Bu hafta katıl çok güzel ol bidahakine katılma merak etsin
neden gidip açık açık ona sormuyorsun?belki faceden tam olarak anlamıyor senin eklemenin yeterli olduğunu düşünüyor.belki o da bu kız beni ekledi ama neden bana mesafeli diyordur?
Çocuk sana cevap vermediyse takmıyor demektir. O yüzden gidip gitmemen ve nasıl giyindiğin önemli değil. Hiç düşünme bile bence.
Arkadaşım vardı güzel hoş bir kız ortak tanıdığımız birde genç vardı ne zan görsenm konuşur hal hatır sorarsın kolay gelsin iyi günler gibi dileklerimle hep karşılık verirdi ama arkadaşım ne zaman konuşmaya kalksa arkasını döner orayı terk ederdi
Birgün bana abla bu çocuk benden nefret ediyor dedi anlamıyorum birşeyler yapmış değilim
Aradan bir kaç zaman geçti arkadaşıma ilanı aşk etti ciddi düşündüğünü söyledi
Mesajda görüldü şeklinde bişey var mı?
Bazen insanlar duygularının tam tersi tepkiler verebiliyor onu demek istedim:)Ay o kadar değil canım, aşık değiliz ikimizde, hatta hoşlandığını bile sanmıyorum. Ama ilgim hoşuna gidiyor olabilir bence.
E hep bakimli ol.hatta firsatini bulursan arada bugün arkadaşlarla görüşeceğiz de.en azından sebebi olmuş olur süsünüzünÖyle mi yapayım :) Benim paspal halimle bakımlı halim arasında bariz bir fark oluyor, çünkü bakımlı olacaksam topuklu + elbise + makyaj + saç baş açık giderim. Dikkat çekmek istediğim çok belli olur diye korkuyorum. Ama sanırım öyle yapacağım :)
Mesaj şeklinde değil de arkadaşlık teklifi gidiyor ya, kabul etmemiş öyle bekletiyor ama paylaşımlara devam ediyor. Bir kaç arkadaş yazmış görmemiş olabilir de bence gördü.
neden komik olsun ki.şöyle düşün: bir öneride bulundun.o da kabul etmedi.hem insanlar konuşa konuşa anlaşırmış.Görmemesine imkan yok. Toplantıya gidip de şimdi ne diyeyim facebooktan ekledim gördün mü, bilinçli olarak kabul etmediyse daha komik olur.
Süslenme meselesi cok dikkat çeker. Anlattığınız gibi elbise topuklu degilde daha sade fön makyaj gidebilirsiniz. Zaten bence gidin. Gitmezseniz "aa bak yüz vermedim, gelmedi" olur. Ilk toplantıya gidin sonra ortadan kaybolun. Ekşın olur
E hep bakimli ol.hatta firsatini bulursan arada bugün arkadaşlarla görüşeceğiz de.en azından sebebi olmuş olur süsünüzün
Hmm evet mesaj olsa belki diğer kutusuna falan düşer dicem ama arkadaşlık isteği bildirim veriyor. Acaba görüştüğü biri mi var ki? Ortak tanıdığınız kimse yok mu?
neden komik olsun ki.şöyle düşün: bir öneride bulundun.o da kabul etmedi.hem insanlar konuşa konuşa anlaşırmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?