- 3 Mart 2018
- 169
- 267
- 103
- 30
Kim bunu kadın acaba bana da yazar mısınız isminiinternette bi tane kadın var.Buradan yazmayayım ismini. Onu izle bi. Sonra kendi eksiklerini çıkarırsın.
Evet ben de merak ettim. Özel mesaj da olurKim bunu kadın acaba bana da yazar mısınız ismini
Üst üste çok konu olur sankiAynen
Konu açabilirsin istersen bunla ilgili
Bu senin kendi kararın.Üst üste çok konu olur sanki
Hoşlantı beğenme ilgilenme oluyor hatta benim ilgilenmediğim aşık olan insanlar da oldu. Ama karşılıklı bir şeyleri yürütemiyorum. Ben de sorunun bu olduğunu düşünüyorum artık.Ya bence işve cilveyle alakası yok yani şöyle söyleyeyim cilveyi falan her erkek sever ve 1-0 önde olursun ama bu sana aşık olacağı çok seveceği anlamına gelmez hoşlantı beğenme ilgilenme falan cilveyle alakalı olabilir ama sırf bir tık odunsun diye senden vazgeçen insan zaten sevmiyordur hevessindir.
İyi de sizin şuanki ilişkinizdeki olayın cilveyle hiç alakası yok. Adam sınavı bahane ediyordu falan ortada kesin bir şey yoktu eski ilişkisiyle alakalı sorunlar vardı. Kendinizi neden suçluyorsunuz kiHoşlantı beğenme ilgilenme oluyor hatta benim ilgilenmediğim aşık olan insanlar da oldu. Ama karşılıklı bir şeyleri yürütemiyorum. Ben de sorunun bu olduğunu düşünüyorum artık.
Eski ilişkisini ben öne sürdüm o konuda bir şey yaşamadık çok şükür. Sadece sende ışık göremedim ben dedi ilgin sıfır buzdolabı gibisin ben ilgilenmekten yoruldum. Sınav geldi çattı daha ilgilenemem sen beklersen işime gelir ama hiçbir şeyin garantisi yok o yüzden bencillik de edemem hayatını yaşamak istersen saygı duyarım.İyi de sizin şuanki ilişkinizdeki olayın cilveyle hiç alakası yok. Adam sınavı bahane ediyordu falan ortada kesin bir şey yoktu eski ilişkisiyle alakalı sorunlar vardı. Kendinizi neden suçluyorsunuz ki
Azıcık moralim düştü toparlanınca açayım güzel konu :))Bu senin kendi kararın.
Millet ne konular açıyor
NedenAzıcık moralim düştü toparlanınca açayım güzel konu :))
Yok canım ilk flörtümün bela ortamından bir çocuk bana teklif etmişti terslemiştim bugün yine yazdı. Bu son flörtüm de onları iyi biri sanıp onlarla proje yapıyor ortak baya kötü oldum ilk başta. Çünkü beraber olacaklar belli bir süreçte ve dışarda da görcem hepsini birlikte. Değersiz hissettim kendimi.Neden
Bir şey mi dedi yoksa
Ya hoşlandığım kişi de aynısını yaptı konuşurken teline baktı mesajlaştı ve güldü sizce biri mi var hayatında ;(Doğru mu anladım bilmiyorum ama biriyle sohbet halindeyken telefonla mesajlaşması veya ilgilenmesi beni son derece rahatsız eder. Yüz yüze iletişimde göz temasına önem veririm. Tabiki etrafa bakacak hepten benle göz göze el ele oturması gerekmiyor ama telefon saygısızca gelir. Telefon etmem gerekirse müsadenle bir konuşma yapmam gerekiyor diye belirtirim. Yani bekarken flört aşamasına gelmeyi düşündüklerim de bir kere başıma böyle bişey gelmişti. Telefonuna mesaj geliyor gülüyor cevap yazıyor ses etmedim bunu iki kez daha tekrarlanınca negatif olup uzaklaştım
Ben de son buluşmada aynısını yaptım karşı tarafa ama kimse yok hayatımda o an kardeşime güldüm ama hesap sormaya hakkı olmadığı için en başta hiçbir şey açıklamadım sonra da kardeşimle ve başkalarıyla iması yaptım soru işareti bıraktım kafasında. Tabi sizin durumu bilememYa hoşlandığım kişi de aynısını yaptı konuşurken teline baktı mesajlaştı ve güldü sizce biri mi var hayatında ;(
Evet görmüştüm onu biraz dikkatli bakayım bari. Yasak değildir inşallah canım bilmiyorum kiAdil Yıldırım die bi youtuber var onun kanalında bunların cevabı var bence...Kendini değerlendirirsin...Yasak mıydı kaynak vermek banlamayın ihityacım var kk ya banlamaaaa
Belki onlarla buluşacaksın.Yok canım ilk flörtümün bela ortamından bir çocuk bana teklif etmişti terslemiştim bugün yine yazdı. Bu son flörtüm de onları iyi biri sanıp onlarla proje yapıyor ortak baya kötü oldum ilk başta. Çünkü beraber olacaklar belli bir süreçte ve dışarda da görcem hepsini birlikte. Değersiz hissettim kendimi.
