• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl Dayanıyorsunuz?

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
1.079
644
123
47
Benden sonra evlenen insanlar bebeklerini kucaklarına aldılar bile. Her gün yeni bir hamile haberi alıyorum. Yakın çevremde isteyen herkes hamile. Hamile olduğunu duyan nedense gelip benimle paylaşma ihtiyacı hissediyor ve "darısı başına" diye "iyi" dileklerini iletiyorlar. Artık benim hiç olmayacakmış gibi geliyor. Dayanmaya çalışıyorum ama artık giderek zorlaşıyor :( Bana da bir akıl verin ne olur. Ne yapmalıyım, nasıl dayanacağım?

Benden sonra evlenen insanlar bebeklerini kucaklarına aldılar bile. Her gün yeni bir hamile haberi alıyorum. Yakın çevremde isteyen herkes hamile. Hamile olduğunu duyan nedense gelip benimle paylaşma ihtiyacı hissediyor ve "darısı başına" diye "iyi" dileklerini iletiyorlar. Artık benim hiç olmayacakmış gibi geliyor. Dayanmaya çalışıyorum ama artık giderek zorlaşıyor :KK43: Bana da bir akıl verin ne olur. Ne yapmalıyım, nasıl dayanacağım?
Tatlm zor is biliyorum sabirli ol demesi de kolay.ama gel gor ki sabirli olamiyorz.cocuk sahibi olamamak elbette cok uzucu.ama dunyanin sonu degil inan.bugun kisirlik sorunu yerine kanserle de mucadele edebilirdik degil mi? Kendini boyle telkin et.her iste vat bi hayir lafi inan bosuna degil.sabirla dua et bekle.Allaha yalvar ve cok inan.akisina birak bi sure ilac kullanma kur uygula hacamat yaptr.tedavi seklini degstr bir de oyle dene.ummadgin birsey sebebin olur belki de.yasin kac bilmiyorum ama yasi cok gecenleri ve rahmi olmayanlari dusun.en azindan bir umudun var tutunmaya deger..

Benden sonra evlenen insanlar bebeklerini kucaklarına aldılar bile. Her gün yeni bir hamile haberi alıyorum. Yakın çevremde isteyen herkes hamile. Hamile olduğunu duyan nedense gelip benimle paylaşma ihtiyacı hissediyor ve "darısı başına" diye "iyi" dileklerini iletiyorlar. Artık benim hiç olmayacakmış gibi geliyor. Dayanmaya çalışıyorum ama artık giderek zorlaşıyor :KK43: Bana da bir akıl verin ne olur. Ne yapmalıyım, nasıl dayanacağım?
rabbim gönlünüze göre versin inşallah

yok canım senin yazdığını gördüm baktım konuya..... iyi dileklerimi sunmak istedim.....benim 1 kızım 1 oğlum var rabbim en kısa zamanda sizlerdee de nasib etsin inşallah
Allah bagislasin kuzum.cok sukur benm de bir kizim var 5 yasinda.kardessz kalsin istemiyorm ama maalesef erkenden yakalndm menopoza.ugrasiyorm iste.hic olmayanlarn isi daha zor elbet.Allah once onlara nasip etsin..

Allah bagislasin kuzum.cok sukur benm de bir kizim var 5 yasinda.kardessz kalsin istemiyorm ama maalesef erkenden yakalndm menopoza.ugrasiyorm iste.hic olmayanlarn isi daha zor elbet.Allah once onlara nasip etsin..
amin canım.....öyle mi allah bağışlasın.....tek sebep menapoz mu.....neden erken girdin acaba kaç yaşındasın ki.....

hımmm yaşıtız biz senle ...... ya sebebi ne peki neden bu kadar erken oldun......
Sebepsiz cnm ya.doktorlar genetik veya stres olur derler ama ailemzde yok boyle bisey.annem 55 inde kesildi adetten.ben sezeryana ve strese bagliyorm cok hassas bi bunyem var.ondan olabilir diyorm herseyi dert eden bi yapim var kahretsin;) bir de kizimi sezeryanla dogurdum ondan bi sure sonra basladi adet duzenszligi.rahmime zarar verilmis olabilir diyorum amaALLAH bilir elbet belki de beni de boyle sinamis istemistr.herseyde bir hayir var.Allah dermansz dert vermesn.cok sukur..

