Nasıl dogurucam korkuyorum

Çok saolun içim biraz olsun rahatliyor kanala girmesi için uzun zaman gerekmez heralde heran girebilir değil mi

son anda bile kanala girebilir.
40+1 oldunuz mu.

Ben normal doğum istediğim için suni sancı öneriyor doktorum yoksa beklemicek sezeryana alcak
Genel olarak normal dogum en guzelidir tabi de herkesin durumuna gore ne gerekiyorsa o en guzelidir.sizin durumunuzda en risksiz olani sezaryenken normal dogum olsun diye inat etmeyin.sezaryenle dunyaya gelen onca cocuk var,siz de sezaryen olabilirsiniz rahat olun.

benim de 38+6 ilk doğumum
40+1 ikinci doğumum
40+2 üçüncü doğumum. doktorum sezaryene almadı . 3. de sezaryen istememe rağmen bekletti.

Kanala girmemiş olursa suni sancı almayın. Sezeryan olun.

43. haftada 18 saat suni sancı almış bir insan olarak asla diyorum.

ilk doğmumuda ve üçüncü doğmumda suni sancı verildi o şekilde doğurdum. kişiye göre değişiyor galiba.
Kendi sancısı olanlar ve bebek doğum kanalına girmiş olanlar icin tercih edilebilir belki ama hic sancısı olmayanlar icin önermiyorum.

Bir de benim ağrı eşiğim cok yüksektir. Kessen acımaz yani :)

Korkmak normal. Insan bilmediğinden korkar. ancak abartma korkuncu. Her kadın aynı korku ve endişelerle dogum yapıyor.

Çok saolun içim biraz olsun rahatliyor kanala girmesi için uzun zaman gerekmez heralde heran girebilir değil mi

doğum sancısı ile doktora gittiğimde çocuk kanala girmişti 42 haftaya kadar bekliyorlar ama benim çocuğum çok zayıf olduğu için sezeryanla doğum yaptım kanala girmese de seçeneklerin var sezeryanı tercih edebilirsin bunun sana aksi yönde bi zararı olmaz bana olmadı senin şu anda çocuğunu sağlıklı bi şekilde kucağına almak önceliğin bu yüzden lütfen strese girme bebek gelsin de ister normal ister sezeryan

Inşallah sağlıklı olsun da yeter

Benim hem belinde hen kasiklarimda sancı var
benim üçüncü bebeğim adet sancısı gibi geldi.
ilk iki doğumumda böyle bi şey olmamıştı. o yüzden de doğuma yor mamıştım ama wc ye gidince kanama da başlayınca anladım ki bu doğummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…