- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
Adama kahvaltı hazırlıyordu en son bütün ilk baştan teyzeyi izleb
Ahahha ya hiç güleceğim yoktu. Şu teyzenin diğer videoları izleyip ne yaptıysa uygulayayım bari
Balığın duygusallığı boğanın sıcak ama soğuk duruşuYok boğa burcuyum yükselen balık
Kac gun yazmadigi olmustu mesela, sonrasinda ilk mesaji kim attiYa yazmadığında aramadığında trip bile atmadım. Bu sefer trip bile atmıyorsun yulin diye trip yedim. Bu sefer çok baskı yapmadığımı düşünüyordum. Sadece arkadaş çevresinde bana önceden yazanlar var rahatsız olduğumu belirttim bir de benim ondan önceki eximle aynı ortamlara girip çıkıyor ona bozuldum en çok. O da diyor ki sen a kişisini görünce bir değişiyorsun sinir yapıyorsun ben artık şüpheleniyorum duygun olduğundan ne alaka dedim açıkladım. O zaman a kişisi ile aynı ortamı paylaşma dedim çok takıyorsan. Her şey dışardan göründüğü gibi olmuyor yulin ama durum senle alakalı a kişisinin sevgilisi de var. Benim durumu senle çözmem lazım seninle halletmem lazım dedi.
Yaptığım tek baskı bu idi. Bitirmeden 2 gün önce buluşacaktık hani dünden beri ses yok napıyosun diye aradım meşgul olan sendin yulin gidip ayşe ile buluşmuşsun ayşe daha önemliymiş demek asıl ben sana kızgınım arasan ben hemen gelirdim dedi. Ondan önceki gün de böyle olacaksan geri çekileceksen ben senle görüşmek istemiyorum dedim. Hemen düzeltmeye çalıştı. Senin exinden hoşlandığını düşünüyorum yulin kafam karıştı benim hem de sınavım var sınav başka zaman olsa şu an bambaşka olabilirdik zart zurt başladı
Bir de bir ay önce falan beni kıskandırmak için bir kızı soktu devreye güldüm geçtim bir süre ama sonra patladım rest çektim böyle yapacaksan beni arama diye o da başta tamam sen de ahmetle görüşme ben de görüşmem dedi hayır dedim ahmet öyle değil benim arkadaşım ama o farklı. Haksızlık ediyorsun dedi konuşmayı kestik 2 gün sonra döndü ben seni istiyorum o kızla konuşmayı azalttım yüzde seksen sensiz mutsuzum dedi.
Bitirdiğimiz gün de sen eskisini unutmak için beni kullanacaksan git başkasına bulaş dedim. Son3 gün yüklendim belki biraz. Ama o zaten ilgisizliğim yüzünden geriye gitmişti o ara. Sonra da arkadaş kalalıma bağladık. İlk aşamada arkadaş kalamam ben senle duygum var dedi. Devam edelim dedi. Ama kafam çok karışık vs deyip durdu e benden emin olmayan birine ben de mecbur artık beni arama dedim. Durum bu yani. Kararı ben vermiş gibi oldum seni beklemem görüşürüm başkasıyla diyerek ama o da yulin baskıcı konuşcam arkadaşlığımız bozulmasın onunla demiş zaten ortak arkadaşa.
Bence de böyle. En azından bende öyle oluyor, problem şu ki uzun zamandır sarılmak isteyeceğin biriyle karşılaşmayınca artık erkeklere cinsiyetsiz varlıklar olarak bakmaya başlıyorsun ve bu hiç iyi bir şey değilBence dogru kisi daha gelmemis, dogru kisi geldiginde sarilmak istersin mutlaka.
