- 18 Eylül 2014
- 1.103
- 1.566
- 158
- 36
- Konu Sahibi mavisiyah_87
-
Inşallah benimde bebeğim kendi gelirbenim üçüncü bebeğim adet sancısı gibi geldi.
ilk iki doğumumda böyle bi şey olmamıştı. o yüzden de doğuma yor mamıştım ama wc ye gidince kanama da başlayınca anladım ki bu doğummm
Bende bundan korkuyorum işte nasıl doğru karar vercem offffbebeğim 41 hafta doldu daha doğmamıştı kanala da girmemişti. bi çarşamba günü sabah saat 11 de suni sancı verdiler. 12 de ağrılarım başladı. akşam üstü 5-6 gibi dayanamayacak duruma geldim. dr beklememizi söyledi. gece 3-4 gibi ağrılarımdan ölmeyi bile istedim sabah 7 de dr acılmama baktı 4,5 cm dedi. bugün içinde doğuracağımıı söyledi. ama benim gücüm kuvvetim dayanacak halim kalmamıştı. allahım cok kötüydü. sonucta perşembe günü 8:30 da sezeryana alındım. 8:41 de bebeğim doğdu.
tabi herkesin böyle olacak diye birşey yok. ama 20 saat sancı çektim bebeğim hala kanala inmemişti ve ölüm gibi bişeydi. keşke baştan sezeryan isteseydim diyorum şimdi.
Hayirlisi hepimiz içinBende 40 haftami doldurmak uzereyim regl sancisi gibi sancim oluyor ayrica karnim tamamen sertlesiyor bazen.bunlar gayet normal.bu ucuncu bebegim olacak ama herhangi bir sorun olmazsa suni sanciyi hemen almak yerine 42yekadar beklerim.
DenicemKüveti ılık suyla doldur içine otur yarım saat sabah akşam tekrarla bide bol bol yürü merdiven in çık allah bir nefeste kurtarsın
Şunuda söylim biyerde okumuştum Göğüs Ucunun uyarılmasıda doğumu başlatıyormuşama nekdr doğru bilmiyorum
Denicem çok teşekkür ederimKüveti ılık suyla doldur içine otur yarım saat sabah akşam tekrarla bide bol bol yürü merdiven in çık allah bir nefeste kurtarsın
Şunuda söylim biyerde okumuştum Göğüs Ucunun uyarılmasıda doğumu başlatıyormuşama nekdr doğru bilmiyorum
Evet haklısın bebegime bisey olmasındaşimdiden germeyin kendinizi
bırakın akışına
Salı ya çok var
olmazsa o zaman düşünün
ve kimsenin asla sına itimat etmeyin hekiminizden başka
bazısı asla suni sancı al-ma der bazısı asla sezeryan olma der
o anda olayı net görecek olan hekim
yani ille de normal diye diretmeye gerek yok, eğer bir komplikasyon ihtimali varsa müdahaleye karşı çıkmamak lazım
Şuan 3 buçuk kilo tatlımPeki kilosu nasıl canım? Hani iri bebekse hiç diretme diye söyleyecektim
Bende beklemek istemiyorum Bebeğimi istiyorum artık :)Benim bebeğim 38 haftalik ve daha kanala girmemisti. Ama ben doğurmak istiyordum. Doktorum istersen suni sancı verip deneyebiliriz istersen sezaryen yapalım dedi. Ben normal doğurmayı çok istiyordum. Deneyelim dedim. Rahimden ilaç falan koydular açılma olsun diye. Sonra suni sancı verdiler. Ben artık dayanamıyorum. Beni sezaryen yapın diye bağırıp duruyordum. Sonra suyum geldi ve normal doğum yaptım iyiki de yapmışım.
Inşallah bende yaşarım o duyguyuDoğumda bebek doğar doğmaz bana gösterdiler o duygu anlatılmaz yaşanır. Bana dikiş atarlarken bende bebegimin kiyafetlerini giymesini izliyordum. Ve bebeğini kucağına veriyorlar öyle cikiyorsun dogumhaneden.
Birde benim diğer sıkıntım sağ elimin baş parmağının iç kısmında bese çıktı ceviz büyüklüğünde ama doğumdan önce almıyorlar daha da büyümeden aldirmam lazım parmağı kullanamam diye korkuyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?