Ona anlattım kavgalar da buradan çıktı zaten. Kendisi ilk flörtümün arkadaşının bana yazdığından haberinin olmayacağını düşünüyordu habersiz yapmışlardır diyordu duysa ex flörtün çok kötü olur dedi hatta.Belki onlarla buluşacaksın.
Flörtün seni ortaklarıyla tanıştırmak isterse
Şşş! Sakin olun. Sakın fevri davranmaOna anlattım kavgalar da buradan çıktı zaten. Kendisi ilk flörtümün arkadaşının bana yazdığından haberinin olmayacağını düşünüyordu habersiz yapmışlardır diyordu duysa ex flörtün çok kötü olur dedi hatta.
Sonra idrak eder gibi oldu ama diyo ki nasıl insanlar olduğunu biliyorum ben de ama aynı mesleği yapıyoruz senle sevgili bile olmadık ben ne bahane ile onlardan uzak durayım. Hem kendisini daha önemli zannedecek senin onu çok önemsediğini sanacak. Sonuçta senden önce de benim bu adamlarla tanışıklığım vardı hatta bana yardımları bile oldu.
Sen de bana hayır dersen kezban gibi mi davranmış olayım. Ben onlar gibi pislik değilim dalga da geçmiyorum. Aynı ortamı mecburen paylaştığım adamlar bunlar küstüm konuşmayalım mı diyeceğim ? Benle görüşmesi bittikten sonra rahat rahat arkadaş olmuştur mübarek olsun. Sosyallikten ölecek adam. Ölür belki.
Sabah sabah sinirlendim ya yazarken bile.
Canım özlüyorum merak ediyorum. Emin miyim ondan yok ama hep aklımda bu ara. Kafamı karıştırmayı başardı işte.Şşş! Sakin olun. Sakın fevri davranma
Aynı işi yapıyorlar sonuçta
yulin34 sen bu çocuga karşı ne hissediyorsun öncelikle
Bilmm bende öyle düşündüm kesin biri var hayatında halbuki çok flörtöz konuşmuştu benimle ama ondan sonra koptu bende herşey kesin biri var dedimBen de son buluşmada aynısını yaptım karşı tarafa ama kimse yok hayatımda o an kardeşime güldüm ama hesap sormaya hakkı olmadığı için en başta hiçbir şey açıklamadım sonra da kardeşimle ve başkalarıyla iması yaptım soru işareti bıraktım kafasında. Tabi sizin durumu bilemem
Bende bilmiyorum akışına bıraktım artık.Sizin konunuza gelecek olursak ilişki inada binmiş sanki o bişey diyor sen bişey yapıyorsun hep tatsız bir durum yani ilişki olsa da çok güzel sonuçlanmayacakmış gibi hissediyorum. Yapını kaldıramıyolar bence senin olgunluğunda biri çıktığı zaman karşına bu sıkıntıları yaşamayacaksın. bol şansBen de son buluşmada aynısını yaptım karşı tarafa ama kimse yok hayatımda o an kardeşime güldüm ama hesap sormaya hakkı olmadığı için en başta hiçbir şey açıklamadım sonra da kardeşimle ve başkalarıyla iması yaptım soru işareti bıraktım kafasında. Tabi sizin durumu bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?