Her kadının yapısı farklı. Kimi 1.bulusmada sarılır, kimi 5. Kimi 7626.Erkekler odun olduğu için bunu anlamıyor. Ben konu sahibini çok iyi anladım.Bence de böyle. En azından bende öyle oluyor, problem şu ki uzun zamandır sarılmak isteyeceğin biriyle karşılaşmayınca artık erkeklere cinsiyetsiz varlıklar olarak bakmaya başlıyorsun ve bu hiç iyi bir şey değil
Ben gittim memlekete 1 hafta kalmaya beni sabah 8de otogara bıraktı. Sonra aradı vardın mı diye açmadım mesajla döndüm ertesi gün boş geçti sonraki gün yine aradı sonra yine boş bir sonraki gün ben laf sokmalı bir şey yazdım. Ardından 4 gün hiç iletişim yok. Ben şehre dönünce de baktım sabah yanıma geldi. Sonra işte dedi sen hiç aramadın ailen vardı ben senden bekledim eğlendin durdun story attın ben aklına bile gelmedim. Bir kez yazdın onda da laf soktun ona bile şok oldum gerçi.Kac gun yazmadigi olmustu mesela, sonrasinda ilk mesaji kim atti
Evet dengesiz bir canlı yapıyor beniBalığın duygusallığı boğanın sıcak ama soğuk duruşu
Yaa çok teşekkür ederim. Evet utangaç olduğumuz payını da düşünmeliler. Hemen sen duygusuzsun etiketi yiyorum. Hatta eskisini sevdiğime dair hisse girdi en sonHer kadının yapısı farklı. Kimi 1.bulusmada sarılır, kimi 5. Kimi 7626.Erkekler odun olduğu için bunu anlamıyor. Ben konu sahibini çok iyi anladım.
Sen anlatınca dedim ki aaaa ben de flörtözmüşüm. Farkında değilim ama dediğin gibi doğal olmak gerekiyor. Bu da karşıdaki tarafından güven sorunu yaratabiliyor maalesefFlort konusunda üstüme tanimam :) tatilde şunun surasinda iki gun gecirdigim kisi bile '6 aydir berabermisiz gibi hissediyorum, hadi gel bir olak' der, bir ümit gelecek hayalleri kurar.
'ne guzel yasandi bitti,kendine iyi bak' diye havaalanindan ugurladiklarim ulke asar gelirler (asla ovgu vs icin soylemiyorum. 28 yas ve müzmin bekarimiliskilerimi devam ettirmeyi cok sevmiyorum ama bu baslama flort asamasinda soyleyecek sozlerim de var yani)
Oncelikle olduğun gibi ol. Eminim seni boyle sevecek biri vardir.
Dogal ol.
Hic kendini abartma "aman da soyleyim,ay cok sadigim, aman da sevdim mi olumune,askina eskiya" falan.. gerek yok. Hatta tam tersi ol - bu sefer herhalde vucutlarinda bir mekanizma calisiyor 'bu sefer hersey cok farkli olabilir' diye.
Gerci eger sen boyle bir insan degilsen bu 'doğal ol' maddesine aykiri.
Nese sac, pozitif ol. Pozitif insanlar uyusturucu madde gibidir. Enerjini yukseltirler. Bir sure sonra onsuz kaldiginda eski enerjini ozler - o kisiyi özlediğini düşünürsün. Ayrica vazgecilmesi zor olur:)
Iyi bir dinleyici ol. Ilgi duy onlarin hayatına. Hosuna giden seyleri söyle.
İlgin varsa belli et. Icinden birsey geliyorsa da yap.
Deger verdigini hissettir.
Ben mesela öyle cok ciddi iliski insani degilimdir ama flort ettigim gitarci gitar calarken tirnagini kirdi diye ona cok tatli bir pena alip 'bir daha tirnagin kırılmasın diye' notuyla evine gondermistim... bir baskasi benim muzik listeme bayilmisti. Arapca rusca sarkilar falan var. Arabada bol bol dinlemistik. . Sehrime dönünce usenmedim karisik cd doldurdum, ilcesinin postanesine gonderdim . Gidince aradilar aldi :) bu kisi kesinlikle devam edecegim biri degildi. Arada da mesafe vardi zaten ama bnim icin degerliydi ve degerli oldugunu bilsin istedim -ve icimden geldi
Acik ol. Birak seni tanisin. Birini tanimanin bir hazzi vardir. Mesela ben yengec burcuyum. bazen kalbim kirilmasin diye sert konusabiliyorum. Ama iki gunluk insanlar bile beni taniyorlar ve kalbim kirilmasin diye söylediğimi az cok anlıyorlar .
