- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
yaa çok güldüm hahahaBu da twitterda şimdilerde dalga geçilen akım gibi olmuş :) Kızım güvenme bana üzerim ben senibir de alakasız şekilde Aşk-ı Memnu'daki sahne geldi aklıma. Hayat bu her şey gelir başına insanın kendine bile güvenme diyordu Behlül...
Sizin durumunuza dönüyorum.
Alt anlamı bana da güvenme olabilir tabii. Nerdeyse iki gün önce tanıştığınız adama güvenmeyin tabii ki de.
İlgisi hoşunuza gider görüşürsünüz de zaten güven hemen oluşmaz.
:) Teşekkür ederim, hepimiz çok mutlu olalım inşallahya ne kadar pozitif bir mesaj bu
hayırlı olsun inşallah hep mutlu olursunuz
sevgili değiliz ya flört ediyoruz sanırım, ne oldugumuzu bilmiyorum ama sevgili olmadığımızı biliyorum
Şuan nasıl davranıyorsan aynen böyle devam et, zamana bırak olacağı varsa olur..
Bende senin gibi hayran olmuştum görür görmez nişanlıma, 7 ay boyunca flörtten öteye geçiremedim sonra bir baktım evlenme teklifi
Böyle şeylerin vitamini zaman..
evet doğru anlamışsınız, açıkcası hemen bana şuan sevgilim olur musun derse bendeki bu etkisini kaybedebilirdi çünkü semek 2 günde olan bir şey değil. İlk görüşte etkilenmeye inanırım ama aşka sevgiye inanmıyorum.Siz normal yuzyuze tanistiniz. Sonra Adam isi icin uzak yere gitti ve siz gorusmeye telefon internet araciligiyla devam ediyorsunuz..dogru mu anladim? Tek diyecegim eger Adam gercekten derin duygular hissediyorsa Sabah ilk kalktiginda ve yataga basini koydugunda aklina ilk gelen Sen olursun. Bu baglamda Sana gunaydin mesaji atmamasi bana gore bir eksi. Bir de seninle birlikte olmak istese; Sana sevgilin var mi diye sormaz, sevgilim/ kiz arkadasim olur musun diye sorardi. Bir de Sana gercekten ilgi duyuyorsa( gercek anlamda) bi sicak bir soguk olmaz.hareketleri, Hal ve tavirlari belli bir cizgide olurdu. Sorgulamazdin. Bence seninle vakit geciriyor. Ciddi ye Alma derim. Bir de Sana kurban olurum diyor demissin. Cok arabesk geldi bana :) Ben olsam Güler gecerdim.
sevgili olalım'dan ziyade ilgisi ne derece onu kestirebilsem keşke..Ilk adimi siz atin o zaman?
Ya hiç sorma :) Kendine güvenmiyordu ciddi bir ilişki için ama yılmadım, iyi ki öyle yapmışımUzun atlama olmuş sizinkisi. :)
Ya hiç sorma :) Kendine güvenmiyordu ciddi bir ilişki için ama yılmadım, iyi ki öyle yapmışım
Adama bağlı :) Benimkinde ilgi, alaka harikaydı sadece sevgili olmak istemiyordu, en son "e ben kalkayım artık öyleyse" moduna girince oldu bitti her şey:)Hikayemiz benzer ama ben havlu attım 6 aydan sonra. Tüketti beni resmen. Yılmasa mıydım acaba? :)
Adama bağlı :) Benimkinde ilgi, alaka harikaydı sadece sevgili olmak istemiyordu, en son "e ben kalkayım artık öyleyse" moduna girince oldu bitti her şey:)
Evet sevgi ask Iki gunde olmuyor ama ilskiler bir Iki ayda sekil aliyor. Bol sanslar size.evet doğru anlamışsınız, açıkcası hemen bana şuan sevgilim olur musun derse bendeki bu etkisini kaybedebilirdi çünkü semek 2 günde olan bir şey değil. İlk görüşte etkilenmeye inanırım ama aşka sevgiye inanmıyorum.
evet günaydın dememesi benim için de eksi gerçekten :/
Nasip de varsa oluyor, amin :))Biz de güzel vakit geçiriyorduk birlikte, çok da uyumluyduk üstelik ama o sevgililikten korkuyor gibiydi. Canıma tak etti ve iletişimi kestim. Olaylar nasıl gelişir bilmem ama hayırlısı diyelim artık. :)
Böyle sonuçlanması nasıl güzel olmuş. Umarım çok mutlu olursunuz. Darısı flörtü bu şekilde sonuçlanmayanlara diyelim. :)
sevgili değiliz ama sevsin isterdim :)Daha en başından sevgilisiniz niyetiyle okudum.Allah mübarek etsin.
tanışalı çok olmadı aşık olmasını beklemiyorum ama vakit mi dolduruyor yoksa beğenisi var mı ayırt edemiyorum..Bence de seninle vakit dolduruyor. Bana aşık gibi gelmedi.
sürekli fotoğrafını atıp övmemi bekliyormuş gibi hissediyorum ben :) bak bu kasları 8 senede yaptım ben diyip durup dururken kaslı fotoğraflarını attıFazla ustune dusmeden beklemekten baska sansin yok.Gercekten yogun hisleri varsa ilerler , sevgili olursunuz. Benim esim aslan burcu.Hic egoist degildir , aksine onun icin benim ne istedigim onemlidir cogu zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?