Yok yok alınmam canım amacım zaten çözüm bulmak. Bu arada ne minnoşsun sen ya :) her konuma ilk sen geliyorsun üstelik benden sıkıldın da yine yazıyorsunHatırladığım kadarını yazıyorum, alınmaca yok:
Sen genellikle sert davranıyor ve tersliyorsun, ilgisizsin.
Adamlar bunu başta elde etmek için hırs olarak görüyorlar, sonrasında da fazla naz aşık usandırıyor.
Mesele ters olmak değil, ilgi göstermek, sevgi ve saygı göstermek, şefkatli olmak ancak kendi hayatına onsuz da devam edebileceğini -sözle ifade etmeden- göstermek
İlgi nasıl gösterilir galiba bilmiyorum ya da ilgilenirsem gider diye mi korkuyorum acabaHatırladığım kadarını yazıyorum, alınmaca yok:
Sen genellikle sert davranıyor ve tersliyorsun, ilgisizsin.
Adamlar bunu başta elde etmek için hırs olarak görüyorlar, sonrasında da fazla naz aşık usandırıyor.
Mesele ters olmak değil, ilgi göstermek, sevgi ve saygı göstermek, şefkatli olmak ancak kendi hayatına onsuz da devam edebileceğini -sözle ifade etmeden- göstermek
Yok yok alınmam canım amacım zaten çözüm bulmak. Bu arada ne minnoşsun sen ya :) her konuma ilk sen geliyorsun üstelik benden sıkıldın da yine yazıyorsun
İlgi nasıl gösterilir galiba bilmiyorum ya da ilgilenirsem gider diye mi korkuyorum acaba
Ahahah ya diyemem galibaAdama desene ay sen ne minnoşsun diye mesela bak yapabiliyorsun
Ahahah ya diyemem galibazaten şu an arkadaş kaldık sallamıyor beni sadece en son bi kıskandı ama yine de devamı gelmedi.
AynenAy sen hala ona mı flört
Ellerimlen ateşe atacaktım seni
AynenBen bi minnoş yazayım minnoşuma
Duvarların var yulin, sana bakıyorum gözünü kaçırıyorsun, c kişisine nasılsan bana da aynısın, ilgileniyorum soğuksun, geri çekiliyorum daha da kaçıyorsun, seninle olursa her şey mükemmel olmak zorunda gibi hissettiriyorsun, hiçbir şeyin garantisi yok sonuçta sen beni korkuttun, ben kimsenin ahını alamam. Senden hoşlanıyorum ama bekle diyemem falan filan. Arkadaşa da yulin her şeyi takıyor ben baskıya gelemiyorum arkadaş kalacağım demiş.Valla sizi tanımadan bu konuda yorum yapmak biraz zor olur. Çünkü insanları birbirinden etkilenmeye ya da etkilenmemeye iten birçok etmen var. Siz nerede hata yapıyorsunuz bu konudan çıkarmak pek mümkün değil bana kalırsa. Yakınlarınızdan yardım almanız, onlara sormanız daha işe yarar olacaktır.
Velvette ‘in yorumuna bakarak yazarsam sert davranmak hemen hemen her erkeği iter. Erkek milleti yanında naif, sevecen, minnoş kadın istiyor doğası gereği. Bu demek değil ki tüm benliğini karşındaki adama ada, kişiliğinden taviz ver, peşinde koş, her dediğine he de... Bunu yapan kadınlara da kızıyoruz burda. Mesele ortayı bulmak.
Diziye yeni oyuncu girmiyor girseMinnoş olmaz o adamdan gudubet olur, yanar dönerli alevli meyve tabağı olur
Boş o adam
Yeni çocuklara baksana sen hem pratik yaparsın flörtte
Azıcık örnek verir misiniz ? Flörte cilve nasıl yapılabilir ? Artık öğrenmem lazım valla kendimi kesicemBence cilve eksik.
KK öğretirse ilerde o aşamaya bile gelirim belkiTut sen çek sahneye
Bunu biz arkadaş kalalım diye karar aldıktan sonra yaptım. Zaten masada 4 kişi idik onlar konuşurken aralarda baktım telime. Ama masaya oturduğumdan beri önce ex hariç arkadaşlar vardı 2 kişi onlar üzerime geldi ne işler çeviriyorsun diye sonra ex e anlattılar bu sefer bu kafayı taktı. Ex en son seni üzemem vs deyince hayatıma devam ettiğimi görsün istedim ben de birazcık o yüzden abarttım belki de. Eline telefonumu verdiğimde internet kapalıydı mesaj gelmedi. Arabada beni bırakacaklardı. Açtım interneti ses açıkmış mesaj sesi geldi üst üste ex hemen yulin internet kapalı diye vermişsin rahat rahat oo mesajlar falan. Yok ya dedim yine veririm ne var. Kitledim verdim hemen kaptı ama açamazdı tabi. Bilmiyorum o niye öyle yaptı. Altında var mı bir duygu. Varsa ben ne yapabilirim. Geri adım atar mı aklım karman çormanDoğru mu anladım bilmiyorum ama biriyle sohbet halindeyken telefonla mesajlaşması veya ilgilenmesi beni son derece rahatsız eder. Yüz yüze iletişimde göz temasına önem veririm. Tabiki etrafa bakacak hepten benle göz göze el ele oturması gerekmiyor ama telefon saygısızca gelir. Telefon etmem gerekirse müsadenle bir konuşma yapmam gerekiyor diye belirtirim. Yani bekarken flört aşamasına gelmeyi düşündüklerim de bir kere başıma böyle bişey gelmişti. Telefonuna mesaj geliyor gülüyor cevap yazıyor ses etmedim bunu iki kez daha tekrarlanınca negatif olup uzaklaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?