Goz temasi kur. Hatta o araba kullanirken mesela dik gozunu bak :) hafizaya al. Kendini onemli hissetsin.
Dizine yatir, Saclarini oksa, sen onun dizine yat, o senin saclarini oksasin...beraber manzaraya bakip sarki soyleyin...
Bunlar benim icin taktik degil icimden gelen seyler :) ama bunlari uygularsan 'arkadas' olarak görüleceğini sanmiyorum daha fa
Sen bence şu attığımız kadını izleEvet dengesiz bir canlı yapıyor beni
Sana yardımcı olacak kitaplar varSen bence şu attığımız kadını izle
Şaka bi yana kitapçılarda dana yardımcı olabilecek kitaplar olabilir
İşte en son arkadaş kalalım dedik karışmaya hakkı yok ben de hiç sallamadım biraz da tepkisini ölçtüm.Daha önce beni kısıtlamaya çalıştı arkadaşımdan kıskandı ama taviz vermedim çünkü belli ki bu sonra da öyle devam edecekti hep daha fazla kısıtlanacaktım onun şüpheleriyleİlgili cilveli değilsin anlaşılan,ben sevgilimin yanında kankamla mesajlaşsam kavga çıkar ,küçükde değiliz ,ben buradayım kime bakıyorsun der ...
Kankanla değil erkek arkadaşımla sohbet et önceliği ona ver ,etkinlik oluştur ,seninle gidelim mi de .
Arada sırnaş ...
Doğru olan kişi 2 ayda pes etmez ve bekler. O yüzden gitmek isteyen gitsin. Laçka ilişkiler bana göre de değil.Yaa çok teşekkür ederim. Evet utangaç olduğumuz payını da düşünmeliler. Hemen sen duygusuzsun etiketi yiyorum. Hatta eskisini sevdiğime dair hisse girdi en son
Ben çok dokunmatik bir insanım mesela.
Benle de arkadaş olunmuyor sanırım ama bu kişiye göre değişir. En son ki iliskimde suphelendigim durumlar olduğu için soğuk davrandım. Hemen is ilişkiden çıkıp oyun strateji koduna döndü. Kısaca illa kendinde sorun arama. Erkekler de ne istediği bilmiyor. Heves oluyor sonra geçiyor. Ama bence önemli olan iletişimde olup duygular konusunda yalan söylememek. Gerisini de çok düşünme.
Evet tüketim çağı ilişkiler için de geçerli galiba artık. Ya bu biraz fazla istekli başlamıştı arkadaşıma uzun ilişkiden sonra aylar geçti hiç kimseye böyle hissetmedim yuline çok farklı hissettim demişti. Keşke sürseydi o hisBen çok dokunmatik bir insanım mesela.
Benle de arkadaş olunmuyor sanırım ama bu kişiye göre değişir. En son ki iliskimde suphelendigim durumlar olduğu için soğuk davrandım. Hemen is ilişkiden çıkıp oyun strateji koduna döndü. Kısaca illa kendinde sorun arama. Erkekler de ne istediği bilmiyor. Heves oluyor sonra geçiyor. Ama bence önemli olan iletişimde olup duygular konusunda yalan söylememek. Gerisini de çok düşünme.
Evet beklemem işine gelirmiş beyefendinin o yorulmuş gözü korkmuş tam sınav arefesinde benim istediğim ilgiyi bana veremezmiş vs vsDoğru olan kişi 2 ayda pes etmez ve bekler. O yüzden gitmek isteyen gitsin. Laçka ilişkiler bana göre de değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?