- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
Anneniz kınasız olmaz diyorsa evde yapın.Ben evlenirken maddi sıkıntımız olmamasına rağmen Kınayı evde yaptım Ne Kuaföre gittim ne abiye aldım.Damat bohçasıda yapmadım kendime de yaptırmadımİki ay sonra düğünüm var. Ve hiçbirşeyim yok. Asgari ücretle çalışıyorum. Nişanlımda öyle. Benim destekcim yok herşeyi tek başıma yapıyorum. 10 lira bile katkısı olmuyor ailemin. Zamanında mutfak eşyası falan aldım yanıma onlar kar oldu sadece. Her yerde artık kredi kartı ile veriyor. Kartımında limitini ailem sıfırladı. Kınam için salon halen daha tutulmadı. Yapmayayım diyorum annem kınasız düğün yapılmaz diyor. İki kez daha maaş alacaksın diyor da onun kuaförü kına elbisesi. Damat bohçası falan hepsi duruyor. Ne havlum var ne seccadem ne namaz örtüm.2 ayda hangisini yapayım.
Sizler nasıl yaptınız fikirlerinizi bekliyorum.
Düğünün içinde kına yapın bence ben öyle yaptım çok da güzel oldu. Her şeyi kendiniz yapiyorsnz ailesine soyleyn ve beklentileri cok olmasın sizden. Kredi kartıyla alablrsn bu da seçenek.İki ay sonra düğünüm var. Ve hiçbirşeyim yok. Asgari ücretle çalışıyorum. Nişanlımda öyle. Benim destekcim yok herşeyi tek başıma yapıyorum. 10 lira bile katkısı olmuyor ailemin. Zamanında mutfak eşyası falan aldım yanıma onlar kar oldu sadece. Her yerde artık kredi kartı ile veriyor. Kartımında limitini ailem sıfırladı. Kınam için salon halen daha tutulmadı. Yapmayayım diyorum annem kınasız düğün yapılmaz diyor. İki kez daha maaş alacaksın diyor da onun kuaförü kına elbisesi. Damat bohçası falan hepsi duruyor. Ne havlum var ne seccadem ne namaz örtüm.2 ayda hangisini yapayım.
Teşekkür ederim. Bende ondan yanayım da annem psikolojik şiddet uyguluyor resmen banaBir de ıvır zıvırda boğulmayın ne olur
Evde işe yaramayacak dünya kadar çul çaput tabak çanak olmasın
Evimde ne 100 küsür parça yemek takımım var ne 10 takım nevresimim ne de kenarı oyalı havlum
Koltuk takımım da yok 8 kişilik masam da
Gelirim bu aşamada sizden kat be kat fazla ama hiç bunları alma ihtiyacı duymuyorum
40 yaşında 13 yıllık evliyim
Neyim var biliyor musunuz huzurum
Canınızı sıkmayın evliliğin ilk aylarını borç harç derdi ile kendinize de eşinize de zehir etmeyin
Mutluluklar
Sizde ona uygulasanıza bana şunu yap bunu yap bunu yapmasan olma diye anaya bak çay demle sinir oldumTeşekkür ederim. Bende ondan yanayım da annem psikolojik şiddet uyguluyor resmen bana
En düşünüyorum da eşime anlatamıyorum. İçinde ukde kalmasın herşey olacak diyor. Herkese göre ben fazla takıntılıyım. 1 yıl oldu nişanlıyız halen daha annem oluuuurrr diyorBen de bekarken asgari ucretle calisiyordum. Kina icin heveslendim mekanlara vs baktim en basit kafe bile 1500 tl den basliyodu ki icinde kamera foto vs yok. Sonra dedim ki dugunun icinde bi kina yakariz adet yerini bulsun. Bindalli da almadim. Cok da guzel oldu ve simdi diyorum ki iyi ki o parayi mekana vermemisim. Dugunum cok guzel gecti herkes mutluydu yenildi icildi eglenildi,o bana yetti. Siz de kinanizi dugunle birlikte yapabilirsiniz. Bi cok mekan talep dogrultusunda bu sekilde organize ediyor. Yalniz su var ki ikiniz de ailelerden maddi destek gormeyeceksiniz anladigim kadariyla. Bir dugun bile basli basina buyuk masraf. Sadece nikah yapmayi dusundunuz mu peki?
Bende sen durumdaydım memleket göre çeyiz önemli biz anlaştk bohça vermedk birbirmize çeyiz dedin nedir oyalı havlu kullnlmıyor zaten sana hizmet edecek eşya al arkadaşım fuzuli şeyler darlanma Allah yardım ediyr inan evde yap kınan müsait seİki ay sonra düğünüm var. Ve hiçbirşeyim yok. Asgari ücretle çalışıyorum. Nişanlımda öyle. Benim destekcim yok herşeyi tek başıma yapıyorum. 10 lira bile katkısı olmuyor ailemin. Zamanında mutfak eşyası falan aldım yanıma onlar kar oldu sadece. Her yerde artık kredi kartı ile veriyor. Kartımında limitini ailem sıfırladı. Kınam için salon halen daha tutulmadı. Yapmayayım diyorum annem kınasız düğün yapılmaz diyor. İki kez daha maaş alacaksın diyor da onun kuaförü kına elbisesi. Damat bohçası falan hepsi duruyor. Ne havlum var ne seccadem ne namaz örtüm.2 ayda hangisini yapayım.
Valla benim en cok istedigim seylerden biri dış cekimdi. Onu bile maddi sebeplerden degil ama baska sebeplerden yapamadik. Simdi dusunuyorum da olmazsa olmaz bisey degilmis. Bence nisanlinizla iyice bir konusun. Iki asgari ucretle dugun ev esyasi vs nasil olacakEn düşünüyorum da eşime anlatamıyorum. İçinde ukde kalmasın herşey olacak diyor. Herkese göre ben fazla takıntılıyım. 1 yıl oldu nişanlıyız halen daha annem oluuuurrr diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?