Nasıl dogurucam korkuyorum

Sezeryan istemiyorum zaten hurma yemeye başladım bende bakalım

Inşallah bebisim için deger sağlıklı büyütün inşallah

Ayyy inşallah darısı başıma canım

Allah korusun salı günü konuscaz bakalım doktorumla canm

Arastirayim bi belki care olur

Amin canım hepimizi inşallah

Korkma canım suni sancıyla açılma olmazsa hiç uzatmaz sezeryana girersin,allahın izniyle tıp ilerledi sıkıntı olmaz

Benimde acılma yok daha. Bi rahatlık geldi bana ne korku var ne bi sey sanki surdan bi.seye gidicem. Bir de ilk dogum yani. Bence o kadar korkmaya gerek yok. Bir sürü kişi doğuruyo etrafta.

Şu ana kadar açılma yok suni sancı verilincede acilmazsa boşuna acı çekmiş olucam çok kararsizim

Çocuk kilolu değil ise 42 ye kadar millet bekliyor sen de bekle. Bu arada cinsel ilişki meme uçlarını uyarmak vs doğumu başlatabilir deniyor.

suni sancılı yüksek dozda dayarsa hemen açılsın diye tabii ki sezaryen diye bagirirsin. Biraz doktorun iyi niyetli olmasi lazim. Sen gece yarısı sancı başlarsa arayacaksin doktoru sonra gelecek hastaneye muayene edecek bütün gün sen doğum sancısı çekerken arada gelip kontrol edecek. Sonraki gece seni 8 cm lik açılan olduğunda doktoru çağıracak o da gelip seni doğuracak. Onun yerine yarım saat - 45dk lik bir ameliyata girmek ona kolay gelir tabi.

Sen normal doğumda 1-2 gün sancı çekip sonra hoplaya zıplaya evine gidersin. Diğer yandan sezaryen olunca tuvalete otururken bile seni birinin desteklemesi gerekecek. Yatarken kalkarken seni biri destekleyecek. Çünkü senin karın kaslarını kesiyorlar. O kaslar kasılmadigi için dogrulamiyorsun.

Ameliyattan sonra hastaya normalde bol ağrı kesici verilir. Sen emziren anne olduğun için sana ya parol ya minoset o da günde max 1 -2 tane. O sezaryen yeri deli gibi sizliyor günlerce.

İyi düşün doktor sana suni sancıyi nasıl verecekmis. Arada dinlenme için kesermiymis falan bunları sor. Hiç suni sancı ile doğum yaptırmış mi? Yoksa git başka bir Dr ile de görüş.

Canim geçmiş olsun 20 saat suni sancı mi verdi?

Sezeryan istemiyorum zaten hurma yemeye başladım bende bakalım

benım sağlık sorunu nedeni ile sezeryan olmak zorunda ama senin yerinde olsam 41 e dkadar da bekleyip normal doğum ,isterdim. 40. haftada olması gerekir diye bir şey yok anne ve bebekte sıkıntı yoksa 42 ye kdr bile bekliyorlar. bırak bebeğin karar versin dünyaya gelmeye. tabi herhangi bi sıkıntı yoksa.

Hayırlısıbakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…