Evet canım biraz fazla inatlaştık gerçekten. Ben bir tık daha yapmış olabilirim ama farkındayım inadımız iletişimsizliğe yol açtı zaten ne olduysa iletişimsizlikten oldu. Ben bu kadar kırılan kırılınca uzun süre susan adım göremeyince de trip atan bir erkek görmemiştim. Erkekler düzdür çat çat söyler diye düşündüm hep o da inatla kırgınlıklarını sakladı.Bilmm bende öyle düşündüm kesin biri var hayatında halbuki çok flörtöz konuşmuştu benimle ama ondan sonra koptu bende herşey kesin biri var dedim
Bende bilmiyorum akışına bıraktım artık.Sizin konunuza gelecek olursak ilişki inada binmiş sanki o bişey diyor sen bişey yapıyorsun hep tatsız bir durum yani ilişki olsa da çok güzel sonuçlanmayacakmış gibi hissediyorum. Yapını kaldıramıyolar bence senin olgunluğunda biri çıktığı zaman karşına bu sıkıntıları yaşamayacaksın. bol şans
Biliyorsunki öncelikle arada kalmışlık belirsizlik olmamalı.Canım özlüyorum merak ediyorum. Emin miyim ondan yok ama hep aklımda bu ara. Kafamı karıştırmayı başardı işte.
Ben istesem de değişmeyecek artık. Dönse kendi dönerdi herhalde mantığıyla duygularına engel olup gidebiliyormuş demek ki. Çok fazla karşılaşmıyoruz eskiden dipdibeydik gördükçe pişman olan biriydi o şansıma ortalıkta yok başka binaya yollandı iş yeri. Haftasonu da tatile gidecek sonra tam gaz ders. Muhtemelen ilişkiye de zamanı kalmadı.Biliyorsunki öncelikle arada kalmışlık belirsizlik olmamalı.
Duygularından tam emin olmasınyulin34
Sahince düşünüp karar vermelisin
Hayırlısı olsun yaBen istesem de değişmeyecek artık. Dönse kendi dönerdi herhalde mantığıyla duygularına engel olup gidebiliyormuş demek ki. Çok fazla karşılaşmıyoruz eskiden dipdibeydik gördükçe pişman olan biriydi o şansıma ortalıkta yok başka binaya yollandı iş yeri. Haftasonu da tatile gidecek sonra tam gaz ders. Muhtemelen ilişkiye de zamanı kalmadı.
O kişiyi söyleyebilir misiniz rica etseminternette bi tane kadın var.Buradan yazmayayım ismini. Onu izle bi. Sonra kendi eksiklerini çıkarırsın.
Amin canım
Canım ben de öğrenemedim kim olduğunuO kişiyi söyleyebilir misiniz rica etsem
Konu sahibi, aynı sorundan ben de müzdaripim..
Ismi yazmak yasak degil ki, herkes faydalansininternette bi tane kadın var.Buradan yazmayayım ismini. Onu izle bi. Sonra kendi eksiklerini çıkarırsın.
O kişiyi söyleyebilir misiniz rica etsem
Konu sahibi, aynı sorundan ben de müzdaripim..
Canım ben de öğrenemedim kim olduğunu
Kadının adı İlhan UÇKAN.Ismi yazmak yasak degil ki, herkes faydalansin
Evet canım haklısın ama ben biraz çekiniyorum işte. Önceki ilişkimde baya ilgim vardı yine gösteremedimBu iş taktık işi değil ki. Birine gerçekten ilgi duyarsan zaten farkinda olmadan ilgi gösterirsin. Kaçanlar geri döner mi demişsin. Ne onlar kız şans topu mu? Bırak. Kalbin gideceği yönü bulur zaten.
Çok teşekkür ederim canım doğru diyorsun hep avcı kalmaları gerekiyor çok da çıkmamıştım aslında av konumundan bu biraz ilgi de beklemiş demek ki. Seda dikere bakacağım teşekkürlerMerhaba tatlım, nasıl flört edileceğini öğrenmek için seda Diker okuyabilirsin. Ama doğru soruyu sormuşsun . Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama erkekler Avcı olmayı sever.sen av modunda kalmalısın.ayrıca sürekli flört ettiğin kişiyi düşünüp, enerjini o erkeğe kaptırma. Aynı anda birkaç kişi ile flört edebilirsin. En sonunda kim AŞ’nin elini tutar da ‘sevgilimsin’ derse onunla olursun. Erkekler gizemi, merak etmeyi sever . O kadar aleni olma bebeğim. Bol aşklı günler dilerim
Aa evet o kadını biliyorum ama çok az paylaşımı var galiba. Yine araştırayımKadının adı İlhan UÇKAN.
Önceden de güzel konuları vardı lakin şu son zamanlardakiler tam olarak nokta atışı yapıyor. Onun için sonlardakileri dinlerseniz daha süper olur.
Telefonla konuşacaktım ama onların yanında konuşabileceğim bir konu değildi. Tam masadan kalkıyordum 2 dk gelcem söz diye niye kalkıyorsun burada konuş diye trip attı eski flört öyle olunca yanlış anlaşılmamak adına oturdum konuşmadım da. Çok da elime almadım telefonu aslında onlar biraz fazla üzerime geldi. Ben de tepkisini görünce emin olmak istedim gerçekten kıskanıyor mu diye.Bi ortamdayaanız elınıze telefon almayın.aslında bu saygısızlık.o zaman neden ınsanlarla bulusuyorsun degil mi.otur ewde telefonla oyna.
Pek bir durum yok canım yarın yurtdışı tatiline çıkıyor bir grubumuz vardı ortak orada beni uzak tutmaya çalıştığı çocukla muhabbet ediyorduk birkaç değişik resim atmıştı eskiden olsa onu rahatsız etmemek adına kendimi tutuyordum yazmıyordum ama içimden geldi yazdım o da çocuğa kanka falan yazıp muhabbete dahil oldu oraya yazmış yarın gidiyorum gelmek isteyen olursa diye. Sanki gidebilecekmişiz gibi
Görüştünüz mü hiçPek bir durum yok canım yarın yurtdışı tatiline çıkıyor bir grubumuz vardı ortak orada beni uzak tutmaya çalıştığı çocukla muhabbet ediyorduk birkaç değişik resim atmıştı eskiden olsa onu rahatsız etmemek adına kendimi tutuyordum yazmıyordum ama içimden geldi yazdım o da çocuğa kanka falan yazıp muhabbete dahil oldu oraya yazmış yarın gidiyorum gelmek isteyen olursa diye. Sanki gidebilecekmişiz gibi
Görmüyoruz hiç birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?