- 17 Haziran 2013
- 1.950
- 2.772
- 333
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Alla allasürekli fotoğrafını atıp övmemi bekliyormuş gibi hissediyorum ben :) bak bu kasları 8 senede yaptım ben diyip durup dururken kaslı fotoğraflarını attıben şöyleyim böyleyim diye başlayan cümleleri de sanki biraz sık:)
Sağolsun beni de över kaşlarımı gözlerimi ellerimi hatta dişlerimiAlla allaiyiymis.Benimki beni over
sanki kendine aşık:))sürekli fotoğrafını atıp övmemi bekliyormuş gibi hissediyorum ben :) bak bu kasları 8 senede yaptım ben diyip durup dururken kaslı fotoğraflarını attıben şöyleyim böyleyim diye başlayan cümleleri de sanki biraz sık:)
Şuan sevgilisi yok diye biliyorum ama tabi insanlara güvenilmez.sanki kendine aşık:))
size iltifat ederken bile sizde ona edin diye mi bekliyor aceba
bence kendinizi biraz geri çekin.sizin ilginizin farkında ve duruma dikkatli yaklaşıyor.
direk sevgili modunda değil belirsizlikte bırakıyor.
nefret ederim bu durumdan.ben olsam hiç gelemem varsa bişey vardır yoksa yok.
mesela hayatında başka biri olup sizinle flört ediyor olabilir.bu dikkat ondan olabilir.
bilemiyorum belki karakteri öyledir.yani sevglide olsanız fazlası olmayacak belki.
biraz geri çekilip kaptirmamakta fayda var gibi.
Hakkinizda hayırlısı olsun insallh..
Aynen öyle ben hemen sevgili olalım istemiyorım zaten şuanki tavırlarından da memnunum işte birkaç takıldıgım nokta hariç. Onu da size sormak istedim :)Flortler guzeldir, ustelik cokta dogaldir. Normal olmayan hoslanir hoslanmaz sevgili olanlar.
Guzel guzel muhabbete devam, sicaklik gostermeye devam. Ama cok el altinda bulunmamak bu flort doneminin kisalik sevgililige gecmenin suresini hizlandirir:)) nacizane bi tavsiye.
Haklısınız :/Arkadaşlar çok boğmayın şu erkekleri kaçarlar. 2 göster 1 kaç. Bir de adam göreve gitmiş kim bilir nelerle uğraşıyor. Biz türk kızları olarak hep çok ilgi bekliyoruz.
Ya :/aslan burcu çapkınlığa meyilli herkes onu beğensin ister ama çapkınlığıda yüzüne gözüne bulaştırır. aynı ormanlar kıralı gibi hep bişey ister hep itaat güven doğru söz ister kendi yan çizer.3 lafından 2 si yalandır.ama nasıl masum çıkarır kendini bilemiyorum. nedense sen harici herkesin onu kandırdığını düşünürsün.ve inanır.uzun ilişki vb için kendisinin hazır olması çok önemli yoksa çok söz verip sözünden döner.
Teşekkür ederimbeğeniyor ama zamana ıhtıyacınız var.
rica ederim.Teşekkür ederim
Biraz uzak durun aslan burcuyum zor insani severim.boyle tuhaf bi huyum var malesefUzunca bir aradan sonra merhaba:)
Birkaç hafta önce birisiyle tanıştım. İlk görüşte gülüşüne hayran kaldım diyebilirim ://// buraya gülüşünü yazarken bile içimde bir şeyler uçuşuyor malesefki. Malesef diyorum çünkü bu durum zaafım oldu sanırım. Çok fazla da görüşemedik esasen çünkü göreve gitti.
Mesajlaşmaya, görüntülü konuşmaya, aramalara devam ediyoruz. Ama benden hoşlanıyor mu, ilgileniyor mu yoksa tam tersi ben mi boşa heyecanlanıyorum anlamıyorum. Siz genelde beni kendime getirirsiniz, eğer boşa heyecanlanıyorsam ayaklarımı yere bastırır mısınız, teşekkürler :)) neyse bana olan tavırlarına geleyim;
her zaman günaydın yazmaz, ya da her whatsappa girdiğinde konuşmayız ama her gün konuşuyoruz. ama ben istiyorum ki hep bana yazsın.
görüntülü konuştuğumuzda çok güzel gülüp göz kırpar, ben de hayran hayran onu izlerim. malesef heyecanlandıgımın farkında.. ama ben çaktırmamazlık yapamıyorum. Görüntülü aradığında ne kadar güzel olduğumdan bahseder, iltifatlar eder..
bir kere aradığında da ''aşık oldum sana ben ya evlenelim mi'' dedi, ben gülüp geçtim. aşık olma konusunda güzelliğimi dile getirirken mübalağa etti diye düşünüyorum.
mesajlaşırken ''sana kurban olurum ben'' der, hep iltifatlar eder.
Yurda döneceğim akşam ailemden ayrılacağım diye düşünüp ses kaydı atmış, üzülmeyeyim diye. Bunu düşünmesi çok ince bir davranış olarak geldi bana. şefkatini hissettim ve bu benim hoşuma gitti.
bunlar iyi güzel ama bazen soğuk davrandığını hissediyorum, kötü davranmıyor ama her zaman davrandığı gibi davranmıyor işte hissediyorum. ben mi ilgi arsızıyım çok mu şey bekliyorum ya da o normal davranıyor da ben mi heyecanlanıyorum.
aslan burcu bir de. hafif egoistlik de var. az uzak mı davransam ben buna sizce? nasıl davraniyim şuanda?
ek : bana sevgilimin olup olmadığını sorduğunda yok dedim; bana kimseye güvenme seni üzerler dedi bir de. bu cümleyi neden kurduğunu da anlamadım. bana yaklaşma üzerim mi demek istedi sizce?
Seni beğenmiş ama vakit dolduruyor. Ciddi bi ilişki beklentisi olduğunu sanmıyorum. Ha sevgili olma kısmına da hayır demez böyleleri. İstemem yan cebime koy. Önümüze de bakalım ama mantığı.tanışalı çok olmadı aşık olmasını beklemiyorum ama vakit mi dolduruyor yoksa beğenisi var mı ayırt edemiyorum..
Yaa çok sağolun denicem :))Hmm aslan burcu
Bak ne yap; sen o her aradığında müsaitsin dimi? Her mesaj attığında hemen cevap atan her aradığında açan falansın. İşte bu yanlış. Hep müsait olmycaksın. Arasın ulaşamasın merak etsin mesela hep ilgili heyecanlısın bir dahaki konuşmada sen soğuk ol. Biraz gizem yarat eğer ilgisi varsa hayatında olmak istiyorsa uzaklaştığını farkeder panik yapar bu sefer o ilgilenir daha çok. Ha buna rağmen ilgilenmezse anla ki öylesine biriymişsin.
Kendisi de zor bence:)Biraz uzak durun aslan burcuyum zor insani severim.boyle tuhaf bi huyum var malesef
Hadi ya :/Seni beğenmiş ama vakit dolduruyor. Ciddi bi ilişki beklentisi olduğunu sanmıyorum. Ha sevgili olma kısmına da hayır demez böyleleri. İstemem yan cebime koy. Önümüze de bakalım ama mantığı.
Tabi bu benim fikrim anlattıklarından onu anladım ben. Seninle birlikte olmayı çok istese her boşlukta yazardı mantığıyla ilerliyorum.Hadi ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?