- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
Kullanıcı adını bile Summer Girl olarak seçmişsin, sonbaharda depresifleşmen normal![]()
Aynen oyle. Yaza asigim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanıcı adını bile Summer Girl olarak seçmişsin, sonbaharda depresifleşmen normal![]()
Değişiyo yaw kullanıcı adı, son zamanlarda bununla ilgili yeni bir khk gelmediyse tabi.Değişmiyormuş ki![]()
Senin devlet memuru olduğunu bilmiyordum, ne güzelAyrılıyorum maalesef. Antalya’ya ailemin yanına dönüyorum. Sonra da Doğu görevi, artık neresi olacaksa6 yıl geçirdim Eskişehir’de, yetmedi, umarım ileride bir gün tayin alarak falan gelme imkanım olur. Gerçekten her şeyiyle çok güzel bir şehir.
Mevsimlerle ilgili bir önerim yok hatta her kışı sürüngen gibi geçiren ve daha geçen kış geçmeyen baş ağrısı yüzünden tomografi çektiren biri olarak kışı çekilir hale getirecek önerilere açığım. Benim baş ağrısı güneş görememekten ve iyi uyuyamamaktanmış, mevsimsel ve psikolojik yani, nitekim martla birlikte geçti![]()
Merve sen mapustan yeni geldin bacim yavaş hizin 2000Kızacaksınız ama sizde ilkbahar ve yazda da durum aynıydı.
Genel olarak güneşsiz günlerde herkesin enerjisi düşer zaten. Bugün uyanamadım ben adeta. Hava çok kapalı.![]()
Yeni mezun oldum İngilizce öğretmeliğindenSenin devlet memuru olduğunu bilmiyordum, ne güzel ❤ umarım istediğin yere gidersin, bundan sonra gittiğin her şehirde mutlu olur, o şehire mutluluk götürürsün.![]()
Gönül ister ki ekvatorda salsa yapalım ama benim uzunca bir süre bozkırdan ayrılma ihtimalim yok :'( bizim memlekete uyacak önerileri bekleyelim madem, kış geliyor bende de uykum yetmeyecek stresi başlıyor sonuç sürüngenlik, hadi allah rahatlık versinYil boyunca yaz mevsiminin yasandigi ulkelere yerlesmek desem?![]()
Gönül ister ki ekvatorda salsa yapalım ama benim uzunca bir süre bozkırdan ayrılma ihtimalim yok :'( bizim memlekete uyacak önerileri bekleyelim madem, kış geliyor bende de uykum yetmeyecek stresi başlıyor sonuç sürüngenlik, hadi allah rahatlık versin![]()
İki damla güneş açsa soğuğa tavım da güneş olmayınca ciddi depresyona giriyor insan, daha doğrusu benim öyle oluyor. Her sene bu zamanlar d vitamini takviyesi alırım (150'lik coledan), bütün sene götürüyor bedensel dayanıklılığı da epey etkiliyor siz de değerlerinize bi ara baktırın isterseniz, ki kesin düşüktür herkesin düşük çünkü.Bozkirin sogugu da fenadir.![]()
Destek al diye yazanlara hafiften kızmışsınız ama bunda kızacak bi durum yok, doğal olarak kışın güneşli gün sayısı diğer mevsimlere göre daha azdır. Gün ışığı ise insana mutluluk veren seratonin hormonunun salgılanmasına yardımcı olmaktadır. Bu nedenle güneşli günlerde insanlar daha neşelidir. Kış mevsiminde ise güneşin etkileri azaldığından, hüzün ve çaresizlik duyguları ortaya çıkmaktadır. Özellikle negatif ruh hali kışın kendini gösterir. Soğuk günlerde tercih edilen koyu renkli kıyafetler bile psikolojik açıdan olumsuz etkiye sahiptir. Kat kat giysiler ve üşüme hissi de başlı başına bir olumsuzluk göstergesidir.Sonbahar ve kis mevsimi ruhuma agir geliyor. Depresif bir hal aliyorum bu mevsimlerde. Gunes olmayinca kendimi dipte hissediyorum. Simdiden kara kara dusunuyorum nasil gececek bu 2 mevsim diye. Benim gibi olan var mi?![]()
Destek al diye yazanlara hafiften kızmışsınız ama bunda kızacak bi durum yok, doğal olarak kışın güneşli gün sayısı diğer mevsimlere göre daha azdır. Gün ışığı ise insana mutluluk veren seratonin hormonunun salgılanmasına yardımcı olmaktadır. Bu nedenle güneşli günlerde insanlar daha neşelidir. Kış mevsiminde ise güneşin etkileri azaldığından, hüzün ve çaresizlik duyguları ortaya çıkmaktadır. Özellikle negatif ruh hali kışın kendini gösterir. Soğuk günlerde tercih edilen koyu renkli kıyafetler bile psikolojik açıdan olumsuz etkiye sahiptir. Kat kat giysiler ve üşüme hissi de başlı başına bir olumsuzluk göstergesidir.
Bi uzmandan destek almakta fayda var.
Aa bak ben torpilliyimDeğişiyo yaw kullanıcı adı, son zamanlarda bununla ilgili yeni bir khk gelmediyse tabi.
O değil de kullanıcı adı deyince sizinkine dair şaşkınlığımı belirtmeden geçemeyeceğim, 2020li üyesiniz ve 250 senelik sitede şimdiye kadar kimse bildiğimiz merve nickini almamış![]()
İşte ben hep yanlış anlaşılıyorum böyle. Konuyu okumaya devam edersen konu sahibinin bana kalp attığını görebilirsin.Merve sen mapustan yeni geldin bacim yavaş hizin 2000![]()
![]()
![]()
İşte ben hep yanlış anlaşılıyorum böyle. Konuyu okumaya devam edersen konu sahibinin bana kalp attığını görebilirsin.![]()
Ben seni takip ediyorum yorumlarınıda beğeniyorum yok banlanma diye diyorumİşte ben hep yanlış anlaşılıyorum böyle. Konuyu okumaya devam edersen konu sahibinin bana kalp attığını görebilirsin.![]()
Valla ben özür dilerim.Konum da mahvoldu ama. Millet konumu birakin size verdigi tepkiye yogunlasiyor. Inanilir gibi degil.