Nasıl düzelir bilemiyorum

Elbette öyle ama birgün boşluğuna gelipte paylaşımlarından etkilenirse bunu kendine bile açıklayamaz hayat sandığın kadar temiz değil 😇
O zaman şöyle yapıyorsunuz.

XXXX Aile Mahkemesi Hakimliğine,

Davacı:
Adres:

Davalı:
Adres:

Dava Konusu: Evlilik birliğinin anlaşmalı olarak sona erdirilmesi talepli dava dilekçesidir.

tuce_tuce tuce_tuce karşı atak yapın, annenizi çağırın.

Davacı:
Adres:

Davalı:
Adres:

Dava Konusu: Evlilik birliğinin anlaşmalı olarak sona erdirilmesi talepli dava dilekçesidir.

İşte o raddeye gelene kadar neler yaşanıyor nasıl yıpranılıyor bilemezsiniz

Davacı:
Adres:

Davalı:
Adres:

Mune annem yeni gitti şuan gelemez buraya uçak inmiyor kardeşim cuma geliyordu o yüzden gelemedi annemle aramız 1600 km

Biz gibi susmayıp kayınvalidesini yerin dibine sokan gelinler de kıymetli oluyor ama. Hiçbir işine karışılmıyor,her dediği oluyor.
Üzüldüm canım adına😨

İşte o raddeye gelene kadar neler yaşanıyor nasıl yıpranılıyor bilemezsiniz
Yok çok iyi bilirim, arkadaş çevremden çok boşanan kadın var, hepsinin boşanma sürecinde yanındaydım, yalnız herkes sizin sandığınız gibi eşini arkadaşıyla aldatmıyor, siz kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama 26 yıldır evliyim, eşim kendi arkadaşlarıyla veya benim arkadaşlarımla aldatmadı, ben de onu telefonumda kayıtlı arkadaşlarıyla aldatmadım, arkadaşa göz diken adamlara bakıp geneli böyle sanmayın değil çünkü.

Biz gibi susmayıp kayınvalidesini yerin dibine sokan gelinler de kıymetli oluyor ama. Hiçbir işine karışılmıyor,her dediği oluyor.
Üzüldüm canım adına😨
Bu gece binip yarın sabah mı iniyor yok yarın binip Cumartesi mi bilmiyorum bile . Kv de de tabi beni aramıyor

Mune annem yeni gitti şuan gelemez buraya uçak inmiyor kardeşim cuma geliyordu o yüzden gelemedi annemle aramız 1600 km
Bu kötü olmuş, o zaman arkadaşların dediğine katılıyorum, bebeğinizle ilgilenin, hizmet edeceğim çeşit çeşit yemek yapıp evi temizleyeceğim diye çabalamayın zaten şu an lohusalık dönemindesiniz, ayrıca madem hastasınız diye geliyor hasta yatar gelen bakar, iyiyim deyip ayakta gezmeyin yatın dinlenin, bu arada geçmiş olsun.

Oğlunu mu arıyor yani? Orası sadece oğlunun değil sizin de eviniz. Bunlar tam saç yoldurur insana😢
Benim hasta olduğumu kocam telefonda söylemiş Kv telefona istedi . Ben geleyim dedi yok anne ben iyiyim teşekkür ediyorum gelmene gerek yok babamla gelirsin dedim kapattım telefonu . Ben gelme dediğim halde oğluna haber veriyor geleceğini .

Hıms çok elit ve asil bir his bıraktınız tabi ama işte diğer insanlar hiçbirzaman sizin kadar asil olamıyor maalesef burda iki gün önce okudum arkadaşım eşimi ayartmaya çalışıyor diye. Demek ki siz başka gezegende ikametgah ediyorsunuz açık adres varmı acaba 🙄

Öyle bir gezegen keşke olsa sizin gibilere adresi asla söylemezdim. Aldatmak isteyeni, hamurunda olanı bu şekilde tutamazsın aklında olsun. Burada kardeşinden şüphe edeni bile duyduk. Sizin mantığınıza! göre kardeşinizi de eve sokmayın, eşinize telefonunu vermeyin aman ha!!
Böyle paranoyaklıklarla yaşamayacağınızı ve en önemlisi biraz kendinize ve hayat arkadaşım diye emek verdiğiniz kişiye güvenmenizi tavsiye edebilirim size. Haa birde bir kadının watsapp durumundan bile etkilenebileceğini düşündüğünüz adamı sakın dışarı salmayın...

