- 11 Mart 2013
- 33.680
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.067
- 798
- 32
Günaydın bu konuyu açıp açmamakta kararsız kaldım ama yazıp rahatlamak istiyorum. 2 ay önce doğum yaptım Kv ve annem doğuma geldiler kv kp hastalandığı için döndü annem birkaç gün daha kalıp oda gitti. Kv ile kp bu ay başında geleceklerdi kp bebeği görsün diye benim 40 ımın çıkmasını beklediler. Sonra vazgeçtip ay sonunda geleceğiz dediler iyi dedim . Bu arada Kv ile yemek temizlik konularında anlaşamayız o bir yemeği yapıp 3 gün yedirmek ister ben günlük yemek yaparım gibi gibi şeyler . Neyse asıl olay şöyle başladı hafta sonu benim ateşim çıktı biz gece acile gittik faranjit olmuşum . Eşime dedim ki annenlere söyleme hastalandığımı tmm dedi. Sonra ben kendi anneme söyledim çünkü dertleşmek istedim eşimde gidip annesine söylemiş . Telefonda Kv ben geleyim dedi yok anne ben iyiyim herşey yolunda sen babamla birlikte gelirsin dedim kapattım . Dün Kv eşimi aramış Cuma günü geliyormuş o bebek bakacakmış bende eşimle zaman geçirecekmişim. Kp de 10 gün sonra gelecekmiş. Ben böyle birşey istemiyorum böyle bir talebim de olmadı Kv ile bebek konusunda anlaşamıyoruz çok açık belli . Doktor bebeğe mama vermeye gerek yok gayet iyi dedi eve geldik Kv başladı mama alın demeye zorla mama aldırdı. Sarılık olmasın diye sürekli emziriyordum şekerli su verelim demeye başladı . Yakın arkadaşlarım bana doğum hediyesi yollayacaklarmış en yakın arkadaşım eşimle telefonda konuşmuş Kv bunu duyunca senin arkadaşında kocanın numarası neden var yuvan yıkılır dedi daha 10 günlük lohusaydım gibi gibi şeyler var . Bebeğin altının değişirken sürekli başımda bekliyor beni strese sokuyor attığımız resimlerden bebeğin üzerindeki kıyafete karışıyor giydirin üşüyecek hasta edeceksiniz filan . Kv nin geleceğini duyunca eşime telefonda ben böyle istemiyordum dedim . Eşimde ne yapayım gelme mi diyeyim dedi ( evet burada haklı ) telefonu kapattık msj yazdım bana neden arayıp sormuyor sana hastalandığımı söyleme dedim zorla söyledin çocuk bakımı konusunda anlaşamıyoruz görmüyor musun dedim . Oda senin annen gelse ben böyle tepki vermem dedi . Bende sen tüm gün dışarıdasın annem gelince kaç saat görüyorsun ki vs dedim. Annen bana yardıma geliyorsa o zaman o yemek yapar evde temizliği filan yapar bende dinlenir oğlumla ilgilenirim dedim eşimde yazıklar olsun karşımda küçülüyorsun filan dedi tartıştık msj da . Akşam eve gelince sende haklısın ama benimde haklı taraflarım var rica ediyorum konuşup anlaşalım filan dedim konuşmadı benimle şuan küsüz ve ben bunu nasıl düzeltirim ne yaparım bilmiyorum. Sabaha kadar ağladım. Kv yi şuan bu kadar uzun süre istemiyor olmamın sebebi oğlum 15 gün meme reddi yaptı daha yeni toparlanıyoruz. Kv zaten evde temizlik filan yapmaz şimdi bana gelecek yine yapmayacak yardımcı olmayacak onun istediği şu ben bebeği emzireyim temizleyeyim kucağına vereyim yemeğe temizliğe bakayım oda bebek kucağında otursun ben lohusayken de annem yemek temizlik yaptı Kv bebek kucakta genelde oturdu . Böyle olsun istemiyorum. Bana dese ki torunumu özledim biraz önden geliyorum tmm diyeceğim böyle oyunlar yapmasını hazmedemiyorum
Son düzenleme: