- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Görüntülü konuştuğumuzda hayran hayran bakabilmeyi kesebilirsem olacak sanırım:)Tipik aslan işte. Vurkaç yapıyor. Avare avare bakınmayin. Egosunu indirin. O zaman kesin aşık olur, diğer türlü zor
Bugün konuştuğumuzda söylediği iltifatlara gülüp geçtim, konu açıldı anlaşamayız sanırım biz dedim. Sen gülümsedikçe aşık olmamak için zor tutuyorum kendimi dediğinde de hiç aşık olacak bir insana benzemiyorsun dedim çok önyargılısın dedi.Bence kendiniz olun ama onun karşısına çıkıp biz uygun değiliz deyin. Bak gör nasıl tutuşuyor. Aslan biraz ego seviyor, zora gelmeyi seviyor. İlgisini başka türlü çekemezsiniz. Siz ne burcusunuz?
Teraziyim benBence kendiniz olun ama onun karşısına çıkıp biz uygun değiliz deyin. Bak gör nasıl tutuşuyor. Aslan biraz ego seviyor, zora gelmeyi seviyor. İlgisini başka türlü çekemezsiniz. Siz ne burcusunuz?
Valla çapkınsa yandıkÇapkın biri galiba
Bence çok kendini kaptırma zamana bırak bakalım neler gösterecek zaman...
Hahaha ay özür dilerim ya kendimi çok ifade edememişim sanırım.Sana kurban olurum benimle evlenir misin sevgilin var mı?
Bunları ardarda okuyunca error verdim canım.
Anladım canım, ben açıkçası şöyle strateji böyle taktik yapayım kafasında hiç olmadım. Duygumu belli ederim sonuca varırsa varır varmazsa varmaz. Aşırı Leyla gibi de olmam tabi mantık çerçevesinde.Hahaha ay özür dilerim ya kendimi çok ifade edememişim sanırım.
Farklı zamanlarda farklı konu konuşurken diyor.
Dimi ya bence de taktik filan çok zor şeyler benim için :/Anladım canım, ben açıkçası şöyle strateji böyle taktik yapayım kafasında hiç olmadım. Duygumu belli ederim sonuca varırsa varır varmazsa varmaz. Aşırı Leyla gibi de olmam tabi mantık çerçevesinde.
Edit: Ben de teraziyim.
Edit2: Ben de eşimin ilk gülüşüne hayran olmuştum açık açık da söylemiştim kendisine.
Aynen hiç gerek yok, sadece kendine yakışanı yap felsefen bu olsun. Mesela sana yüz vermediği zaman ayaklarına kapanacak kıvama gelme :) örnek sadece bu, özetle özsaygını koru meydan senin umarım çok tatlış olur her şey.Dimi ya bence de taktik filan çok zor şeyler benim için :/
Yok tabiki o derece değil. Yazmadığı süreve yazmamaya çalışıyorum bazen günaydın yazıyorum bazen onun yazmasını bekliyorum. Şuanlık içimden geldiği gibi yazıyorum ama yüzsüz gibi de değil :)Aynen hiç gerek yok, sadece kendine yakışanı yap felsefen bu olsun. Mesela sana yüz vermediği zaman ayaklarına kapanacak kıvama gelme :) örnek sadece bu, özetle özsaygını koru meydan senin umarım çok tatlış olur her şey.
Ah ah.. terazi gibi minnoş bir burç aslanla başa çıkabilir mi .. bilemiyorum.Teraziyim ben
Kendini beğenmediğini söylüyor ki sen onu övesin diye:))Görüntülü konuştuğumuzda hayran hayran bakabilmeyi kesebilirsem olacak sanırım:)
Bugün aslında kendini beğenmediğini söyledi.
Dimi kedi gibi burcuz bizAh ah.. terazi gibi minnoş bir burç aslanla başa çıkabilir mi .. bilemiyorum.
YaaKendini beğenmediğini söylüyor ki sen onu övesin diye:))
Iyy itici.Yaaevet ya doğru diyorsunuz. Övülmeyi beğenilmeyi çok seviyor. Herkes sever de bu başka türlü seviyor
Belki iticidir. Ama ona yakışıyorIyy itici.
Cok güvenme dene bir.
İnşallah siz de :)Hakkınızda hayırlısı ins mutlu olursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?