Nasıl flört edilir? Neden arkadaş gibi hissediyorlar?

Yok canım. Grupta varlığını gösterdi bugün sadece. O da benden kıskandığı sevmediği çocuk bir şeyler yazmıştı komik ben de normalde yazmazdım o çocuğun yazdığı şeylere benimki kıskanıyor diye bugün cevap yazdım. Bu da hemen çocuğa ali kanka diye hitap etmiş sonra işte muhabbete o girdi ben sustum sanki seviyor bilmesem içini. Yarın da gidiyor zaten haftaya döner.

Of of benimde flort ettigim adam hep yazardi gecen ay gruptan bagimsiz ilk defa basbasa gorustuk o teklif etti 1 aydir konusuyoduk. Gecen hafta bitirme sinavlari vardi yazmadi keske ben yazsaydim. 2gun once yazdim goruselim dedi musait oldugunda goruselim dedim bende bugun yine mesaj yok. Benimkinin hic sevgilisi olmamis. O1haftada beni unuttu mu nasil davranacagini bilmiyo mu benim reddetmemden mi korkuyo bilmiyorum. Konu da actim hatta bugun. Asigim napicam bilmiyorum bulussak biraz belli edicem ama yazmadi

Çok şükür ben aşık değilim ilgim var özlüyorum.
Bence daha yazma canım. Yazınca değersiz olursun,cepte görür. Döner o sana. Ne kadar süre konuştunuz , nerden tanıştınız?

Çok şükür ben aşık değilim ilgim var özlüyorum.
Bence daha yazma canım. Yazınca değersiz olursun,cepte görür. Döner o sana. Ne kadar süre konuştunuz , nerden tanıştınız?
Universiteden ortak gezi grubundan toplu gorusuyoduk ama hep ozelden yaziyodu 1ay once de basbasa bulustuk. Hic sevgilisi olmamis mezun oldu 2hafta sonra gidecek. Ben asik oldum ve onsuz iyi degilim

Universiteden ortak gezi grubundan toplu gorusuyoduk ama hep ozelden yaziyodu 1ay once de basbasa bulustuk. Hic sevgilisi olmamis mezun oldu 2hafta sonra gidecek. Ben asik oldum ve onsuz iyi degilim
Hmm duygularını ne zaman açtı?

Kızlar kafayı yemek üzereyim. Bu çocuk benim peşimdeyken instagramı kapalıydı çünkü 200e yakın resmi var daha doğrusu varmış bir iki gün önce açtı sanırım çünkü geçen hafta da yoktu instagramı. Bizim arkadaş yulinden madem hoşlanıyorsun insan ekler bakar instagramına falan demiş buna. O zaman sallamıyordum ne zaman kapattı bilmiyorum ama ben bu çocuğu düşünmeye başladığımda yoktu en azından instagramı. Şimdi açmış tamam ama resimleri silmedi bence hala göremiyorum da.
Siz ne diyorsunuz ? Resimleri silmemesi iyi mi kötü mü? Etkilenmiyorum umrumda değilsin mesajı mı bu. Bir ara şey demişti kız instagram hesabına gizlice girmiş bazı fotoğrafları kendine göre silmiş bu da şifreyi mi değiştirmiş kapatmış mı ne öyle bir şey.
Yulini ekle diyen arkadaş bu çocukla dalga amacı bize eskisinin fotolarını göster diye zorlamıştı çocuğu sırf bana adım atamasın diye muhtemelen o zaman instagramdan baktık fotoğraflara. Benim yanımda adını anmıyor kızın diye üzerine gitmişti çocuğun. Off kafayı yedim yine

Duygularini acmadi aramizda canim cicim falan gecmedi ama hep ima etti kahveni icmek kismet olur belki, hatiralarimiz olur, ikimizin fotosunu profil yapiyim mi demesi falan boyle flortlesiyoduk
Anladım canım bence bekle birkaç gün daha inşallah yazar. Ama net bir şey yokmuş kendini çok da kaptırma

Canim sana cok komik ve yapabilecegin bir şey soyleyim. Bak eğer karsinda gercekten sevdiğin bir erkek varsa olursa sanki kedi yavrusu seviyormuş gibi konuş. Ve kendin ol doğal ol. Baskasi gibi olmaya calsiirsan zaten yapay olur. Ex leri salla gitsin. Biten bitti boşuna enerjini harcama ona

Güleceğim yoktu :) exlerden alamıyorum kafamı belki takmasam dönecek bilmiyorum düşünmekten yoruldum zaten. İnstagramını görmeyi istiyorum muhtemelen hiçbir fotosunu silmedi. Artık uğraşmadı mı karşıya mesaj mı bilemem. O kadar çok fotoğraf varsa içinde vardır herhalde diye düşündüm. Ben galiba bazı şeyler için çok geciktim.

Gül gülmek iyidir bak canim bu en kolayı bunu da yapamam deme. Her insanin sevgiye ilgiye ihtiyacı vardır. Bunu Hak edene harca :)

Ne gecikmesi neye geç kalmissin. O kim ya daha bir kizin içindeki sevgiyi ilgiyi uyandıramayan biri. Salla gitsin. Bak bakalim hayatına nasıl guzel insanlar girecek. Enerjini boşa sarfetme diye bundan diyorum

Ne gecikmesi neye geç kalmissin. O kim ya daha bir kizin içindeki sevgiyi ilgiyi uyandıramayan biri. Salla gitsin. Bak bakalim hayatına nasıl guzel insanlar girecek. Enerjini boşa sarfetme diye bundan diyorum
Ben de aynıyım ters taraftan düşünülünce heyecanı ilgiyi yok ediyorum hatta o başarılı onu asla çekici bulmuyor olmaz diyorken aklıma girdi aslında başarısız benim burada

Kızlar bu beni kıskanıyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Görüşmemi istemediği iş arkadaşımla gezdiğimi duymuş. Tatil dönüşü odama selam vermeye geldi kapıdan selamlaştı sonra işle ilgili bir şey varmış aradı tamam halletcem deyip kapatacaktım ee sen napıyosun dedi hiç dedim sen hemen laf soktu x ile geziyormuşsunuz motorla falan vs vs ben de ne motoru ya yok artık dedim sonra neyse ama geziyorsunuz yani farketmez dedi. Ne cevap vereceğimi şaşırdım ne dediğimi hatırlamıyorum zaten. O da neyse ya x ile mutlu olursunuz inşallah dedi üff saçmalama dedim öyle.
Dün ortak arkadaşla çıkmıştım bana ex flörtü de çağırdığını dedi ne gerek var tarzında yaptım yüz ifademi ama sen bilirsin dedim sonra zaten gelmedi ex .
Bugün de yine kapıdan selam verdi.
Son gelişmeleri yazayım dedim. Ayarlarımı bozmayacağım ama karar verdim çatlak çünkü bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…