nasıl emin olup evlendiniz??

Bu biraz şans, biraz hissel, biraz da karşınızdaki ile ilgili bir durum.
Sonuçta size "bu adamdan koca olur!" imajını verebilecek olan o.
Size karşı hisleri, davranışları, aynı şekilde sizin ona karşı hisleriniz vs.

Ama dediğim gibi, şans da var. Nice aile onayı almış, güllük gülistanlık evlilikler bitiyor, nice gözünün içine bakan adamlar evlenince canavara dönüyor.

az önce bir bayan geldi. eşi fena olmuş. stresli bi durummu yaşadınız dedim. adam anlatmak istemedi. eşi anlattı. kızım eşinden boşanıyor. 2 çocuğu var 3 yıllık evlilerdi dedi.

biraz sohbet ettik. eşi dışarıya çok iyi ama evde eziyet ediyomuş bizimde haberimiz yoktu dedi. bana sordu evli misiniz diye yok dedim. aman kararını iyi ver dedi.

çok doğru dedim. ve düşündüm cidden evlilik kararı vermek ne kadar zor. o kadar görüşüosun ediosun aylar sonra farklı huyları çıkıyo tanıyamamışım diyorsun.

evli arkadaşalara sormak istiyorum nasıl emin oldunuz tam olarak bu benim evleenceğim insan nasıl dediniz?
Bu bence biraz şansa bağlı birazda tabiki kendimiz zorluyoruz şansımızı ama ben herzaman doğru insan gelicek beni bulucak diye inandım ve çok şükür Rabbime öyle de oldu. Bu bence kişinin kendiylede alakalı ben sevgiye aşka değer veririm ama kişiliğede önem veririm. Tavrına davranışlarınada önem veririm. Ama şuda bi gerçekki insanın karşısına doğru insan çıktığı zaman ne olduğunu nasıl olduğunu anlamıyorsunuz ama kesinlikle bunu kendinize söylüyorsunuz "işte bu benim hayatımı kuracağım insan" ;)

bende aynı sizin durumdayım.7 yıllık ilişkiden sonra evlendik,o süreçte sinirli ve çabuk parlayan bi yapısı vardı.evlenince kedi gibi oldu maşallah.buda bizim şansımız heralde :D boşuna dememiş büyüklerimiz nikahta keramet vardır diye:KK54:
evet canım haklısın.gerçekten şanslıyız :)

Biz 1,5 ayda evlenmeye karar verdik.
Önceden de tanışıklığımız 2 ay kadardı.
Ama bizim şöyle oldu, daha ilişkimizin ikinci haftasında ben evde yalnız kaldım 10 gün kadar. O arada gel-git oldu tabi haliyle. Bir kaç günü geceyi full beraber geçirdik ve bir ay sonra evlenme teklif etti. Evlenmeye bu kadar erken karar vermemiz o bir haftayı devamlı beraber geçirmemizdi galiba. Aklıma geldi çok güzeldi be :KK22: Beraber uyanıyorduk beraber işe gidiyorduk akşam ben yemek yaptıysam o kahve yapıyordu film ayarlıyordu. Aiiiyy :KK50:
Eve adam atarak evlenen ilk insan benim galiba. :KK49::KK49:

Cok tatliymis masallah :KK68:. Yaslariniz kac acaba?

Back
X