- 14 Temmuz 2020
- 157
- 421
- 18
Hayalim bile fakir. Benım hayal ettıgım oda da klima yoktu.
Bende sen gibiyim yaa cok takilma oralara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayalim bile fakir. Benım hayal ettıgım oda da klima yoktu.
Konuya cevabım yok baya okumaya geldim. Kk süper ya![]()
Seks esnasında masturbasyon yapmakDavranışın ne olduğunu düşünmekten konuya odaklanamıyorum
Öyle valla ama bu akşamki de oldukça komikHer zaman kopmalık bi konu oluyor çekirdekleri de hazirla bari
Şöyle birşey evliliğin güzelse sorun yoksa başka sakin kötüye gitmesine izin verme. Ve tavsiyem sinirlendiğin de kesinlikle başka odaya geç. Hatta dışarı çok ne bileyim çöp at markete git. Yada banyoya gir dus al. Yani farklı bir ortama geç kesinlikle. Bunu her türlü kavga için diyorum ki siz sınırlamıyorsanız mutlaka bunu yapın. Birde ben ilk evlendiğim yıllar ağız dalaşına girmemek için hep yazardım çünkü konuşurken insan unutuyor da. Bu benm yöntemim..Haklısınız. Yine de ona sinirlenmekten kendimi alamıyorum
Sormaz olaydım. Ben gidiyorumSeks esnasında masturbasyon yapmak
Sırf kavga etmemek için niye kendinizi bu kadar kastınız ki anlayamadım. Eşiniz çok nadide bulunan bir tür müydü ?Şöyle birşey evliliğin güzelse sorun yoksa başka sakin kötüye gitmesine izin verme. Ve tavsiyem sinirlendiğin de kesinlikle başka odaya geç. Hatta dışarı çok ne bileyim çöp at markete git. Yada banyoya gir dus al. Yani farklı bir ortama geç kesinlikle. Bunu her türlü kavga için diyorum ki siz sınırlamıyorsanız mutlaka bunu yapın. Birde ben ilk evlendiğim yıllar ağız dalaşına girmemek için hep yazardım çünkü konuşurken insan unutuyor da. Bu benm yöntemim..
kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi kendisi yapan herkes bence haksızdır.
bu şekilde düşünün derim, detay vermediğiniz için daha fazla yorum yapamadım.
Gördün mü detayıSeks esnasında masturbasyon yapmak
Ablam olay çok farklı aslında.Şöyle birşey evliliğin güzelse sorun yoksa başka sakin kötüye gitmesine izin verme. Ve tavsiyem sinirlendiğin de kesinlikle başka odaya geç. Hatta dışarı çok ne bileyim çöp at markete git. Yada banyoya gir dus al. Yani farklı bir ortama geç kesinlikle. Bunu her türlü kavga için diyorum ki siz sınırlamıyorsanız mutlaka bunu yapın. Birde ben ilk evlendiğim yıllar ağız dalaşına girmemek için hep yazardım çünkü konuşurken insan unutuyor da. Bu benm yöntemim..
Hahaha çok güldüm ya. Hiç kimse de yoktu böyle kocaSırf kavga etmemek için niye kendinizi bu kadar kastınız ki anlayamadım. Eşiniz çok nadide bulunan bir tür müydü ?
Gördün mü detayı
Yorumları okumamıştımAblam olay çok farklı aslında.
Hmm Anladım . Bende zannettim ki kendinizi kasmışsınız illa kavga etmeyim diye . Hani hep memnun olsun . Sorun çıkmasın diye düşündünüz zannettimHahaha çok güldüm ya. Hiç kimse de yoktu böyle kocatabiki şaka bir yana. Üstte yazdıklarımı uygulayamadım evliliğim de ama bundan sonra kavga etmek yerine başka yere geçmek gerkeli bence. Yavaş yavaş hayatıma katıyorum misal kardeşimin yanındayım şuan. Kavga edip tartışmak yerine aşka odaya geçiyorum. Gerçi arkamdan konuşuyor ama olsun :) yazma konusuna gelince ben yazmayı seviyorum günlük tutarım, unitkanligmdan dolayı da herşeyi not almaya calisirim
Ben de senin gibi düşünüp yazdım sağolsunskflskfşlsd
yaa uf ben hiç oraları düşünmedim
şu an belki haklı olabilir ya bilemedim ashkfsakl
Yerlere yattım gülmekten.Orgazm taklidi mi?
E sen de yapıyormussun. Hosgoreceksın el mahkum.
Yorumları okumamıştım:)