Nasıl dogurucam korkuyorum

Arkadaslar ben de 30.haftama girdim. Simdiden 15kg almisim.. sizce normal.dogumu engelleyen etkileyen birseymidir kilo?
Bi de bebek ne zaman doner ki?

Arkadaslar ben de 30.haftama girdim. Simdiden 15kg almisim.. sizce normal.dogumu engelleyen etkileyen birseymidir kilo?
Bi de bebek ne zaman doner ki?
Gebelikten önceki kilonuzun 4 te biri kadar kilo almanız normal. Gebelikten önce 60 kiloysaniz 15 kilo almanız yeterli mesela. Aşırı kilolularda daha az kilo alımı öneriliyor tabi. Normal dogumu etkileyecegini sanmıyorum. Henüz 30.haftadaysanız Bebeğinizin dönmesi için epey zaman var dert etmeyin.

Evlendigimde 58 falandim, hamile.kaldihimda 66
Insallah cok fazla almadan doguma kadar gidebliriz. Kime sorsam bebegi bas asagi duruyormus. Ama benimki kic ustu oturuyor her gitmemde :)

Plasenta yaşlanmamız mı var?
Suyunuz mu az?
Bebeğin kalp atışlarında bi sorun mu var?
Kordon mu dolanmış?
Çok mu stresli,tedirgin günler geçiriyorsunuz ?
Cevaplarınız hayırsa bekleyin iki hafta daha bebeğiniz ne zaman nasıl gelmek isterse o zaman gelir zaten suni sancıya filan gerek kalmaz böylece siz acele etmeyin ve doktorunuzla bi sağlık sorunum yoksa bekleyelim şeklinde konuşun.. bedeninize ve bebeğinize güvenin.

Şu ana kadar açılma yok suni sancı verilincede acilmazsa boşuna acı çekmiş olucam çok kararsizim
Sen etraftakilere bakma onlar seni dogurtmayaca sen dr dinle sezeryanda olursan yine korkma benim iki sezeryan bir normaldogumum var ve 4düşünüyorum zor olsa bir doguran birdaha dogurmaz sen dr hareket et bırak etrafındakı dr.Hayırlı dogumlar.

On gün önce dogum yaptım. Kendi sancımı bir bucuk gün cektim. Açılma olmadı. Suni sancı verdiler. En son sezaryana alın diye bağırıyordum. Bence kendi sancın suniden daha iyi. Keske bastan suni olsaydım da o kadar saat bosa sancı cekmeseydim. Suni sancı takılınca açılma 7 cm oldu. Şükür dogurdum dikişlerim de on güne düzeldi. İyiki lafıma bakıp sezeryan yapmadılar ikinci gün ayaktaydım.

İlk bebeginizmi? Kendinize dikkat edin hemen ayaklanmayın hasta olursunuz nazar deger kolay degil dogum yapmak geçmiş olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…