Sebepsiz cnm ya.doktorlar genetik veya stres olur derler ama ailemzde yok boyle bisey.annem 55 inde kesildi adetten.ben sezeryana ve strese bagliyorm cok hassas bi bunyem var.ondan olabilir diyorm herseyi dert eden bi yapim var kahretsin:KK66: bir de kizimi sezeryanla dogurdum ondan bi sure sonra basladi adet duzenszligi.rahmime zarar verilmis olabilir diyorum amaALLAH bilir elbet belki de beni de boyle sinamis istemistr.herseyde bir hayir var.Allah dermansz dert vermesn.cok sukur..
cidden çok erken olmuş.....allah şifanı verir inşallah canım.....:KK60:bu arada beni gördün mü resim yükledim :KK73:

derdi veren allah sabrınıda veriyor benimle bir evlenenlerin hepsinin ikişer çocuğu oldu. çocukları okula başladı ben evlendiğimde çocuk olanlar büyüdü şimdi onlar evleniyolar ve hamile kalıyolar:KK61:
bense her ay yeni bir umudun peşinde koşuyorum:KK42::KK42:
belkide hiç olmayacak ama olacak diye avutuyorum kendimi...
çünkü aksini düşünmek çok fazla yıpratıyo insanı...
çocuğum yok diye olmuyo diye hayata küsmüyorum asla ,gören beni çok mutlu görüyo her zaman ama kimse bilmiyo içimde ki yangını:KK61::KK61:

bende ayniyim dayanabiliyormuyum acaba 24 saatlik zaman diliminde iste evde yolda heran aklima gelen ve icimi acitan bu duygu dayaniyormusum gibi gozuksede dayanamiyorum acini en iyi biz anlariz cok zor 4 yil evlilik yildonumuz yakladiyor ve ben gene mujde veremicem adet oluyorum :((

gerçekten çok zor...bazen nasıl dayanıyorum veya benden daha uzun bebek özlemi çekenler nasıl dayanıyor diye düşünüyorum...
bazen dayanma gücüm kalmıyor yalnız kalmak istiyorum ağlıyorum
bazen umursamıyorum meşgul olmaya çalışıyorum
bazen teselli ediyorum kendimi vardır bi hayır bunda diyorum
ama en acısı hamile haberi aldığında o yutkunman, içinin kan ağlaması, sonra 'kendine gel' diyerek
dudaklarında belli belirsiz oluşan bir bayat gülümseme ve dudaklarından titreyerek çıkan bir 'gözün aydın' veya 'tebrikler' cümlesi...
derin bir iç çekmen, ardından samimiyet gösterdiğini sanmaları için sorduğun yüzeysel sorular
ardından konu değiştirme çabaların veya konu kendiliğinden değişince 'şükürler olsun' demen
aceba insanlar benim reaksiyonumu süzerken çok mu belli ettim bu konuda dertli olduğumu?
yüzüm mü düştü? aceba kıskandığımı mı sandılar? nazar değebileceğimi mi sandılar?
sonra o insana hayran hayran bakman 'şanslı insan' deyip iç geçirmen, 'onun içinde bir melek var şimdi! Allahım derdime derman ver bir an önce! ona nasıl verdiysen bana da ver hayırlısıyla' diye demelerin
sonra bir an içine çöken bir ümitsizlik 'ya hiç olmazsa?' diye sorgulamalar
ağlamak isteyişin ama ağlayamaman

Allah sabır versin bizlere
Bizlere bir an önce derman versin ve bebeklerimize kavuştursun

bende artık arkadaşlarımla görüşmek istemiyorum.hepsi ya hamileliklerinden yada çocuklarından bahsediyo. sanki konuşcak başka konu yok. her adet olduğumda ağlıyorum eşim başta benim halime üzülüp teselli ediyodu ama artık oda sıkıldı bu ağlamaklı halimden.onu çok sıktık şimdi ona belli etmiyorum işte buralarda sizlerle dertleşiyorum.beni en iyi buradakiler anlar sanırım. ya hiç olmazsa sorusu her gün içimi yiyip bitiriyo bazen gece uykumdan uyanıyorum. kendimi oyalamak için bi sürü hobi endinmeye çalıştım biraz yapıyorum hemen sıkılıyorum.herşey çok boş geliyo.
bi arkadaşım vardı evlendi hemende çocuğu oldu oğlu 2 yaşındaykende eşinden boşandı. onun haline çok acırdım. genç yaşta aptallık etti hemen çocuk yaptı diye. ama gecende oğluyla oynamasını gördüm nasılda eğleniyodu.şimdi cocuk 4 yaşında ve hayatı dünyası oğlu olmuş. ona nasıl özenerek baktım anlatamam. kötü bi evlilik bile yapmış olsa dünyalar güzeli bi çocuğu var.
allah bana yaptığım eleştirilerin cezasınımı çektiriyo nedir anlayamadım.

Back
X