Nasıl Davransam?

E o zaman başka da anlatın :))
Açıkçası taktik yaptığında anlayacağını düşünüyorum ve bu ona samimi gelmez.Bence aslan burcu=samimiyet demektir.Samimi olmayan içten gelmeyen herşey eminim ki onu iter.Dünyadaki son erkek o değil sonuçta bu kadar abartma aslan zor burçtur...

Kesinlikle zeki bir insan. Ben de ne kadar becerebilirim bilmiyorum

İnsanların iç dünyalarını, yaşadıklarını, ve yaşadığı durumlara karşı verdiği mücadeleleri en iyi onlar bilirler. O yüzden bu konuda sakin kalmak dediğiniz gibi en doğrusu.
Aynı bu durumu yaşadım, ve 2 yıllık evli, mutlu bir insanım. Ve iyi ki diyorum. Çünkü siz kadar sabırsız, tez canlıydım. Ama bıraktım, ne gizemli olayım dedim, ne de soğuk.
Yazmak istediysem yazdım, susmak istediysem de sustum. Karşısında çay içemeyip titreyen ellerimden bardakta düşürdüm, heyecan yaptım dedim.
İçimden geçenleri söylemeyecek bir insansam, bu ben miyim? Hayır.
Beni gizemli rollerimle değil, ben olduğum için seven insanla olmak istiyordum, ve hiç değişmedim.
Zaten benim yazmalarım, ve ya bu heyecanlı hallerim onu değiştirecek olsaydı, bunu gözlemlemek çok kolay olurdu. Ve nasılsa ciddi bir durum yokken ortada, kesip atardım. Ve bitmiş olsa bile derdim ki ''iyi ki içimden geçtiğince yaşadım her şeyi...''

Ben böyle erkekleri biliyorum bunlar kızlarla çok rahat konuşur hiç çekinmeden birsürü iltifat vs ederler ama gel gör ki aslında gerçek duyguları değildir. Onlar için çok rahat öyle davranmak ve canları isteyince çekip giderler umurlarında bile olmaz

Ya çok teşekkür ederim size.
En iyisi kendim olmak. Zaten beceremiyorum da öyle farklı hallere bürünmeyi.
Size çok teşekkür ederim

Nerden biliyorsunuz

Adını koymak için acele etmeyin ama iliskinizin adını netlesmeden de çok fazla devam etmeyin.. Net adimlariniz olsun en azından

Tipik aslan işte. Vurkaç yapıyor. Avare avare bakınmayin. Egosunu indirin. O zaman kesin aşık olur, diğer türlü zor

Ya çok teşekkür ederim size.
En iyisi kendim olmak. Zaten beceremiyorum da öyle farklı hallere bürünmeyi.
Size çok teşekkür ederim
Bence kendiniz olun ama onun karşısına çıkıp biz uygun değiliz deyin. Bak gör nasıl tutuşuyor. Aslan biraz ego seviyor, zora gelmeyi seviyor. İlgisini başka türlü çekemezsiniz. Siz ne burcusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…