- 21 Ocak 2015
- 77
- 15
- 8
- 37
- Konu Sahibi mavisiyah_87
-
Sezeryan istemiyorum zaten hurma yemeye başladım bende bakalımNe istediğine karar ver ben sezaryana çok karşı olduğum için 42. Haftada sunu sancı ile Doğum yaptım. Çünkü ne açılma ne sancı vardı suni ile Bi saate girdim çıktık. Çok çok kolay Bi Doğum oldu bunu da son hafta Bi kg hurma yiyip bol bol yürüyüş ve merdivene bağlıyorum bebeğin sıkıntıda olmadıktan sonra srzaryanı aklından çıkar derim Allah yardımcınız olsun
Hayırlısı artıkBana da aynı şeyi söylemişti doktorum.40 haftanın bitti gün sancılarım başladı. Korkmayın ama zamanında olmazsa sezeryan daha iyi gibi
Inşallah bebisim için deger sağlıklı büyütün inşallahCanım benim 2 ay önce normal doğum yapmış biri olarak diyorum , korkmanı gerektiricrk birşey yok, ama suni sancı berbat birşey bide açılman olmazsa olana kadar denerler sonra en sonunda okadar acı çekersin sezeryana alırlar , ben normal oldum suni sancı ile ve 5 dikişim vardı yeni iyileştim ve 2 ay oldu, ama bebeğim için hepsi değerdi sonra diyveksin ki iyiki doğurmuşum iyiki okadar acı çekmişim
Ayyy inşallah darısı başıma canımPazartesi kontrolüm vardı 39+3tüm açılmam yoktu az sancı vardı bebeğim kanala girmemişti ama aynı gun gece 10da 4dk da bir gelen sancılarla hastahaneye gittim 3 cm açılmam vardı salı sabahı 7:45 te normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım çok şükür normal doğum istiyorsan bekle bence belli olmaz bu gece bile doğum yapabilirsin
Sezeryan dan korkuyorum ondanNedir bu normal dogum inadi.yap sezerysni oh mis ne aci ne sanci.uc gun sonrada ayaktasin.bosver cnm ya sezeryan ol saglila al kucagina korkma dua et biseycik olmaz..
Allah korusun salı günü konuscaz bakalım doktorumla canm40 hafta çok tehlikeli ben 38+2de Sezaryen oldum canim çünkü bebeğim kakasini yapmış . Yan odada da arkadaşın biri 40+1de doğuma gitmiş bebek kanala girmemiş ama normal doğum için bekledim bebeği oksijensiz kaldı ve öldü. İyi düşün.
Sezaryen çok kötü bişey dgl
Saol canmSezeryan yapsın.Bebeğin sağlığı için.Suni Sancı vermesin.İnşirah Suresi bol bol okuyun.Rabbi yessir çekin.Allah'ım yardımcınız olsun.çok güzel bir duygu.
Arastirayim bi belki care olurçevremden bildiğim kadarıyla suni sancıyı hissedip hissetmemek senin acı eşiğine bağlı bunu kimse bilemez herkesin bünyesi ayrı doktorun hangisini daha çok tavsiye ederse onu yaptır artık tıp çok gelişti ne eski sezeryanlar var ne eski normak doğumlar ki doğumun 2 gün sonra çok spontane bir şekilde gelişebilirde yani taktirir ilahi ama istersen normal doğum bir Fatma ana çiçeğini araştır sen :)
Eşin göğüslerini uyarsn öpsün oksasin vs bide icine bosalarak birlikte olun. Netten diger dogum baslatma eylemlerine de bakabilirsin. No stresing. Karninda bebek kalan yok.
Amin canım hepimizi inşallahYa ben,ben nasıl dogurucammm?
Ben senden dahada cok korkuyorum,birak normal dogunu oraya cikipta muane bile olamıyorumsrn yine iyisin normal dogumu istedigine gore,suni sancida alabilmelusin
Ben kesinlikle sezaryan olucam sanirim,ayyy simdi den benide heyecan sardi,
Allah tek nefeste kurtarsin canım
Darısı başıma inş
Inşallah canımKorkma canım suni sancıyla açılma olmazsa hiç uzatmaz sezeryana girersin,allahın izniyle tıp ilerledi sıkıntı olmaz
Şu ana kadar açılma yok suni sancı verilincede acilmazsa boşuna acı çekmiş olucam çok kararsizim
bebeğim 41 hafta doldu daha doğmamıştı kanala da girmemişti. bi çarşamba günü sabah saat 11 de suni sancı verdiler. 12 de ağrılarım başladı. akşam üstü 5-6 gibi dayanamayacak duruma geldim. dr beklememizi söyledi. gece 3-4 gibi ağrılarımdan ölmeyi bile istedim sabah 7 de dr acılmama baktı 4,5 cm dedi. bugün içinde doğuracağımıı söyledi. ama benim gücüm kuvvetim dayanacak halim kalmamıştı. allahım cok kötüydü. sonucta perşembe günü 8:30 da sezeryana alındım. 8:41 de bebeğim doğdu.
tabi herkesin böyle olacak diye birşey yok. ama 20 saat sancı çektim bebeğim hala kanala inmemişti ve ölüm gibi bişeydi. keşke baştan sezeryan isteseydim diyorum şimdi.
Sezeryan istemiyorum zaten hurma yemeye başladım bende bakalım
Aynen öyle. Hatta 21 buçuk saat. O zaman saniyeleri bile ssymistimCanim geçmiş olsun 20 saat suni sancı mi verdi?
Hayırlısıbakalımbenım sağlık sorunu nedeni ile sezeryan olmak zorunda ama senin yerinde olsam 41 e dkadar da bekleyip normal doğum ,isterdim. 40. haftada olması gerekir diye bir şey yok anne ve bebekte sıkıntı yoksa 42 ye kdr bile bekliyorlar. bırak bebeğin karar versin dünyaya gelmeye. tabi herhangi bi sıkıntı yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?