- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
- Konu Sahibi beyzat2014
-
Sessızım ve yanında dahı duramıycam sanırım. Fakat gunluk ıhtıyaclarını yapma derken , ne mesela? Camasırı utusunu yaparım ben yınecunku huUrsuz oluırum onlar ordaa kirli ve utusuz durunca. Yemek yapıyorum faat sofrasını kurmam , cayını yapmam . Yeterli mi.
Burasi turkiye gavur degiliz biz .bunu burda normal birseymis gibi soyleyemezsiniz.kendinize gelin.
Burasi turkiye gavur degiliz biz .bunu burda normal birseymis gibi soyleyemezsiniz.kendinize gelin.
Karsindaki nikahli kocansa normal.onune gelenle yatmak normal olmuyor ayolSevişmek normal değil mi ayol ?
Karsindaki nikahli kocansa normal.onune gelenle yatmak normal olmuyor ayol
Ilginc derkenHmmm ilginç bir bakış açısı
Az ileri kus bi zahmet
ee tamam iste musluman olmayanlar icin boyle bi kural yokki.yani bilemiyorum bizde zina haramdir sizde degilmidir onu bilemicem.gavur demek musluman olmayan kimse demek zaten.ne olduyanisikayet edince cok komiksiniz.hemenMune Bir 'gavur' ve ayni zamanda Turk vatandasi olarak bu yorumu sikayet etmek istiyorum. Kimse kendinden olmayana bu sekilde hakaret edemez bu forumda. Gerekli uyariyi verirseniz cok sevinirim, saygilarimla.
Sen anlasan tum ibrani dinlerde zinanin haram oldugunu bilirsin, ama seninle tartismiyorum. Haddini astigin icin etiketledim ve dogrusunu yaptim. Musluman olmayana gayrimuslim denir, sizin gibi dusmanlik besleyenler gavur der kabaca. Boyle bi kural yokmus...ee tamam iste musluman olmayanlar icin boyle bi kural yokki.yani bilemiyorum bizde zina haramdir sizde degilmidir onu bilemicem.gavur demek musluman olmayan kimse demek zaten.ne olduyanisikayet edince cok komiksiniz.hemenMune Huy Meselesi @kazen.ilkokulcocugu gibisiniz al bende etiketledim hepsini
Bu huyumdan nefret edıyorum. Yapmazsam bu defa sucluluk psıkolojısı öldürüyor beni. Ama içimden gelmiyor artık ona dair hiçbişeyYani ben olsam onu da yapmazdım ama sen fazla iyi niyetlisin belli ki ona karşı. en azından tepkili küskün olduğunu iyice anlasın. Çünkü konuşmaya çalışmışsın anlamamış. biraz üstüne düşmesini rahatının bozulmasını sağlaman lazım. Çünkü bildiğin ergen çocukla uğraşıyosun. Biraz üstüne düşünce üzgün üzgün anlat derdini. Doktora gitmeye ikna et. Çok suçlama o aşamada. İyice zıvanadan çıkmasın.
Ben saygisizlik yapan uyeye cevabimi vererek kibledim ve kendisi banlandi ve olay kapandi. Kimsenin bu muhabbeti dondurdugu ve tartistigi yok, size de vaktimi ayirip cozum onermistim ama degmezmis, iyi aksamlar !Gidip gavur turk muhabbetını rıca sdıyorum baska yerde yapın. Konumun kapanmasını istemıyorum. Lütfen kesin artık
Canım inan ben kımler yazısıyor dıye bile baknadım. Bir yandan aglarken konum kapanacak dıye oyle yazdım. Lutfen bagısla. Sen oldugunu gormedım bile.Ben saygisizlik yapan uyeye cevabimi vererek kibledim ve kendisi banlandi ve olay kapandi. Kimsenin bu muhabbeti dondurdugu ve tartistigi yok, size de vaktimi ayirip cozum onermistim ama degmezmis, iyi aksamlar !
Sen anlasan tum ibrani dinlerde zinanin haram oldugunu bilirsin, ama seninle tartismiyorum. Haddini astigin icin etiketledim ve dogrusunu yaptim. Musluman olmayana gayrimuslim denir, sizin gibi dusmanlik besleyenler gavur der kabaca. Boyle bi kural yokmus...
Mıssburc'u uzdum dıye uxuldum ben de. Ciddi yazanlara ve yazılanlara bakmadım bile ve oyle sert kaba bı mesaj yazmış oldum . Derdimden bişey goremıyor gozum. Eşimle dun amsam konusmaya calıstım sonu kotu bıttı . Yazdım burda. Harıcınde yeni bi gelişme yok. Sevmiyor beni bence, sevse çığlığımı duyardıAyh boşver şekerim bu tip insanları ciddiye almayacaksın...
Bende eskiden senin gibi sinirlenirdim, tartışırdım. Kendi bildiğim doğruları anlatmaya çalışırdım.
Ama zaman geçtikce tüm sinirlerimden arındım. Artık o tip insanlar ile "ayol'lu" "mayolu" falanlı filanlı geyikler yapıyorum sadece.
Düz mantık oldukları için de pek anlamıyorlar zaten.
Not: sizi cok iyi anlıyorum bende yurt dışında uzun yıllar yaşadım. 22 yıl. Çok ırkçılık haksızlık yaşadım bende.
Neyse bu konu hakkında söyleyecek cok şey var ama konu sahibinin konusunu sabote etmeyelim şimdi.
Bu arada konu sahibi eşinizle konuştunuz mu ?
Iyi akşamlar dilerim.
Devam ettikleri icin kapattim.Hepiniz kendinize gelebilir misiniz rica etsem? Uyarı almak istemiyorsanız tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?