• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasil desem bir derdim var

AkuaMarin02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
23
0
36
Adıyaman
3 yilimi verdigim sevdigim saydigim ask beseledigim özledigim yarim dedigim insan bi kac hafta önce benden sogudugunu söyledi, beynimden vurulmusa döndüm. Ben onun sesini birgün duymadan geciremezken onu özlerken o bende sogumus dostlar, artik birsey hissetmiyormus... Ilk baslarda onu iknaya calistim bunca yil dedim bunca emek dedim bu kadar basitmi hersey, hayallerimiz planlarimiz vardi dedim, bu ayrilmak icin bir sebepmi dedim... kafasi cok karisikti cikamadi icinden, sonra zamanla gördümki bunlar cözüm degil böyle yaptikca dahada soguyor benden karisinda agladim gizli gizli agladim... Bana diyorki seni sevmemem icin bi sebep yok diyor ama bilmiyorum diyor. En zor zamanlarimda yanimda oldun senin sayende hayata tutundum diyor ama duygularinin ne oldugunu bilmedigini söylüyor. Bunlar duymak yikti beni oysa ona en cok ihtiyacim oldugu ilgisine sevgisine ve destegine en cok ihtiyacim oldugu bir dönemdeyim ve o beni yüz üstü birakiyor. Kirildim cooook kirildim hemde. ben bunlari hak etmedim dedim bir haftadir aramiyorum üstüne düsmüyorum. Bi msj attim bundan sonra artik özgür bir adamsin istediginde buydu dedim. Sesiszlige gömüldüm 3 kere yazdi bisey yokmus gibi cvp vermedim. Sosyal ortamlarda beni görebilecegi yerlerde normal mutlu sekilde hayatima devam ediyorum o yokmus gibi hic takmiyormusum gibi davraniyorum. Ilk defa ona böyle bi rest cektim ve uzun zamandir onsuzluga dayandim. Iki gündür sesi cikmiyor. Ne yapayim simdi hala seviyorum ben onu. Istiyorumki hatasini anlasin beni kirdigini ve gönlümü almak icin geri dönsün. Seda dikerin bir yazisinda okumustum beklediginiz ilgiyi verene kadar cvp vermeyin aramalarinada yazmalarinada diye. Dogru yoldamiyim size?

canım fikrini etkilemek istemem ama, sosyal ortamlarda hiç birşey yokmuş gibi çok mutlu gibi davranma bence..
çünkü bu sefer de onun gözünde şöyle bir intiba bırakacaksın...yani sen benim için pek önemli değildin senle iken de sensizken de hayatım gayet hoş..ister gel ister gelme der gibi oluyorsun...
peşinden koşma mesaj atma arama cevap verme...fakat sosyal ortamlarda çok mutlu pozlar verme...
en azından seven bir kalbi kaybetmiş olmanın verdiği kırgınlığı görür ve insafa gelir belki..
ama şunu da unutma ki giden gittiği gün bitmeli...yoksa gideni tekrar kabul eden kaybeder...bence bırak bitmişken bitsin..bugün soğuduğunu söyleyen pişman olup geri dönse bile, yine ilerde birgün soğuduğunu söyleyebilme cesaretini bulur kendinde...

sosyal ortamlarda böyle davranmamin sebebi benim onsuz yasayamayacagimi ona bagimli oldugumu düsündügü icindi. Ayrica ikimizide cok iyi taniyan bir yakinim bana onu cok simarttigimi ondan dolayi kendisine bu cesareti buldugunu söyledi. Karisinda dimdik dur asla üzgün görünme diye bi tavsiyede bulundu

Erkek arkadaşın senden "soğudum" diyerek, başka bir bahane göstermeden ayrılmışsa eğer, senin verdiğin o yalandan mutluluk pozları hiç bir işe yaramaz. Belki sana geri döner o pozlar sonrasında ama pişmanlıktan değil, bu kız beni unuttu ben biraz geri döneyim, yüz vereyim, kendimi hatırlatayım ki beni sevmeyi bırakamasın, benim de egom yine tavan yapsın diye döner.

Hiç bir insan evladı senden daha önemli değil. Milletin egosu tatmin olsun, millet kendini değerli hissetsin diye kendine değer vermeyi bırakamazsın. gazeldustubaglara, doğru söylemiş, böyle sebepsiz giden adamı geri döndüğünde kabul edersen bu olayda tek suçlu sen olursun. :ssz:

Erkek arkadaşın senden "soğudum" diyerek, başka bir bahane göstermeden ayrılmışsa eğer, senin verdiğin o yalandan mutluluk pozları hiç bir işe yaramaz. Belki sana geri döner o pozlar sonrasında ama pişmanlıktan değil, bu kız beni unuttu ben biraz geri döneyim, yüz vereyim, kendimi hatırlatayım ki beni sevmeyi bırakamasın, benim de egom yine tavan yapsın diye döner.

