Nasıl flört edilir? Neden arkadaş gibi hissediyorlar?

Peki her şeyin mükemmel olmasını mı istiyorsun gerçekten? Çok mu bunaltıyorsun adamları?

Azıcık örnek verir misiniz ? Flörte cilve nasıl yapılabilir ? Artık öğrenmem lazım valla kendimi kesicem
Şimdi anlatınca komik olacak kesin

Dokunmak mühim mesela. Koluna özellikle. Sohbet muhabbet sırasında koluna dokunun arada. Yani hem normal algılanır aşırı görünmez hem de elektriklenme oluyor o sırada. Şu elektrik lafını da evlenme programları hiç etti, mis gibi deyim aslında, neyse

Sonra konuşurken kelimeler kadar ses tonu ve mimikler de çok önemli. Seni seviyorum derken döver gibi dememek gerek mesela Arada abartmadan küçük iltifatlar lazım. Örneğin bu tişört sana çok yakışmış, zaten lacivert tenine çok yakışıyor gibi. Yani adamı "gördüğünüzü" hissettirin.

Bir de erkekler bir şeyler anlatırken, ilgili görünmek çok işe yarıyor.

Anlattığınıza göre exinde ben biraz kıskançlık sezinledim. Ama dengesiz tavırları yok değil. Üzmek istemediğim biriyle ilgilenmem ki kafa karışıklığına sebep olmayayım. Sizin bu durum kafanızı karıştırıyor haliyle. Bir dahaki buluşmanız da daha bir cıvıl cıvıl olup telefonla ilgilenmediğiniz de tavırları nasıl olacak acaba? Ama bu durum sizin kafanızı yoracaksa gerçekten hayatınıza devam edin. Kimler kimler çıkıyor bununla vakit kaybetmeye değmez

Peki her şeyin mükemmel olmasını mı istiyorsun gerçekten? Çok mu bunaltıyorsun adamları?
Ya yazmadığında aramadığında trip bile atmadım. Bu sefer trip bile atmıyorsun yulin diye trip yedim. Bu sefer çok baskı yapmadığımı düşünüyordum. Sadece arkadaş çevresinde bana önceden yazanlar var rahatsız olduğumu belirttim bir de benim ondan önceki eximle aynı ortamlara girip çıkıyor ona bozuldum en çok. O da diyor ki sen a kişisini görünce bir değişiyorsun sinir yapıyorsun ben artık şüpheleniyorum duygun olduğundan ne alaka dedim açıkladım. O zaman a kişisi ile aynı ortamı paylaşma dedim çok takıyorsan. Her şey dışardan göründüğü gibi olmuyor yulin ama durum senle alakalı a kişisinin sevgilisi de var. Benim durumu senle çözmem lazım seninle halletmem lazım dedi.
Yaptığım tek baskı bu idi. Bitirmeden 2 gün önce buluşacaktık hani dünden beri ses yok napıyosun diye aradım meşgul olan sendin yulin gidip ayşe ile buluşmuşsun ayşe daha önemliymiş demek asıl ben sana kızgınım arasan ben hemen gelirdim dedi. Ondan önceki gün de böyle olacaksan geri çekileceksen ben senle görüşmek istemiyorum dedim. Hemen düzeltmeye çalıştı. Senin exinden hoşlandığını düşünüyorum yulin kafam karıştı benim hem de sınavım var sınav başka zaman olsa şu an bambaşka olabilirdik zart zurt başladı
Bir de bir ay önce falan beni kıskandırmak için bir kızı soktu devreye güldüm geçtim bir süre ama sonra patladım rest çektim böyle yapacaksan beni arama diye o da başta tamam sen de ahmetle görüşme ben de görüşmem dedi hayır dedim ahmet öyle değil benim arkadaşım ama o farklı. Haksızlık ediyorsun dedi konuşmayı kestik 2 gün sonra döndü ben seni istiyorum o kızla konuşmayı azalttım yüzde seksen sensiz mutsuzum dedi.
Bitirdiğimiz gün de sen eskisini unutmak için beni kullanacaksan git başkasına bulaş dedim. Son3 gün yüklendim belki biraz. Ama o zaten ilgisizliğim yüzünden geriye gitmişti o ara. Sonra da arkadaş kalalıma bağladık. İlk aşamada arkadaş kalamam ben senle duygum var dedi. Devam edelim dedi. Ama kafam çok karışık vs deyip durdu e benden emin olmayan birine ben de mecbur artık beni arama dedim. Durum bu yani. Kararı ben vermiş gibi oldum seni beklemem görüşürüm başkasıyla diyerek ama o da yulin baskıcı konuşcam arkadaşlığımız bozulmasın onunla demiş zaten ortak arkadaşa.

