Nasıl davransam?

Paspal niye gidiyorsun ya, bakimli ol ama dediğin kadr abartma cnku genelde yapmiyormussun cok dikkat cekecek bu seferde.
Bundan sonra daha özenli git. Bir öyle bir böyle olmaz.

Paspal niye gidiyorsun ya, bakimli ol ama dediğin kadr abartma cnku genelde yapmiyormussun cok dikkat cekecek bu seferde.
Bundan sonra daha özenli git. Bir öyle bir böyle olmaz.

Ya aslında dediğimi yaptım, o kadar komikti ki hali. Diyorum ya kekelemeye başladı :)) Daha önce de heyecanlanan dili dolanan erkek gördüm ama onun bu kadar şapşallaşacağı hiç aklıma gelmemişti. Demek ki karşısına oturup bacak bacak üstüne atsam lal olacak. Gerçi biraz da korktum millet anlayacak diye, daha ortada fol yok yumurta yok bu ne şapşallaşma yahu

gecenin_resmi ilkbahar1982 @geodal noclearmind Ssedmikraska minekosan mermas belleza Saricik3 Kızlar dediğiniz gibi bekledim, hiç bir mesaj yok. Yılbaşından bir gün önce mutlu yıllar yazdım, cevap "ben de senin ve ailenin yeni yılını kutluyorum :)" ve bitti, konuşma bitti :) Tamam ben de sürdüremedim, yani ne bileyim ekstra ne yazacağımı bilemedim.

Sanırım ikimiz de bir parça malız :/ Şimdi diyorum ki bunu bir yere davet edeyim ama konuya nasıl gireceğim, bir de onu beğendiğimi söylemeyi düşünüyorum. Ay aklımdan çıksın ya, ne olacaksa olsun bitsin. Böyle bakışmalar, hafif gülüşler yeter artık. İki utangaç insanız ilişkilerde anlaşıldı. Kesin net bir teklifle gitmek istiyorum, ya herro ya merro

Bence yapma adamin pek gönlü yok gibi. Istekli olsaydi hazir sen de yazmisken muhabbeti surdururdu. Bu kadar ustune dusersen iliski olsa bile bi kıymetin olmaz. Erkekler boyle ne yazik ki.

Adamın gönlü yok kaç kere adım attın ilerletmiyo boşver şunu

Ben normalde kadınlara açıl gitsin ışık yak gitsin derim ki bunu hoslaniyorsam bende yaparım lakin bu adamın yolu bu değil.
Burdan bakınca isteksiz gibi duruyor yani istemiyor açılmaniz sacma olacaktir yapabileceğiniz en iyi taktik iletişimi bakışmayı vs tamamen kesmek olur geleceği varsa gelir gelmese zaten gelmez,kesinlikle adim atmayin

noclearmind Saricik3 S superisi96 Adamın gönlü var, yani son buluşmada çok belli etti heyecanını. Bilgisayarının ortasına bir tane post it gibi bir program koymuş yapacaklarını yazmış, önümde onu açtı. To do list: prag seyahati, malezya'ya birşey gönderilecek vs vs. Gözümün içine bakıyor bakıyor muyum diye :) Çocuksu bir komikliği var, neyse biraz daha bekleyeyim. Çünkü şubatta bir toplantılar silsilesi daha olacak, bence ona katılacağımı sanıyor ve yanılıyor. Gelmediğimi görünce belki yazar neden yoksun falan diye. Ama bu kadar beklemek beni sinirlendiriyor işte, olmazsa olmasın önüme bakayım ben de diye düşünüyorum bazen.

Çapkın ve flörtöz bir erkekte olabilir böyle birine denk gelmistim. Yanyana gelince aşkından olecek sanki ama çekim alanindan cikinca adam yok :)

Bazı adamlar ne istediğini bilmez.
Şöyle benzer bir ornek vereyim,sohbetimi muhabbetimi seven benden hoslandığına adim gibi emin olduğum bir adam vardi,yani adim gibi biliyodum ama ilişki adamı değildi dengesizdi ne yapacagi belli olmuyordu. Gözünün içine bakması yetmez,atik olması llazım önüne geçmesi lazım obur turlusu seni yorar.

cidden nasil sabirlisiniz ...bana gore ya olur ya olmaz ben beklemeyi pek sevmiyorum siz zaten atak yapmissiniz daha ne yapacaksiniz ? hep bir taraf yaparsa karsi taraf nasil olsa gelecek diye bekler

Sanırım ikimiz de bir parça malız :/

sesli güldüm:)
arkadaş ekleme talebi senden geldi. ilk mesaj da senden geldi. onun da sana bir kahve teklif etmesi lazımdı. ama ses yoksa bence sen de atım atma.

ama hep böyle olur zaten. sen ondan hoşlanıyorsun ya bu sessiz kalışları sende ona karşı daha bir merak uyandırıyor :) daha da üsteleyesin geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…