nasıl davranmam gerekıyordu?

Yani ben olsam onu da yapmazdım ama sen fazla iyi niyetlisin belli ki ona karşı. en azından tepkili küskün olduğunu iyice anlasın. Çünkü konuşmaya çalışmışsın anlamamış. biraz üstüne düşmesini rahatının bozulmasını sağlaman lazım. Çünkü bildiğin ergen çocukla uğraşıyosun. Biraz üstüne düşünce üzgün üzgün anlat derdini. Doktora gitmeye ikna et. Çok suçlama o aşamada. İyice zıvanadan çıkmasın.

Burasi turkiye gavur degiliz biz .bunu burda normal birseymis gibi soyleyemezsiniz.kendinize gelin.
Mune Bir 'gavur' ve ayni zamanda Turk vatandasi olarak bu yorumu sikayet etmek istiyorum. Kimse kendinden olmayana bu sekilde hakaret edemez bu forumda. Gerekli uyariyi verirseniz cok sevinirim, saygilarimla.

Mune Bir 'gavur' ve ayni zamanda Turk vatandasi olarak bu yorumu sikayet etmek istiyorum. Kimse kendinden olmayana bu sekilde hakaret edemez bu forumda. Gerekli uyariyi verirseniz cok sevinirim, saygilarimla.
ee tamam iste musluman olmayanlar icin boyle bi kural yokki.yani bilemiyorum bizde zina haramdir sizde degilmidir onu bilemicem.gavur demek musluman olmayan kimse demek zaten.ne olduyanisikayet edince cok komiksiniz.hemen Mune Huy Meselesi @kazen.ilkokulcocugu gibisiniz al bende etiketledim hepsini

Sen anlasan tum ibrani dinlerde zinanin haram oldugunu bilirsin, ama seninle tartismiyorum. Haddini astigin icin etiketledim ve dogrusunu yaptim. Musluman olmayana gayrimuslim denir, sizin gibi dusmanlik besleyenler gavur der kabaca. Boyle bi kural yokmus...

Bu huyumdan nefret edıyorum. Yapmazsam bu defa sucluluk psıkolojısı öldürüyor beni. Ama içimden gelmiyor artık ona dair hiçbişey

Gidip gavur turk muhabbetını rıca sdıyorum baska yerde yapın. Konumun kapanmasını istemıyorum. Lütfen kesin artık
Ben saygisizlik yapan uyeye cevabimi vererek kibledim ve kendisi banlandi ve olay kapandi. Kimsenin bu muhabbeti dondurdugu ve tartistigi yok, size de vaktimi ayirip cozum onermistim ama degmezmis, iyi aksamlar !

Ben saygisizlik yapan uyeye cevabimi vererek kibledim ve kendisi banlandi ve olay kapandi. Kimsenin bu muhabbeti dondurdugu ve tartistigi yok, size de vaktimi ayirip cozum onermistim ama degmezmis, iyi aksamlar !
Canım inan ben kımler yazısıyor dıye bile baknadım. Bir yandan aglarken konum kapanacak dıye oyle yazdım. Lutfen bagısla. Sen oldugunu gormedım bile.

Ayh boşver şekerim bu tip insanları ciddiye almayacaksın...
Bende eskiden senin gibi sinirlenirdim, tartışırdım. Kendi bildiğim doğruları anlatmaya çalışırdım.
Ama zaman geçtikce tüm sinirlerimden arındım. Artık o tip insanlar ile "ayol'lu" "mayolu" falanlı filanlı geyikler yapıyorum sadece.
Düz mantık oldukları için de pek anlamıyorlar zaten.

Not: sizi cok iyi anlıyorum bende yurt dışında uzun yıllar yaşadım. 22 yıl. Çok ırkçılık haksızlık yaşadım bende.
Neyse bu konu hakkında söyleyecek cok şey var ama konu sahibinin konusunu sabote etmeyelim şimdi.

Bu arada konu sahibi eşinizle konuştunuz mu ?

Iyi akşamlar dilerim.

Mıssburc'u uzdum dıye uxuldum ben de. Ciddi yazanlara ve yazılanlara bakmadım bile ve oyle sert kaba bı mesaj yazmış oldum . Derdimden bişey goremıyor gozum. Eşimle dun amsam konusmaya calıstım sonu kotu bıttı . Yazdım burda. Harıcınde yeni bi gelişme yok. Sevmiyor beni bence, sevse çığlığımı duyardı

canım durumuna üzüldüm açıkcası.eşinizin doktor olmasına ragmen sertlesme problemı yaşadıgını bılıyordur bundan dolayı size yaklşmıyor kendı başına halletmeye calısıyor.inanın bu erkek için zor bır durum yanı bızım toplumumuzda boyle.egıtımlı olsa bıle erkek te sorun varsa kabul edemıyor fakat durum kadında oldugu zaman doktra gıdeblıyor utanmıyor cekınmıyor evlılıgı ıcın gıdıyor .eşinizle lutfen yumusak dılle konusun yoksa sorunu cozmenız baya zor olur.üroloji doktorna once gıtmesı gerekıyor tabı esınızın .fızyolojık degılse psıkolojk te olablır doktor ona göre yonlendırır sizi.muhakkak aıle terapıstıne gıtmenızı tavsye ederım umarım ıstanbul da yasıyorsunuzdur.cinsel terapıstler var bu konuda araştırırsanız bulursunuz.cinsellikte eeger yeterince doyum olmayınca erkekte kadında agrasif mutsuz oluyor malesef.git arkadaşına sor sana anlatsn kadınına neler yapmak gerektıgıne dair bırseyler soylemıssın keşke boyle bır cumle kurmasaydın.bu tarz cumleler malesef gerı iter.haklısınız sinirlisiniz doktora gıdelım dıyorsnuz ama yanasmıyor sızde bu durumda ona sert tepkıler verıyorsunuz olay daha da cozulmez hale gelır.tatlı dılle yapıcı konusrak eşinizi üroloji için ikna etmeye calışın her erkek ıcın farklıdır sız esınızı ıyı tanıyorsunuzda mutlaka yola getırıp tatlı dılle doktora görunmesıne vesıle olalbırsnız.canım seni seviyorum ama bu durum benı uzuyor lutfen çözumu ıcın bır uzmana görunelım evliliğimiz daha keyıflı olması ıcın benı kırma dıyın.kesınlıkle SUCLAYICI konusmayın yapıcı olmaya calısın.durumunuz zor ama sorunun çözumu ıcın bu yontemıde denemeye calısın.tek başınızza aıle terabste gıdeblrsnız eşimi nasıl ıkna edeblır.benımle ılglı degıl bana yanasmıyor bu tarz sorular sorunca uzman zaten sıze gereklı cevaplar verıcektır.umarım durumunuz duzelır.sağlıcakla kalın ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…