- 11 Aralık 2018
- 42.604
- 264.773
- 598
Duvarların var yulin, sana bakıyorum gözünü kaçırıyorsun, c kişisine nasılsan bana da aynısın, ilgileniyorum soğuksun, geri çekiliyorum daha da kaçıyorsun, seninle olursa her şey mükemmel olmak zorunda gibi hissettiriyorsun, hiçbir şeyin garantisi yok sonuçta sen beni korkuttun, ben kimsenin ahını alamam. Senden hoşlanıyorum ama bekle diyemem falan filan. Arkadaşa da yulin her şeyi takıyor ben baskıya gelemiyorum arkadaş kalacağım demiş.
Yaşadığım şeyler hep aynı çok üzülüyorum
Şimdi anlatınca komik olacak kesinAzıcık örnek verir misiniz ? Flörte cilve nasıl yapılabilir ? Artık öğrenmem lazım valla kendimi kesicem
Bunu biz arkadaş kalalım diye karar aldıktan sonra yaptım. Zaten masada 4 kişi idik onlar konuşurken aralarda baktım telime. Ama masaya oturduğumdan beri önce ex hariç arkadaşlar vardı 2 kişi onlar üzerime geldi ne işler çeviriyorsun diye sonra ex e anlattılar bu sefer bu kafayı taktı. Ex en son seni üzemem vs deyince hayatıma devam ettiğimi görsün istedim ben de birazcık o yüzden abarttım belki de. Eline telefonumu verdiğimde internet kapalıydı mesaj gelmedi. Arabada beni bırakacaklardı. Açtım interneti ses açıkmış mesaj sesi geldi üst üste ex hemen yulin internet kapalı diye vermişsin rahat rahat oo mesajlar falan. Yok ya dedim yine veririm ne var. Kitledim verdim hemen kaptı ama açamazdı tabi. Bilmiyorum o niye öyle yaptı. Altında var mı bir duygu. Varsa ben ne yapabilirim. Geri adım atar mı aklım karman çorman
Ya yazmadığında aramadığında trip bile atmadım. Bu sefer trip bile atmıyorsun yulin diye trip yedim. Bu sefer çok baskı yapmadığımı düşünüyordum. Sadece arkadaş çevresinde bana önceden yazanlar var rahatsız olduğumu belirttim bir de benim ondan önceki eximle aynı ortamlara girip çıkıyor ona bozuldum en çok. O da diyor ki sen a kişisini görünce bir değişiyorsun sinir yapıyorsun ben artık şüpheleniyorum duygun olduğundan ne alaka dedim açıkladım. O zaman a kişisi ile aynı ortamı paylaşma dedim çok takıyorsan. Her şey dışardan göründüğü gibi olmuyor yulin ama durum senle alakalı a kişisinin sevgilisi de var. Benim durumu senle çözmem lazım seninle halletmem lazım dedi.Peki her şeyin mükemmel olmasını mı istiyorsun gerçekten? Çok mu bunaltıyorsun adamları?
Ay seni seviyorum muŞimdi anlatınca komik olacak kesin
Dokunmak mühim mesela. Koluna özellikle. Sohbet muhabbet sırasında koluna dokunun arada. Yani hem normal algılanır aşırı görünmez hem de elektriklenme oluyor o sırada. Şu elektrik lafını da evlenme programları hiç etti, mis gibi deyim aslında, neyse
Sonra konuşurken kelimeler kadar ses tonu ve mimikler de çok önemli. Seni seviyorum derken döver gibi dememek gerek meselaArada abartmadan küçük iltifatlar lazım. Örneğin bu tişört sana çok yakışmış, zaten lacivert tenine çok yakışıyor gibi. Yani adamı "gördüğünüzü" hissettirin.
Bir de erkekler bir şeyler anlatırken, ilgili görünmek çok işe yarıyor.
İşte bu tepkiler kaçırıyor adamlarıAy seni seviyorum muçocuk ilk açıldığında omzuma dokundu diye yerimden zıpladım sinirden kollarımı kavuşturdum sustum 5 dakika. Diyo ki ne yaptım ya sanki nasıl değişik tepkiler veriyorsun bilerek yapmadım işte o sıra çok hoşlanmıyordum ondan. Sonradan hoşlandım
Allahım yardım et kendimi hiç düşünemiyorum adama sevgi gösterirkenİşte bu tepkiler kaçırıyor adamları
Azıcık işve cilve yahu, vallahi zor değil. Aslında her kadının içinde vardır da sizinki biraz derinlerde kalmış sayenizde
AHhaha ama işte siz evlenmişsiniz demek ki cilve şart değilBen arada eşime tabakları yukarı koydururum gel de boyunun hayrını göreyim derim,ya da güç gerektiren bir şey yapacaksa hadi pehlivanim derim. Ben de hiç anlamam kur yapmaktan
Beni komik enerjik buluyor ama diğerlerini yapmıyorum. Araba kullanırken o bana bakıyor ben cama bakıyordumFlort konusunda üstüme tanimam :) tatilde şunun surasinda iki gun gecirdigim kisi bile '6 aydir berabermisiz gibi hissediyorum, hadi gel bir olak' der, bir ümit gelecek hayalleri kurar.