Bu kötü olmuş, o zaman arkadaşların dediğine katılıyorum, bebeğinizle ilgilenin, hizmet edeceğim çeşit çeşit yemek yapıp evi temizleyeceğim diye çabalamayın zaten şu an lohusalık dönemindesiniz, ayrıca madem hastasınız diye geliyor hasta yatar gelen bakar, iyiyim deyip ayakta gezmeyin yatın dinlenin, bu arada geçmiş olsun.
Bende öyle yapacağım mune ayrıca kocam benim buradaki ismimi biliyor evde ifşa olmuştum okuyor olabilir şuan

Yok çok iyi bilirim, arkadaş çevremden çok boşanan kadın var, hepsinin boşanma sürecinde yanındaydım, yalnız herkes sizin sandığınız gibi eşini arkadaşıyla aldatmıyor, siz kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama 26 yıldır evliyim, eşim kendi arkadaşlarıyla veya benim arkadaşlarımla aldatmadı, ben de onu telefonumda kayıtlı arkadaşlarıyla aldatmadım, arkadaşa göz diken adamlara bakıp geneli böyle sanmayın değil çünkü.
Sizi çok iyi anlıyorum ama işte sizin bahsettiğiniz devir geride kaldı şimdi insanlar boşluğa düştüğünde ihanet için en yakınındakine koşuyor ben sırf bu yüzden Müge anlı izlemiyorum okadar çarpık ilişkiler varki ben zaten burda şahıslar üzerinden konuşmuyorum şuan yaşamımızın genel sorunu bu herşey telefonla İnternet ile başlıyor evet duyunca imkansız gibi geliyor ama öyle bilmediğimiz ilişkiler yaşanıyor ki sırf haberlerden görsem bu kadar diyeceğim o yüzden herzaman gereksiz iletişimde bulunmamalı arkadaşım bişey söyleyecekse beni aramalı eşimi değil. Herkes ihanete kadar bişey anlamıyor sonra yok sen onu neden aradın yok bunu neden aradın oluyor. Acı gerçekler maalesef

Esine yuz verme sen haklisin kavnede tavrini koyucaksin kirlirs kirilsin ya bu yeni annelere karismak bebege karismak en sinir oldugum sey siz eger bebeginize ve kendinize yetebiliyosaniz kvyi takmayin giydirrse cikartin kucagina alirsa yatirin yattiginyerden sev diyin kirilirsa kirilsin dediklerini duymamazliktan gelin. Ne kocan ne kv hicbiri bebeginden daha onemli degil bosver

Esine yuz verme sen haklisin kavnede tavrini koyucaksin kirlirs kirilsin ya bu yeni annelere karismak bebege karismak en sinir oldugum sey siz eger bebeginize ve kendinize yetebiliyosaniz kvyi takmayin giydirrse cikartin kucagina alirsa yatirin yattiginyerden sev diyin kirilirsa kirilsin dediklerini duymamazliktan gelin. Ne kocan ne kv hicbiri bebeginden daha onemli degil bosver
Çok üzgünüm

sakın sakın hizmet edicem diye kendinizi paralamayın. çocuk her uyuduğunda sizde yatın. süt olması için bol bol dinlenmem lazım deyin. bişey söylerse doktorun dediğinden başka bişey yapmıyorum diye geçiştirin. eşinize de yüz vermeyin hatalı olan o. özür dilemesi gerekende o. kendinize ve bebeğinize odaklanın.

sakın sakın hizmet edicem diye kendinizi paralamayın. çocuk her uyuduğunda sizde yatın. süt olması için bol bol dinlenmem lazım deyin. bişey söylerse doktorun dediğinden başka bişey yapmıyorum diye geçiştirin. eşinize de yüz vermeyin hatalı olan o. özür dilemesi gerekende o. kendinize ve bebeğinize odaklanın.
İçim karardı evde İnan ki çok yalnızım

Birbirinizi kırarak yol alamazsınız. Esinizin de haklı tarafı var, sizin de. Kayınvalidenizle daha çok konuşmaniz lazım. Mama felan vermek iştemiyorsaniz kesin bir dille reddetmeniz lazim. Yok alip geldiler mi "oh merhaba çöp kutusu" hop atacaksiniz. Çocuğun bakımı size ait, kv destek olur ancak. Su "gelin beni sevmiyor" numarasını bıraksın. Kimse kimseyi zevmek zorunda değil, ama saygı duymak zorunda. Esiniz dengeyi kuramıyor. Sizden idare etmenizi bekliyor. Bu durumda net olmak size düşer.

Nasip olurda sağlıkla doğurursam en çok korktuğum kvnin başıma çöreklenmesi sanırım. Her alanda yalnız bırakıldık çünkü biz. Benim zaten annem yok. Birsürü tedaviyi sadece eşim ve ben atlattık. Çok şükür şu an hamileyim, ortada olmayan kv şimdiden yer yapıyo sürekli gelirim, görürüm, sık sık sende olurum vs. diye. Kendide sadece eşimi büyütmüş 8 yaşına kadar. Sonrasında bırakmış babannesine. Bence tavrını koy. Bebeğin en çok sana ihtiyacı var. Söylediklerinde gayet haklısın. Yardıma gelen insan temizlik yemek yapar. Köşeye oturup bebek sevmez.

Benim hasta olduğumu kocam telefonda söylemiş Kv telefona istedi . Ben geleyim dedi yok anne ben iyiyim teşekkür ediyorum gelmene gerek yok babamla gelirsin dedim kapattım telefonu . Ben gelme dediğim halde oğluna haber veriyor geleceğini .
Bence bir insan anlayışlı olacak be karakterli olacak.15 gün abimlerde kaldık annemle,biz yengemle gezmeye gidince bütün evi silip süpürmüş yemek yapmış elini rendeye kaptırmış .. Kendini parlıyor kızım kızım diye aman rahatsız olmasınlar diye iş tutar hep.Yaşıda var anlayışlı olmakta bitiyor iş yani.

Back
X