- 21 Temmuz 2015
- 6.679
- 6.066
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
sevgili değiliz ya flört ediyoruz sanırım, ne oldugumuzu bilmiyorum ama sevgili olmadığımızı biliyorumSiz sevgili değil misiniz zatenhani yazdıkların öyle hissettirdi ilk başta.
Son yazdığınla kafam karışti.
görevde oldugu için mesafe var ve ne zaman biter hiç bilmiyorum..her vatsapa girdiğinde size yazamaz. onun da bi hayatı var belli ki.
bi de mesafe varsa başlama derim.
değil mi? az uzak kalayım. teşekkür ederimBence sana karşı bayaa bişiler hissediyor.
Bence biraz sessiz kal. Merak ettir. Sonra sıcak davran. Arada seni merak etsin. Eninde sonunda açılacak sana. Sen bir şey yapma
Bogma. Sık arayip sorma. Bekle.
valla ben de aynını düşündüm acaba ilgim mi hoşuna gitti diye. nasıl anlarım bilmiyorum..Belki görevin verdiği psikoloji den dolayı arada soğuktur. Ama sende ağırdan al bence biraz adamda egoistlik var ve sende bariz belli ediyorsan ilgini o görevdeyken bu ilgi hoşuna gittiğinden de seninle konuşuyor olabilir bence de biraz soğuk ol
sevgili değiliz ya flört ediyoruz sanırım, ne oldugumuzu bilmiyorum ama sevgili olmadığımızı biliyorum
sevgili değiliz , konuşuyoruz sadece. ama normal erkek arkadaşlarımla konuştuğum gibi değil.sevgili değiliz.. flört ediyoruz sanırım..nasıl ya ???
bu durumda bunların ayrımını yapamıyorsanız. Ben şu sonucu çıkartırım
Adamın size karşı sadece beğenisi vardır oda bayan olduğunuz için yani nefes alıyor olmanız yeterli
valla ben de aynını düşündüm acaba ilgim mi hoşuna gitti diye. nasıl anlarım bilmiyorum..
yok her zaman ilk mesajı ben atmıyorum zaten, ama günaydın yazmadığı zamanlar yazıyorum.İlk mesajı hep sen atma hergun günaydın ya da iyi geceler yazma hatta bı gün o yazana kadar sen hiç yaz a yazdığında da kısa mesajlarla geçiştir klasik kaçan kovalanir mantığı kovaliyorsa vardır bı ilgisi ama tamamen de buz olma ümitsizliğe kapilmasin
Aynen, umarım gönlünce olur herşeyyok her zaman ilk mesajı ben atmıyorum zaten, ama günaydın yazmadığı zamanlar yazıyorum.
teşekkür ederim, bence ben biraz uzak durayım :)
teşekkür ederim güzel dileğin için :)Aynen, umarım gönlünce olur herşey
haklısınız, işinin ne kadar zor olduğunu kendime hatırlıyorum ama yine de kötü hissediyorum.İşi gücü olan biri ergen gibi devamlı mesaj mı yazacak? Her gün konuşmak neyinize yetmiyor? Çocuk gayet ilgili görünüyor bence.
Seni üzerler cümlesi de koruma anlamında tamamen. Detaylarda boğulursanız, daha flört aşamasında her şeyi bitirirsiniz. Akışına bırakın.
Bu da twitterda şimdilerde dalga geçilen akım gibi olmuş :) Kızım güvenme bana üzerim ben senibana kimseye güvenme seni üzerler dedi bir de.
ya ne kadar pozitif bir mesaj buŞuan nasıl davranıyorsan aynen böyle devam et, zamana bırak olacağı varsa olur..
Bende senin gibi hayran olmuştum görür görmez nişanlıma, 7 ay boyunca flörtten öteye geçiremedim sonra bir baktım evlenme teklifi
Böyle şeylerin vitamini zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?