• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil gececek bu mevsimler?

dün adanada yanıyordum her tarafımdan ter aktı uçaktan indim kendi şehrime geldim aboov bu ne soğuk hiç mi hiç sevmiyorum soğuk havayı. ben adanada kalayım en iyisi

Sonbahar ve kis mevsimi ruhuma agir geliyor. Depresif bir hal aliyorum bu mevsimlerde. Gunes olmayinca kendimi dipte hissediyorum. Simdiden kara kara dusunuyorum nasil gececek bu 2 mevsim diye. Benim gibi olan var mi? :KK64:
Aynen bende sizin gibiyim. İsterim ki her mevsim ilkbahar, yaz olsun. Her gün güneş ısıtsın içimizi... Kendimi bildim bileli sonbaharı ve özellikle kışı hiç sevmem. Seveceğimi de hiç düşünmüyorum.

nasıl geçer size bilimsel bişey söyleyemem ama naçizane bir tavsiye verebilirim.
kışın olumsuz özelliklerine (soğuk olması, güneşsizlik vs) odaklanmak yerine, soğuk havanın veya yağmurun, karın vs hoşluklarını, onların da ayrı bir güzellikleri oldukları fikrini benimserseniz yaşadığınız anın kıymetini daha iyi anlarsınız kanaatindeyim...:)

Hamilelik yüzünden sanırım sıcak daha da bi sıcak geliyor bana, resmen 4 gözle sonbaharı bekliyorum, hatta eşime herkes hava kapalı vs yazmış Bi bizim burası soğumadı dedim, o da aslında soğudu da sen farkedemedin dedi, yanıyorum hala çok sıcak sanki.

Ben de yazı pek sevmem, hava leş gibi mesela, güneş tamam çok güzel böyle aydınlık falan ama o havanın leşliği falan bayıltıyor beni. İyi tarafından bak, şimdi hava kapalı filan evlere sığacağız yine en azından sosyal mesafeli günler yaşıcaz sağlığımız güvende olacak :)

26 sene memleketim olan Adana'da yaşadım ve yazından da sıcağından da neminden de yıldım bıktım, yemin ediyorum güneşe silah sıkmak ne ki? Elime verseler boğarak acı çektirerek öldürürüm =)))) Şimdi de güneydoğudayım gelmek bilmiyor sonbahar.. Ben de yazın depresyona giriyorum sanırım Adana sıcağı travma yaşatmış bende.. Siz şimdi pencere dediniz açtık dediniz mis gibi kapalı hava vardı dediniz kapüşon dediniz içim nasıl gitti nasıl.... Dışarda yağmur elimde kitap yanımda kedim.. Eylül bitti hala günde 3 kez duş alıyoruz biz. Şu an lütfetmiş 34 dereceye inmiş, öğlen hala 38 derece =(
ayy bırbırımızın halınden cok ıyı anlarız :)

gazianteplıyım burda yasıyorum daha yenı 2 gecedır nefes alabılıyorum hava yenı kendıne geldı cok sukur allahım sukurler olsun eylulun sonuna yaklastık artık dunyada varlıgımı hıssedebılırım :D cunku oylece soguk suyun altında serınlemeye calısıp ıslak ıslak vantılatorun karsısında uyumaya calısmak cok zor... oglen saatlerınde sıcaktan panik atak gecırten kalbım agzımdan cıkacakmıs gıbı carparken işlerımı yapmaya calısan ben yazdan nasıl mutlu olabılırdım kı :D

yazın gunde 2 kere yıkanmak zorunda kalmama ragmen terledıgımde tum tuzumun cıkmıs olması basımdan asagı kovayla su dokulmus gıbı terlemek asla temız kalamamak yapıs yapıs dıbık dıbık bır sıcak öf yazarken bıle nefret edıyorum :D burda mayısdan eylul ortasına kadar kımsenın yaz mevsımını sevdıgını ve mutlu oldugunu dusunmuyorum :D yanı en azından antep ıcın boyle

ayy bırbırımızın halınden cok ıyı anlarız :)

gazianteplıyım burda yasıyorum daha yenı 2 gecedır nefes alabılıyorum hava yenı kendıne geldı cok sukur allahım sukurler olsun eylulun sonuna yaklastık artık dunyada varlıgımı hıssedebılırım :KK70: cunku oylece soguk suyun altında serınlemeye calısıp ıslak ıslak vantılatorun karsısında uyumaya calısmak cok zor... oglen saatlerınde sıcaktan panik atak gecırten kalbım agzımdan cıkacakmıs gıbı carparken işlerımı yapmaya calısan ben yazdan nasıl mutlu olabılırdım kı :KK70:

yazın gunde 2 kere yıkanmak zorunda kalmama ragmen terledıgımde tum tuzumun cıkmıs olması basımdan asagı kovayla su dokulmus gıbı terlemek asla temız kalamamak yapıs yapıs dıbık dıbık bır sıcak öf yazarken bıle nefret edıyorum :KK70: burda mayısdan eylul ortasına kadar kımsenın yaz mevsımını sevdıgını ve mutlu oldugunu dusunmuyorum :KK70: yanı en azından antep ıcın boyle

O kadar iyi anlıyorum ki...
Gerçekten kuru, kupkuru, sevimsiz, dini imanı merhameti olmayan bir sıcak =)))) Nasıl seversin ?? =)) Neyse artık bizim devrimiz başlıyor boşver =)

Ben de bahar aylarını sevmiyorum. İlkini de sonunu da. Direkt nemruta bağlıyorum, midem bulanıyor, herkes çok mutlu ben b.kmuşum gibi geliyor, her şeyden ve herkesten nefret ediyorum. Bahar aylarında oldu tüm travmalarım. Bir de arada kalmış hiçbir şeyi sevmiyorum belki ondandır. Net olacak abi, ya sıcaksındır ya soğuk. Ya güneşte kavrulacağım ki yaz çocuğuyum:) ya da kış, fırtına,kıyamet, yıldırımlar olacak. Yaz ve kışta nasıl enerji dolu nasıl mutlu oluyorum. Güneşli kış günlerini de sevmem, ne idüğü belirsiz nasıl kışsın sen? gibi gibi :/Var bir manyaklık.

Duygularım da böyle uç ama, ya çok ya hiç.
Rabbimin gücüne gitmesin.

Back
X