'ne guzel yasandi bitti,kendine iyi bak' diye havaalanindan ugurladiklarim ulke asar gelirler (asla ovgu vs icin soylemiyorum. 28 yas ve müzmin bekarimiliskilerimi devam ettirmeyi cok sevmiyorum ama bu baslama flort asamasinda soyleyecek sozlerim de var yani)
Oncelikle olduğun gibi ol. Eminim seni boyle sevecek biri vardir.
Dogal ol.
Hic kendini abartma "aman da soyleyim,ay cok sadigim, aman da sevdim mi olumune,askina eskiya" falan.. gerek yok. Hatta tam tersi ol - bu sefer herhalde vucutlarinda bir mekanizma calisiyor 'bu sefer hersey cok farkli olabilir' diye.
Gerci eger sen boyle bir insan degilsen bu 'doğal ol' maddesine aykiri.
Nese sac, pozitif ol. Pozitif insanlar uyusturucu madde gibidir. Enerjini yukseltirler. Bir sure sonra onsuz kaldiginda eski enerjini ozler - o kisiyi özlediğini düşünürsün. Ayrica vazgecilmesi zor olur:)
Iyi bir dinleyici ol. Ilgi duy onlarin hayatına. Hosuna giden seyleri söyle.
İlgin varsa belli et. Icinden birsey geliyorsa da yap.
Deger verdigini hissettir.
Ben mesela öyle cok ciddi iliski insani degilimdir ama flort ettigim gitarci gitar calarken tirnagini kirdi diye ona cok tatli bir pena alip 'bir daha tirnagin kırılmasın diye' notuyla evine gondermistim... bir baskasi benim muzik listeme bayilmisti. Arapca rusca sarkilar falan var. Arabada bol bol dinlemistik. . Sehrime dönünce usenmedim karisik cd doldurdum, ilcesinin postanesine gonderdim . Gidince aradilar aldi :) bu kisi kesinlikle devam edecegim biri degildi. Arada da mesafe vardi zaten ama bnim icin degerliydi ve degerli oldugunu bilsin istedim -ve icimden geldi
Acik ol. Birak seni tanisin. Birini tanimanin bir hazzi vardir. Mesela ben yengec burcuyum. bazen kalbim kirilmasin diye sert konusabiliyorum. Ama iki gunluk insanlar bile beni taniyorlar ve kalbim kirilmasin diye söylediğimi az cok anlıyorlar .
Goz temasi kur. Hatta o araba kullanirken mesela dik gozunu bak :) hafizaya al. Kendini onemli hissetsin.
Dizine yatir, Saclarini oksa, sen onun dizine yat, o senin saclarini oksasin...beraber manzaraya bakip sarki soyleyin...
Bunlar benim icin taktik degil icimden gelen seyler :) ama bunlari uygularsan 'arkadas' olarak görüleceğini sanmiyorum daha fa
Bence dogru kisi daha gelmemis, dogru kisi geldiginde sarilmak istersin mutlaka.Beni komik enerjik buluyor ama diğerlerini yapmıyorum. Araba kullanırken o bana bakıyor ben cama bakıyordumo da fazla hızlı canım keşke yapabilsem dokunmaya karşı niyeyse baya direncim var genel arkadaş ilişkisinde de aynı anne babama bile sarılmam ben
Ama çok beğendiğim kişiye de yapamadımBence dogru kisi daha gelmemis, dogru kisi geldiginde sarilmak istersin mutlaka.
Bazen beklenti icinde olduklari icin soguyorsun, halbuki icinden gelmeli. Seni zorlayan beklenti icinde olan erkeklerden uzak dur.Ama çok beğendiğim kişiye de yapamadım
Adam eve döndüFlört nasıl edilir ektedir
Şaka bir yana dan dan konuşuyorsanız belli bir süre sonra sıkılıyor olabilirler. Ama yine de kendiniz olmakta fayda var. Bazısı da öyle beğenir. Bütün suçu da kendinizde aramayın, ne istediğini bilmeyen çok erkek var böyle kadınların hayatına girip çıkıp sonra insana kendini sorgulatıyor. Yani bu konuşma örneği yetmez daha fazla örnek vermeniz lazım kendiniz hakkında.
Evet belki de ondanBazen beklenti icinde olduklari icin soguyorsun, halbuki icinden gelmeli. Seni zorlayan beklenti icinde olan erkeklerden uzak dur.
Tatlı dilin gücüAdam eve döndü
Yengeç burcu musunAy seni seviyorum muçocuk ilk açıldığında omzuma dokundu diye yerimden zıpladım sinirden kollarımı kavuşturdum sustum 5 dakika. Diyo ki ne yaptım ya sanki nasıl değişik tepkiler veriyorsun bilerek yapmadım işte o sıra çok hoşlanmıyordum ondan. Sonradan hoşlandım
bAdam eve döndü
Ahahha ya hiç güleceğim yoktu. Şu teyzenin diğer videoları izleyip ne yaptıysa uygulayayım bariAdam eve döndü
Yok boğa burcuyum yükselen balıkYengeç burcu musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?