Son düzenleme:
Ay seni seviyorum mu çocuk ilk açıldığında omzuma dokundu diye yerimden zıpladım sinirden kollarımı kavuşturdum sustum 5 dakika. Diyo ki ne yaptım ya sanki nasıl değişik tepkiler veriyorsun bilerek yapmadım işte o sıra çok hoşlanmıyordum ondan. Sonradan hoşlandım

İşte bu tepkiler kaçırıyor adamları
Azıcık işve cilve yahu, vallahi zor değil. Aslında her kadının içinde vardır da sizinki biraz derinlerde kalmış sayenizde

İşte bu tepkiler kaçırıyor adamları
Azıcık işve cilve yahu, vallahi zor değil. Aslında her kadının içinde vardır da sizinki biraz derinlerde kalmış sayenizde
Allahım yardım et kendimi hiç düşünemiyorum adama sevgi gösterirken tamam buna bayılmıyordum görüntüsüne ama öncekini beğeniyordum yine yapamıyordum. Bunun da insanlığına daha çok güveniyordum aile yapısı falan daha düzgündü güvenilirdi.
Nasıl deneyebilirim nereden öğrenebilirim sonradan alışılıyor mu acaba nasıl cilveli olunur oku yulin oku. En yakın arkadaşlarımdan biri de yulin çok cilveli diyor artık ne cilvemi görmüşse. Kısmetim bolmuş enerjim yüksekmiş. Ne zaman birşey anlatsam arkadaşlarıma bozuluyor o iş. Bir şey olmz yulin sana yenisi gelir takma diyorlar. ama yok adamlar valla arkadaş gibi hissediyor bence olayları baz almalıyım ve işve cilve çalışmalıyım

Reactions: Kuf
Ben arada eşime tabakları yukarı koydururum gel de boyunun hayrını göreyim derim,ya da güç gerektiren bir şey yapacaksa hadi pehlivanim derim. Ben de hiç anlamam kur yapmaktan

Ben arada eşime tabakları yukarı koydururum gel de boyunun hayrını göreyim derim,ya da güç gerektiren bir şey yapacaksa hadi pehlivanim derim. Ben de hiç anlamam kur yapmaktan
AHhaha ama işte siz evlenmişsiniz demek ki cilve şart değil ya internette cilve araştırıyorum okurken gülmekten öldüm ben nasıl yapayım bunları. Şu çocuğu döndürebilsem üzerinde deneyeceğim

Flort konusunda üstüme tanimam :) tatilde şunun surasinda iki gun gecirdigim kisi bile '6 aydir berabermisiz gibi hissediyorum, hadi gel bir olak' der, bir ümit gelecek hayalleri kurar.
'ne guzel yasandi bitti,kendine iyi bak' diye havaalanindan ugurladiklarim ulke asar gelirler (asla ovgu vs icin soylemiyorum. 28 yas ve müzmin bekarim iliskilerimi devam ettirmeyi cok sevmiyorum ama bu baslama flort asamasinda soyleyecek sozlerim de var yani)
Oncelikle olduğun gibi ol. Eminim seni boyle sevecek biri vardir.
Dogal ol.
Hic kendini abartma "aman da soyleyim,ay cok sadigim, aman da sevdim mi olumune,askina eskiya" falan.. gerek yok. Hatta tam tersi ol - bu sefer herhalde vucutlarinda bir mekanizma calisiyor 'bu sefer hersey cok farkli olabilir' diye.
Gerci eger sen boyle bir insan degilsen bu 'doğal ol' maddesine aykiri.
Nese sac, pozitif ol. Pozitif insanlar uyusturucu madde gibidir. Enerjini yukseltirler. Bir sure sonra onsuz kaldiginda eski enerjini ozler - o kisiyi özlediğini düşünürsün. Ayrica vazgecilmesi zor olur:)
Iyi bir dinleyici ol. Ilgi duy onlarin hayatına. Hosuna giden seyleri söyle.
İlgin varsa belli et. Icinden birsey geliyorsa da yap.
Deger verdigini hissettir.
Ben mesela öyle cok ciddi iliski insani degilimdir ama flort ettigim gitarci gitar calarken tirnagini kirdi diye ona cok tatli bir pena alip 'bir daha tirnagin kırılmasın diye' notuyla evine gondermistim... bir baskasi benim muzik listeme bayilmisti. Arapca rusca sarkilar falan var. Arabada bol bol dinlemistik. . Sehrime dönünce usenmedim karisik cd doldurdum, ilcesinin postanesine gonderdim . Gidince aradilar aldi :) bu kisi kesinlikle devam edecegim biri degildi. Arada da mesafe vardi zaten ama bnim icin degerliydi ve degerli oldugunu bilsin istedim -ve icimden geldi
Acik ol. Birak seni tanisin. Birini tanimanin bir hazzi vardir. Mesela ben yengec burcuyum. bazen kalbim kirilmasin diye sert konusabiliyorum. Ama iki gunluk insanlar bile beni taniyorlar ve kalbim kirilmasin diye söylediğimi az cok anlıyorlar .
Goz temasi kur. Hatta o araba kullanirken mesela dik gozunu bak :) hafizaya al. Kendini onemli hissetsin.
Dizine yatir, Saclarini oksa, sen onun dizine yat, o senin saclarini oksasin...beraber manzaraya bakip sarki soyleyin...
Bunlar benim icin taktik degil icimden gelen seyler :) ama bunlari uygularsan 'arkadas' olarak görüleceğini sanmiyorum daha fa

Beni komik enerjik buluyor ama diğerlerini yapmıyorum. Araba kullanırken o bana bakıyor ben cama bakıyordum o da fazla hızlı canım keşke yapabilsem dokunmaya karşı niyeyse baya direncim var genel arkadaş ilişkisinde de aynı anne babama bile sarılmam ben

Bence dogru kisi daha gelmemis, dogru kisi geldiginde sarilmak istersin mutlaka.

Adam eve döndü

Yengeç burcu musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…