- 23 Eylül 2020
- 100
- 135
- 18
Merhaba kızlar, birkaç aydır aklım karışık. Ben 1 senelik evliyim. Eşim evlendiğimiz günden beri iş aradı, girmediği oldu. Fabrikada buldu. Sevmedi çıktı aynı gün. Ya da haber gelmedi bulamadı. Annesinden benim de ısrarımla 30 bin TL aldı spor salonu açtı. Küçükken boks yaptığı için spora ilgisi var. Açtı salonu birkaç kişinin işlettiği yere ortak girdi. Hastalık çıktı kriz vurdu kapattılar. Aletleri satıyorlar şimdi. Oradan buna biraz para geliyor. İş ilanlarına başvurduk onun adına biri aradı ama sonra ses seda yok. Ben iş arıyordum. Halası tekstilde çalışıyor yanıma gel dedi. Pazartesi başlayacağım. O ise sabahtan başlıyor hep oyunda. Hiç çabası yok. Kvdemle yaşıyoruz. Babası onu uyarıyor kalk şunun başından artık diye. Kızıyorlar onlar da bu çok tembel çıktı. Askerliği halledecekti bir ara bedelli öderim gitmem dedi o da yalan oldu okulu uzattı. Okuyor göründüğü için 2 sene tecilli. Liseden muhasebe mezunu. Belgesi de var. İstanbul'da yaşıyoruz. Hiç iş bulamadı. Açıköğretimde muhasebe kayıt olmuş harcını yatıracak yakında. Ehliyet kursuna kayıt oldu. Kursa gitmiyor sınavı önemli demiş hocası sınava girecek. Ben boşanmayı düşünüyorum. Ona da konuyu açtım. Sen beni bırakamazsın, ayrılmayacağız bu günler geçecek diyor ama nereye kadar? Düğün yapmadık nikah yaptık. Borç olmasın diye ikimizde çalışmıyorduk. Eşime anlayış gösterdim ama şimdi de iş sunuyorum önüne beğenmiyor. Biraz borç var TV aldı yatak odası aldık. Birazını ödeyebildik. Yakında aileme gitmeyi düşünüyorum. Hem özledim. Temelli gideceksin dönmeyeceksin diyor. Aileme yollanıyor o yüzden. Bazen intiharı düşünüyorum ailemin de yüzünü eğdiğim için.