürmasyona alışınca normal cinsel ilişki yaşamak zevk vermiyor sanırım.O yüzden sertleşme olmuyordur çok mast yapıyorsa
Iyi yapmışsın, o utansın. Belki kafaya dank ederDddıgınız gıbı. Madem cınsel ılıskıden zevk almıyot, barı sevsın dokunsun. O da yok. Hala kendını anne evındekı oglan cocuk gıbı goruyor benı de annrsı kardesı gıbı. Cok ıncındım ve ofke doluyum . Sizce basmakla hata mı ettim? Oyle sert ve kızgın davranmasınjn sebebı ne?
Dddıgınız gıbı. Madem cınsel ılıskıden zevk almıyot, barı sevsın dokunsun. O da yok. Hala kendını anne evındekı oglan cocuk gıbı goruyor benı de annrsı kardesı gıbı. Cok ıncındım ve ofke doluyum . Sizce basmakla hata mı ettim? Oyle sert ve kızgın davranmasınjn sebebı ne?
Nasıl davranmam gerekıyor? Aşağılamak, yuzunr haykırmak ıstıyorum . İğrenıyorum ondan. Baba olacak ama hala ergen gıbı davranıuor. Cok nutsuzum. Benı ve dolaylı olarak bebegımı uzdugu ıcın hıc affetmıycem onu.Erkekler genel olarak üstlerine gittiğimiz de,laf söylediğimizde ya da surat astığımız da bile kendilerini haklı görüp tavır yaparlar.
Eşinde ki bence sadece suçluluk psikolojisi. Üste çıkıp bastırmaya çalışan klasik bir tip.
Ben sizi haklı gördüm.
Bilemiyorum benim eşim her ne kadar şikayette etsem yeri gelip tartışsakta her akşam sarılıp,şakalaşır sevdiğini belli eder.
Ki ben buna rağmen bazen hormonlardan dolayı sanırım sevmiyor hissine kapılırken,sizi çok iyi anlıyorum.
Eşinle ne cinsel uyumu ve düzeni kurmuşsunuz ne de duygusal bağı.
Çok severek mi evlendiniz yoksa görücü usulü falan mı?
Mastürmasyon her erkeğin özellikle ergenlikten kalma bir alışkanlığı gibi ama o dönemde de haftada 2-3 günden fazla yapan erkekler ileride böyle bağımlısı olup,normal ilişkiden zevk almıyor.
Eşin hala her gün yaptığına göre,bağımlısı olmuş böyle tatmin oluyor. Doktora gitmeden düzelmez.
Senin sert tepkin basman belki tedirgin etmiştir ama artık kapıyı kilitler,ya da duşta yapar ama birden vazgeçmez.
Bence tedavi olsun.
Nasıl davranmam gerekıyor? Aşağılamak, yuzunr haykırmak ıstıyorum . İğrenıyorum ondan. Baba olacak ama hala ergen gıbı davranıuor. Cok nutsuzum. Benı ve dolaylı olarak bebegımı uzdugu ıcın hıc affetmıycem onu.
Ben konusmayı beceremıyorum. Suclayıcı ve asagılayıcı oluyorum ona karsı. Her defasında bu defa duygularımı anlatıcam dıyorum ama hayır, kendımı ve yasadıklarımı anlatmak yerıne bı bakıyorum suclamaya baslamısım. Oyle olunca coZumsuz kavgayla ve kusluklr son buluyor konusmaEve geldiği zaman alın karşınıza ve artık çok rahatsız olduğunuzu söyleyin.
Doğacak bir çocuğumuz var ama sen hala beni umursamıyorsun deyin.
Sürekli ben adım atıyorum,normal ilişkiden zevk almadığın için uzaklaşıp iyice bağımlılığını arttırıyorsun.
Her gün kendi kendini tatmin etmek bencillik.
Gidip tedavi olmalısın yoksa ben ömür boyu senin bu hallerini çekemem kusura bakma diyebilirsin.
Kesin ve net ol ama bağırıp çağırma.
Bağırmak bir şeyi çözmeyecek
Dini hassasıyetı olan biri o yuZden ona baglıyordum halini. Fakat oyle ılgısız ve soguk degıldı. Basmakla bişey elde edemeyecegımı bılıyoum. Zira bugune kadar da bekledım ama ınkar yoluna gıdecegınden emın oldugum ıcın bunu gaptım. Suclu durumuna mı dustum sızceyani durumunuz kötü ama bi sonuca bağlamayacaksanız çocuk gibi adamı banyoda basmakla filan bişey elde edemezssiniz. düzgünce konuşma yoluna gidin. ne yaptığını biliyorum, kendimi böyle böyle hissetmeme neden oluyor vs diye.
yalnız evlenmeden önce böyle soğuk değil miydi adam? muhtemelen değişir diye evlendiniz. ama dğeişmezler. soğuk her zaman soğuk.
Dini hassasıyetı olan biri o yuZden ona baglıyordum halini. Fakat oyle ılgısız ve soguk degıldı. Basmakla bişey elde edemeyecegımı bılıyoum. Zira bugune kadar da bekledım ama ınkar yoluna gıdecegınden emın oldugum ıcın bunu gaptım. Suclu durumuna mı dustum sızce
Girdim bile. Özel hayata mıdahale en sevmedıgım sey. Ama ınkar etme ıhtımalı cok yuksektı. Dayanamadım, şahit olup yızune vuramamak agır geldı ve bır bahaneyle gırmıs oldum banyoya. Sonra da gormus oldum yaptıgını. Caresız hıssdıyorum kendımı.Yaptığı normal değil siz niye kendinizi suçlu hissediyorsunuz ki bariz üste çıkmaya çalışmış. İsyan bayrağını çekme vaktiniz çoktan geçmiş bile. Millet bu sebepten boşanıyor bile. kendi işine gelince kendini tatmin ediyorsa eşini de tatmin etmeyi bilecek. Karı koca olmak bunu gerektirir. Suçluluk psikolojisine girmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?