Yok canım en son o anlattığım gece işteGörüştünüz mü hiç
Bulup uygularsam neden olmasınValla tam benlik konu takipteyim
Kiz taktiklerden beni de haberdar et
Son flortüm de tam bu yuzden benden ayrildi
Yok canım. Grupta varlığını gösterdi bugün sadece. O da benden kıskandığı sevmediği çocuk bir şeyler yazmıştı komik ben de normalde yazmazdım o çocuğun yazdığı şeylere benimki kıskanıyor diye bugün cevap yazdım. Bu da hemen çocuğa ali kanka diye hitap etmiş sonra işte muhabbete o girdi ben sustum sanki seviyor bilmesem içini. Yarın da gidiyor zaten haftaya döner.Mesaj atiyor mu
Of of benimde flort ettigim adam hep yazardi gecen ay gruptan bagimsiz ilk defa basbasa gorustuk o teklif etti 1 aydir konusuyoduk. Gecen hafta bitirme sinavlari vardi yazmadi keske ben yazsaydim. 2gun once yazdim goruselim dedi musait oldugunda goruselim dedim bende bugun yine mesaj yok. Benimkinin hic sevgilisi olmamis. O1haftada beni unuttu mu nasil davranacagini bilmiyo mu benim reddetmemden mi korkuyo bilmiyorum. Konu da actim hatta bugun. Asigim napicam bilmiyorum bulussak biraz belli edicem ama yazmadiYok canım. Grupta varlığını gösterdi bugün sadece. O da benden kıskandığı sevmediği çocuk bir şeyler yazmıştı komik ben de normalde yazmazdım o çocuğun yazdığı şeylere benimki kıskanıyor diye bugün cevap yazdım. Bu da hemen çocuğa ali kanka diye hitap etmiş sonra işte muhabbete o girdi ben sustum sanki seviyor bilmesem içini. Yarın da gidiyor zaten haftaya döner.
Çok şükür ben aşık değilim ilgim var özlüyorum.Of of benimde flort ettigim adam hep yazardi gecen ay gruptan bagimsiz ilk defa basbasa gorustuk o teklif etti 1 aydir konusuyoduk. Gecen hafta bitirme sinavlari vardi yazmadi keske ben yazsaydim. 2gun once yazdim goruselim dedi musait oldugunda goruselim dedim bende bugun yine mesaj yok. Benimkinin hic sevgilisi olmamis. O1haftada beni unuttu mu nasil davranacagini bilmiyo mu benim reddetmemden mi korkuyo bilmiyorum. Konu da actim hatta bugun. Asigim napicam bilmiyorum bulussak biraz belli edicem ama yazmadi
HmmYok canım en son o anlattığım gece işte
Universiteden ortak gezi grubundan toplu gorusuyoduk ama hep ozelden yaziyodu 1ay once de basbasa bulustuk. Hic sevgilisi olmamis mezun oldu 2hafta sonra gidecek. Ben asik oldum ve onsuz iyi degilimÇok şükür ben aşık değilim ilgim var özlüyorum.
Bence daha yazma canım. Yazınca değersiz olursun,cepte görür. Döner o sana. Ne kadar süre konuştunuz , nerden tanıştınız?
Yok canım gitmeyeceğim tabi. Herhangi bir arkadaş artıkHmm
Hayırlısı
Gelişmelerden haberdar et
Yarın havaalanına gidecek misin
Hmm duygularını ne zaman açtı?Universiteden ortak gezi grubundan toplu gorusuyoduk ama hep ozelden yaziyodu 1ay once de basbasa bulustuk. Hic sevgilisi olmamis mezun oldu 2hafta sonra gidecek. Ben asik oldum ve onsuz iyi degilim
Duygularini acmadi aramizda canim cicim falan gecmedi ama hep ima etti kahveni icmek kismet olur belki, hatiralarimiz olur, ikimizin fotosunu profil yapiyim mi demesi falan boyle flortlesiyodukHmm duygularını ne zaman açtı?
Anladım canım bence bekle birkaç gün daha inşallah yazar. Ama net bir şey yokmuş kendini çok da kaptırmaDuygularini acmadi aramizda canim cicim falan gecmedi ama hep ima etti kahveni icmek kismet olur belki, hatiralarimiz olur, ikimizin fotosunu profil yapiyim mi demesi falan boyle flortlesiyoduk
Hayırlısı olsunYok canım gitmeyeceğim tabi. Herhangi bir arkadaş artık
Güleceğim yoktu :) exlerden alamıyorum kafamı belki takmasam dönecek bilmiyorum düşünmekten yoruldum zaten. İnstagramını görmeyi istiyorum muhtemelen hiçbir fotosunu silmedi. Artık uğraşmadı mı karşıya mesaj mı bilemem. O kadar çok fotoğraf varsa içinde vardır herhalde diye düşündüm. Ben galiba bazı şeyler için çok geciktim.Canim sana cok komik ve yapabilecegin bir şey soyleyim. Bak eğer karsinda gercekten sevdiğin bir erkek varsa olursa sanki kedi yavrusu seviyormuş gibi konuş. Ve kendin ol doğal ol. Baskasi gibi olmaya calsiirsan zaten yapay olur. Ex leri salla gitsin. Biten bitti boşuna enerjini harcama ona
Gül gülmek iyidirGüleceğim yoktu :) exlerden alamıyorum kafamı belki takmasam dönecek bilmiyorum düşünmekten yoruldum zaten. İnstagramını görmeyi istiyorum muhtemelen hiçbir fotosunu silmedi. Artık uğraşmadı mı karşıya mesaj mı bilemem. O kadar çok fotoğraf varsa içinde vardır herhalde diye düşündüm. Ben galiba bazı şeyler için çok geciktim.
Ben de aynıyım ters taraftan düşünülünce heyecanı ilgiyi yok ediyorumNe gecikmesi neye geç kalmissin. O kim ya daha bir kizin içindeki sevgiyi ilgiyi uyandıramayan biri. Salla gitsin. Bak bakalim hayatına nasıl guzel insanlar girecek. Enerjini boşa sarfetme diye bundan diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?