Nasıl düşünmeliyim ?

Hmm Anladım . Bende zannettim ki kendinizi kasmışsınız illa kavga etmeyim diye . Hani hep memnun olsun . Sorun çıkmasın diye düşündünüz zannettim 🙃 dedim böyle yapsa kime fayda zaten erkekte kim daha çok memnun ediliyor o nankör oluyor. Kavga da edeceksin , restini de çekeceksin erkeğin yeri geldiğinde. Öyle kıymet bilen bir tür genellikle maalesef.
Anladım zaten çok haklısınız da. Bu kavga esnasında hiç susmam ama çok fedakarliklarim oldu karşılığı kesinlikle nankörlük zaten. Hatta söyle derdi o zaten senin görevin onu zaten yapmalısın.. ayy yine sinirlerim kabardı :sopa:

Anladım zaten çok haklısınız da. Bu kavga esnasında hiç susmam ama çok fedakarliklarim oldu karşılığı kesinlikle nankörlük zaten. Hatta söyle derdi o zaten senin görevin onu zaten yapmalısın.. ayy yine sinirlerim kabardı :sopa:
İşte aynen bunlar böyle. Bu cinse kötü olacaksın ben bunu anladım. Şu yaşıma kadar. Harbi kötü olacaksın ama. Acımayacaksın. Umrunda olmayacak. Mesela az önce bir konuda okudum. Kadının biri kocası annesine bakıcı tutmuş diye gidip kayınvalidesinin kapısına dayanmış sen benim kocamın parasını nasıl yersin diye . Düşünebiliyormusunuz adamın annesi o ya annesi. Kocası da karısının hala sözünden çıkmıyormuş. Yaptığı harekete tek laf etmemiş. İşte böyleleri yaranıyor yani erkek milletine .

DsCUw6KXcAAltNP

Başlıktaki soruya cevaben.

Back
X