• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil gececek bu mevsimler?

Kızacaksınız ama sizde ilkbahar ve yazda da durum aynıydı. 😶
Genel olarak güneşsiz günlerde herkesin enerjisi düşer zaten. Bugün uyanamadım ben adeta. Hava çok kapalı. 🤷🏻‍♀️

Konularimdan yola cikip yorum yapmayi birakin. Mevsimler ve ruh halimden bahsediyorum.

Her mevsimde ayrı bir güzellik var bence.
Soğuk ama dinlendirici bir yanı var yağmurun, karın.

Bizi yoran, karamsar eden içimizdeki meseleler diye düşünüyorum..
Bir suçlu aramalı tabi.
Mevsime suç buluruz genelde.
Allah iç ferahlığı versin, soğukta üşümeyiz, sıcakta yanmayız.

Kızacaksınız ama sizde ilkbahar ve yazda da durum aynıydı. 😶
Genel olarak güneşsiz günlerde herkesin enerjisi düşer zaten. Bugün uyanamadım ben adeta. Hava çok kapalı. 🤷🏻‍♀️
Bugün bende de durum seninki gibi.
Hiç uyanmak, yataktan kalkmak istemedim. Hava güneşsiz, sanki neşe yok gibi. Dünyadaki bütün mutluluk bir günde çekilmiş gibi.

Ben de yaz insaniyimdir ki bence güneşli sicak havalar, efil efil elbiseler, yeşillikler çiceklerrr herkesin enerjisini yükseltir. Ama son baharin kışın da ayrı bir romantizmi var diye düşününce bazen güzel gelebiliyor. 🙄

Ama tabi ki ben de bugun camı açarken "hava bok gibi" diyerek açtim o ayri. 😂

Ben de yaz insaniyimdir ki bence güneşli sicak havalar, efil efil elbiseler, yeşillikler çiceklerrr herkesin enerjisini yükseltir. Ama son baharin kışın da ayrı bir romantizmi var diye düşününce bazen güzel gelebiliyor. 🙄

Ahahah 😅 Demek ki bu romantizm cok da acmiyor insani. 😊

Bakin ne guzel. Ne sorduysam onu cevaplayin. Eskilere dalmanin luzumu yok. 😉
Nasıl desem entegre bir varlık ya hani insan. İster istemez bütününe bakmak durumunda kalıyoruz. Bir de bazı nickler artık aklımızda kalıyor ister istemez. Durup didiklemekten değil yani yanlış anlaşılmasın. 🤗

Bugün bende de durum seninki gibi.
Hiç uyanmak, yataktan kalkmak istemedim. Hava güneşsiz, sanki neşe yok gibi. Dünyadaki bütün mutluluk bir günde çekilmiş gibi.
Ben de tam tersi sabah 7’de dikildim ayağa :D Güneş benim enerjimi düşürüyor. İlkbahar-yaz sanki anormal de sonbahar-kış asıl olması gereken hali gibi geliyor bana. Yani sonbahar-kış izlediğimiz dizi film de, ilkbahar-yaz reklam arası gibi bana göre :D Büyük bir ihtimalle öğrencilik ve okula odaklı yaşamımdan kaynaklıdır bu. Ağaçların renkleri, düşen yapraklar, yağan ilk kar... 😍🥰 Bir de eylülde doğmuş olmamdan kaynaklı olarak düşündüğüm bir sonbahar aşkım var benim. Eskişehir’de ilk kez bugün “tamam sonbahar geldi 🥰” diyebildim. Eskiden ağustos ortasında başlardı, küresel ısınmayla geçiş mevsimler de iyice kısaldı.

Ya ben camı açarken çok mutluydum :D Fırına gittim seke seke mutlu mutlu. Kapüşonlumu üstüme geçirebildiğim için de çok mutluyum 😂

Nasıl desem entegre bir varlık ya hani insan. İster istemez bütününe bakmak durumunda kalıyoruz. Bir de bazı nickler artık aklımızda kalıyor ister istemez. Durup didiklemekten değil yani yanlış anlaşılmasın. 🤗

Cok haklisiniz. Son konularim birbirine cok benzerdi, o nedenle akillarda depresif bir insan olarak yer etmis olabilirim ama bu konu butunuyle farkli. 😊

Kullanici adimi mi degistirsem? 🤪

Back
X