- Konu Sahibi AkuaMarin02
3 yilimi verdigim sevdigim saydigim ask beseledigim özledigim yarim dedigim insan bi kac hafta önce benden sogudugunu söyledi, beynimden vurulmusa döndüm. Ben onun sesini birgün duymadan geciremezken onu özlerken o bende sogumus dostlar, artik birsey hissetmiyormus... Ilk baslarda onu iknaya calistim bunca yil dedim bunca emek dedim bu kadar basitmi hersey, hayallerimiz planlarimiz vardi dedim, bu ayrilmak icin bir sebepmi dedim... kafasi cok karisikti cikamadi icinden, sonra zamanla gördümki bunlar cözüm degil böyle yaptikca dahada soguyor benden karisinda agladim gizli gizli agladim... Bana diyorki seni sevmemem icin bi sebep yok diyor ama bilmiyorum diyor. En zor zamanlarimda yanimda oldun senin sayende hayata tutundum diyor ama duygularinin ne oldugunu bilmedigini söylüyor. Bunlar duymak yikti beni oysa ona en cok ihtiyacim oldugu ilgisine sevgisine ve destegine en cok ihtiyacim oldugu bir dönemdeyim ve o beni yüz üstü birakiyor. Kirildim cooook kirildim hemde. ben bunlari hak etmedim dedim bir haftadir aramiyorum üstüne düsmüyorum. Bi msj attim bundan sonra artik özgür bir adamsin istediginde buydu dedim. Sesiszlige gömüldüm 3 kere yazdi bisey yokmus gibi cvp vermedim. Sosyal ortamlarda beni görebilecegi yerlerde normal mutlu sekilde hayatima devam ediyorum o yokmus gibi hic takmiyormusum gibi davraniyorum. Ilk defa ona böyle bi rest cektim ve uzun zamandir onsuzluga dayandim. Iki gündür sesi cikmiyor. Ne yapayim simdi hala seviyorum ben onu. Istiyorumki hatasini anlasin beni kirdigini ve gönlümü almak icin geri dönsün. Seda dikerin bir yazisinda okumustum beklediginiz ilgiyi verene kadar cvp vermeyin aramalarinada yazmalarinada diye. Dogru yoldamiyim size?