Hiç bir insan evladı senden daha önemli değil. Milletin egosu tatmin olsun, millet kendini değerli hissetsin diye kendine değer vermeyi bırakamazsın. gazeldustubaglara, doğru söylemiş, böyle sebepsiz giden adamı geri döndüğünde kabul edersen bu olayda tek suçlu sen olursun. :ssz:

aynen katılıyorum...
egosu eksilince yine dönecek ve sen yine şımartacaksın aşırı ilgi ile...egosunu depolayıp yine defolup gidecek...
unutma ki bir kere giden yine gidebilir...
bu riski göze alma...
senin yerinde olsam yalandan mutluluk pozları vermekle uğraşacağıma UNUTTUM GİTTİ pozları vermelisin...

Erkek arkadaşın dürüstmüş düzgünce kendini ifade etmiş. Bir insana kimse kendini zorla sevdiremezki, kimse kimseyi zorla sevemezki. neyin kırgınlığı neyin üzüntüsü, tamam güzel zamanlar geçmiş ama bitmiş bunun altında yatan bir sebep mutlaka vardır bence o sebebi göz ardı etmeyin ve hayatınıza dönün. Ona da artık eski bi dost kadar değer verdiğinizi anlayışla karşıladığınızı söyleyin. çünkü asla eskisi gibi olmayacak. Eski günlere dönmeyecek sizi o zamanlarki gbi sevmeyecek

oturup agliyorum yazdiklariniza :(( gercekler aci derler ya...

ağlarsan kendine yazık edersin....
sevgisi bittiyse gitmesi aşikar canım benim...sevgisi biten bi erkeği elinde tutma çabası gösterme sakın...
yine sen üzülürsün...
gideni bitir....fazla üstünde durma...dönsün gönlümü alsın falan gibi düşüncelere girme....
dönse bile kabul etme...
asla eskisi gibi olmaz çünkü.

bu yaptığın işe yarar mı bilmiyorum.şöyle düşün ki eğer seni zaten sevmiyosa neden geri dönsün?kendini buna alıştır bence böyle de olabilir sonuç çünkü.

3 yıl bir emek vermişsiniz, ne olursa olsun yazık etmeyin derim. Seviyorsan değişik şeyler yapın ilişkiniz için farklı yollar deneyin. Birlikte birşeyler yapın. Dizi izleyin aynı kitapları okuyun. Değiştirin kendinizi belki çok zor olur ama sevgi varsa halen arada kaçırma derim. Soğumuştur aynı şeyler olmakdan eskisi gibi olmaz tabiki hiçbirşey ama konuş. Aşk denemeye değer. Olmazsa kısmetin değilmiş Hakkında hayırlısı olsun..

canım fikrini etkilemek istemem ama, sosyal ortamlarda hiç birşey yokmuş gibi çok mutlu gibi davranma bence..
çünkü bu sefer de onun gözünde şöyle bir intiba bırakacaksın...yani sen benim için pek önemli değildin senle iken de sensizken de hayatım gayet hoş..ister gel ister gelme der gibi oluyorsun...
peşinden koşma mesaj atma arama cevap verme...fakat sosyal ortamlarda çok mutlu pozlar verme...
en azından seven bir kalbi kaybetmiş olmanın verdiği kırgınlığı görür ve insafa gelir belki..
ama şunu da unutma ki giden gittiği gün bitmeli...yoksa gideni tekrar kabul eden kaybeder...bence bırak bitmişken bitsin..bugün soğuduğunu söyleyen pişman olup geri dönse bile, yine ilerde birgün soğuduğunu söyleyebilme cesaretini bulur kendinde...
Ben buna kesinlikle katılmıyorum asıl onun için aglandığını sızlandığını görürse gözünde hiç değerin kalmaz erkekler bizim gibi düşünmüyor onların duygusal yönü bizimki gibi değil , hiç te öyle bir intiba bırakmazsın onun senin üzerinde bıraktığı intibaya sarstığı güvenine ne olacak ? O şekilde insafa gelmiyorlar malesef , ister gel ister gelme bir erkek için kesin çözüm oluyor inan bana öyle oluyor

Senin tavrın bu zamanda en doğru adım inan bana cok iyi davranıslar sergilemissin. Biraz zaman ver ama zaman verdin diye de sürekli onu bekleyerek gecirme , belki kafasını karıstıran biri olmustur ya da sadece seviyorum sanmıstır ve sen iyi birisin diye seni üzmek istememistir falan yani biz bilemeyiz bunu hicbir zaman hersey olabilir ama o da memnunsa sende alısmıssan onsuzluğa yapacak pek fazla bir sey yok canım hayırlısı

Back
X