• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl erkekten hoşlanırsınız?

eylulhazan

asırlardır yalnızım
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
354
0
96
Diğer
Evet arkadaşlar başlıktan anlaşıldığı gibi siz erkeğinizin nasıl olmasını istersiniz?

Ben inatçı,zor erkeklerden hoşlanıyorum.Benim üstüme düşmesin fazla, sürekli alttan almasın,yeri gelince şımartsın ama erkek olduğu da belli olsun sert olsun yeri geldiğinde hatamı yüzüme vursun..

Peki siz?

benimkide sert olsun sahiplensin kiskansin yeri geldigindede yumusakligini göstersin romantik olsun ara sira komik olsun ama cok fazlasiyla degil beni simartsin ve beni bakislariyla ceksin :69:

valla sert olsun.. ondan habersiz bişey yapcağım zaman ödüm kopsun.. kilometrelerce uzağada gitsem, nefesini ensemde hissediyim.. kıskanç olsun.. saçımın teline kurban olsun.. evde romantik olsun, bana her baktığında sevgisini göreyim, her güldüğümde gülüşüne kurban oluym desin.... ah ahhh varsa yoksa biz olalım yani ahhh :))):52:

şahsen benım ıstedgım erkek hem sert hem romantık olucak :1:
kendı adıma sölemek gerekırse devamlı pekı karıcım tamam karıcım dıye pesımde kosan erkekten de hoslanmam :1::20:
yanı gerektıgınde elını masaya vurucak ( tabi lafın gelişi ) :1: gerektıgınde de özur dılemesını, romantık olmayı bılıcek. :16:
bide sevdgını sahıplenıcek her zaman. mesela bi adam laf mı atıyo ona haddını bıldırcek. öyle korkup kaçmıycak yani :27:
aslında böyle bi erkeği sevıyorum zaten şuan ama askerden donsun bakalım nasıpte varsa inş olur evlilik :16:

Çalışkan,tuttuğunu koparan,zeki,özgüvenli;manevi anlamda güçlü;bir kadının erkeği olduğunu hissettiren (ancak kompleksli olmayan);sahiplenen; sevgisi güçlü ,alıngan olmayan.Şöyleki; Merhametli, vefalı, romantik ;duyarlı olması gerektiği zamanlarda merhametini; vefasını;duygusunu;duyarlılığını esirgemeyen.;az deli dolu ama değerleri ;erdemleri olan;,sinsi olmayan; içinde biriktirmeyen ama kolay vazgeçmeyen,iletişimci; azcık başına buyruk yaradılışlı ancak sevdiğine kıyamayan:)
Konuşması düzgün;sohbeti zevkli;sesi bende etki bırakan; esmer;1.80 boylarında; eliyüzü düzgün kara kaşlı kara gözlü:)Yaşlansa bile yaşını göstermeyen.Mehmet Günsur gibi mesela:)Onun gibi mesela..

İsteriz de ;nerde:)En azından bir kısmı olsun;10 üzerinden 10 vermesek de 7 verebilelim:)Ama nerdee 6 verdiğimize bile ulaşamıyoruz:(

Son düzenleme:
ilk basta akilli ve sorumluluk sahibi bir insan olsun. Benim surekli "hadi hadi" dememe gerek kalmasin.
Ben kendim bazen cok simarik ve oyuncu olabiliyorum, oyle durumlarda benimle "napiyorsun sen salak misin?" gibi olmak yerine benim gibi olsun :D karsilikli aptalliklar yapabilelim. Espiri anlayisi genis bi adam olsun. Guzel konussun, benimkinden cok farkli bir aksana sahip olmasin lutfen :d

bunlar en ilk istediklerim..
tabi bu liste uzarrr da uzarrrr :D
yakisikli olsun, uzun boylu olsun, karizmatik olsun, bana asik olsun, beni korusun kollasin, cocuklarima iyi baba olabilsin vs vs vs :D:D

hiç bir zaman hayalimdeki erkek kalıbına ulaşamayacağım için hiç düşünmedim :60::60:

merhametli olması yeter bana :61:

hiç öle saygılı,dürüst,samimi,iyi bir işi olan,karizma,esmer,yağız,sülün gibi,bana tapacak,beni ve ailemi el üstünde tutacak,anlayışlı olacak,lider vasıflı olacak,beni taşıyabilecek,iyi bir eğitimi olacak,yeri geldiğinde kıskanc olacak ama herşeyime karışmayacak,alışverişime laf etmeyecek, vs vs

bunları hiç düşünmedim gerçekten :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Back
X