- 21 Ocak 2015
- 77
- 15
- 8
- 37
- Konu Sahibi mavisiyah_87
-
Ne alaka ya? Doğum bir anda başlayabilen bir olaydır.hala açılma olmamışsa en güzeli sezeryan doğumdur.
Çok teşekkür ederim salı gününe kadar 9 dogurcam zaten etrafımdaki herkes suni sanciyi çekme sakın diyor ondan kafam iyice karıştıSezaryen senin durumunda en uygun doğum .Bak hiç bir bebek annesinin karnında kalmamış, bir çok kadın ikinci üçüncü bebeğini doğuruyor .Korkma
40 hafta aşımında hala açılma olmazsa doktor sezeryana alacaktır.Ne alaka ya? Doğum bir anda başlayabilen bir olaydır.
Ben normal doğum istediğim için suni sancı öneriyor doktorum yoksa beklemicek sezeryana alcakSon karari doktorunuz versin.
Beklemekteyim bakalım salı günü son karar verilecek inşallah önceden gelir bebeğim40 hafta aşımında hala açılma olmazsa doktor sezeryana alacaktır.
Öyle tabi hayırlısı inşallah hurmayı denicem teşekkür ederimBol bol hurma ye,merdiven in çık ve tabiki bol dua.
Ben de 40 haftanın içindeydim,bebek yukardaydı. Nstde kalp atışları yavaşladığı için bekletmedi doktor ve sezeryan oldum. Normal doğum diye sakın diretme,hayırlısını istemeliyiz.
amin allah kurtarsın cnm korkma.Beklemekteyim bakalım salı günü son karar verilecek inşallah önceden gelir bebeğim
40 hafta aşımında hala açılma olmazsa doktor sezeryana alacaktır.
Bu arada sürekli regl sancısı gibi bi sancım var bu bi belirti mi
Güveniyorum doktoruma ama ilk dogumum buyuzden ne olcak nasıl olcak diye düşünmeden edemiyorumDoktoruna tam güveniyorsan kararı tamamen ona bırak.
Ne istersen iste akışına göre değişebiliyor zaten ferah tut içini.
Sadece bebeğine kavuşacağını düşün.
Hayırlı doğumlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?