Nasıl flört edilir? Neden arkadaş gibi hissediyorlar?

Ben de kendimi işvesiz cilvesiz, sevgi gösteremeyen biri sanıyodum ta ki gerçekten hoşlandığım birini bulana kadar onla da bitti ama olsun..
Siz biraz pratik yapmaya çalışın çevrenizdeki erkeklere karşı yine de, duvarlarınızı yıkın bakalım, o elektriği aldığınız biri olunca da tamamdır

Bence biraz da siz trip atın ama şaka yolla gülerek.
Mesela sen gezdirsen senle de gezerdim de aradığın yok ki.
Siz de kıskanmıs gibi davranın bişeyleri.

Bence hala sizden hoşlanıyor ama tam da emin değil

Çevremdeki kızları gözlemlemeye başladım öyle öyle öğreneceğimdün arkadaşımın erkek arkadaşı daha doğrusu flörtü arkadaşım yokken ” ben hoşuma gitmeyecek şeyleri baştan söyledim ayşeye bakalım zamanla devam ederse ben de bir yerden sonra çabalayamam olmayacağını anlar tamam derim artık “ işte orada şimşek çaktı aklımda ben neyi yapma dediyse yaptımilgimi de asla belli etmedim. Resmen çocuk bana ders niteliğinde konuştu dün.

Bence biraz da siz trip atın ama şaka yolla gülerek.
Mesela sen gezdirsen senle de gezerdim de aradığın yok ki.
Siz de kıskanmıs gibi davranın bişeyleri.

Bence hala sizden hoşlanıyor ama tam da emin değil
Evet zaten bitirdiğimizde senden hoşlanıyorum duygum yine aynı sadece kafam karışık korkuttun beni sende ışık göremedim dedi “ istediğin konuşacağın biri varsa ben bencillik edemem derken iyiydi niye kıskanıyorsun o zaman ?” derler adama ama ben diyemedim fırsat olmadı canım o kadar muhabbete trip atabileceğim bir konuda gelmiyor bu ara aklıma zaten :) nasıl oluyor anlamıyorum o ne diyecekse diyor ben bloke oluyorum. Bakalım düşünsün ölçsün tartsın madem ama bu süreçte ben de iyice soğuyabilirim. Hayırlısını yazsın Allah üzülmek istemiyorum ben de artık.
Onu özlüyorum ama hoşlantım yok galiba bu yüzden ona da olumlu sinyal veremiyorum bencillik etmek istemiyorum. Aklım hep onda sadece

Of yine geldi odama selam verdi ama sessiz ve gülerek baya mutlu suratla ben o sırada sıcaktan mayışmıştım elimde telefon vardı onu hiç beklemiyordum tam da aklımdaydı yine tabi sessizce selam verdim kimse konuşmadı yani başımı önüme eğdim sonra ya niye böyle oluyor ayıp ettim istemeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…