- 21 Ocak 2015
- 77
- 15
- 8
- 37
- Konu Sahibi mavisiyah_87
-
Çok saolun içim biraz olsun rahatliyor kanala girmesi için uzun zaman gerekmez heralde heran girebilir değil miöncelikle Allah bir an önce çocuğuna kavuşturmayı nasip etsin 8 yıl önce sezeryan ile doğum yaptım herhangi bi zorluk çekmedim normal doğum da sezeryan da olsa bu biraz doktorunla alakalı bi durum aslında inşallah sıkıntısız bi şekilde kurtulursun ama rahat ol korkulacak hiçbişey yok
Ayy inşallah benimde öyle olurEvet olabilir
Benim ilk doğumum öyle başlamıştı
Regl sancısı gibi sancıyla doktora gitmiştim
4 cm açılma var, koş hastaneye demişti.
Epidural takılmaya bile gerek kalmamıştı.
son anda bile kanala girebilir.Slm arkadaşlar ben 40 haftanın içinde hamileyim ama bebeğim hala kanala girmemiş salı günü tekrar kontrolüm var eğer hala kanala girmezse ve açılmam hala olmamissa suni sancı vercek doktorum yada sezeryan yaparım istersen dedi ne yapmalıyım
Ayy inşallah benimde öyle olur
Genel olarak normal dogum en guzelidir tabi de herkesin durumuna gore ne gerekiyorsa o en guzelidir.sizin durumunuzda en risksiz olani sezaryenken normal dogum olsun diye inat etmeyin.sezaryenle dunyaya gelen onca cocuk var,siz de sezaryen olabilirsiniz rahat olun.Ben normal doğum istediğim için suni sancı öneriyor doktorum yoksa beklemicek sezeryana alcak
Sezaryenden önce doğum indüksiyonu diye bir şey var.40 hafta aşımında hala açılma olmazsa doktor sezeryana alacaktır.
ilk doğmumuda ve üçüncü doğmumda suni sancı verildi o şekilde doğurdum. kişiye göre değişiyor galiba.Kanala girmemiş olursa suni sancı almayın. Sezeryan olun.
18 saat suni sancı almış bir insan olarak asla diyorum.
Kendi sancısı olanlar ve bebek doğum kanalına girmiş olanlar icin tercih edilebilir belki ama hic sancısı olmayanlar icin önermiyorum.ilk doğmumuda ve üçüncü doğmumda suni sancı verildi o şekilde doğurdum. kişiye göre değişiyor galiba.
Doktorum 40+5 e kadar beklerim diyor yoksa bi karar vercez diyor42.haftaya kadar beklenebilir bir sorun yoksa.
Sadece regl sancısı gibi sancim varKendi sancısı olanlar ve bebek doğum kanalına girmiş olanlar icin tercih edilebilir belki ama hic sancısı olmayanlar icin önermiyorum.
Bir de benim ağrı eşiğim cok yüksektir. Kessen acımaz yani :)
Korkmak normal. Insan bilmediğinden korkar. ancak abartma korkuncu. Her kadın aynı korku ve endişelerle dogum yapıyor.[/QUOT
Haklısın tabi de etrafimdakiler yok suni sanciyi çekme sakın yok sezeryan olma sakın diyorlar sürekli hangisinden korkmaliyim şaşırdım
Hayır olmadım dahason anda bile kanala girebilir.
40+1 oldunuz mu.
Bebeğin baskısıdır o. Doğum sancısı belden yayılıyor. Tuvalet hissi gibiSadece regl sancısı gibi sancim var
Benim hem belinde hen kasiklarimda sancı varBebeğin baskısıdır o. Doğum sancısı belden yayılıyor. Tuvalet hissi gibi
Çok saolun içim biraz olsun rahatliyor kanala girmesi için uzun zaman gerekmez heralde heran girebilir değil mi
Inşallah sağlıklı olsun da yeterdoğum sancısı ile doktora gittiğimde çocuk kanala girmişti 42 haftaya kadar bekliyorlar ama benim çocuğum çok zayıf olduğu için sezeryanla doğum yaptım kanala girmese de seçeneklerin var sezeryanı tercih edebilirsin bunun sana aksi yönde bi zararı olmaz bana olmadı senin şu anda çocuğunu sağlıklı bi şekilde kucağına almak önceliğin bu yüzden lütfen strese girme bebek gelsin de ister normal ister sezeryan
benim üçüncü bebeğim adet sancısı gibi geldi.Benim hem belinde hen kasiklarimda sancı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?