• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil gececek bu mevsimler?

Değişmiyormuş ki 🤣
Değişiyo yaw kullanıcı adı, son zamanlarda bununla ilgili yeni bir khk gelmediyse tabi.
O değil de kullanıcı adı deyince sizinkine dair şaşkınlığımı belirtmeden geçemeyeceğim, 2020li üyesiniz ve 250 senelik sitede şimdiye kadar kimse bildiğimiz merve nickini almamış :halay:

Ayrılıyorum maalesef. Antalya’ya ailemin yanına dönüyorum. Sonra da Doğu görevi, artık neresi olacaksa 😂 6 yıl geçirdim Eskişehir’de, yetmedi, umarım ileride bir gün tayin alarak falan gelme imkanım olur. Gerçekten her şeyiyle çok güzel bir şehir.
Senin devlet memuru olduğunu bilmiyordum, ne güzel ❤️ umarım istediğin yere gidersin, bundan sonra gittiğin her şehirde mutlu olur, o şehire mutluluk götürürsün. 🥰

Mevsimlerle ilgili bir önerim yok hatta her kışı sürüngen gibi geçiren ve daha geçen kış geçmeyen baş ağrısı yüzünden tomografi çektiren biri olarak kışı çekilir hale getirecek önerilere açığım. Benim baş ağrısı güneş görememekten ve iyi uyuyamamaktanmış, mevsimsel ve psikolojik yani, nitekim martla birlikte geçti :olamaz:

Hele bu kış bana nasıl gecicek hiç düşünemiyorum :KK14: kış uykusuna yatsam yazın uyansam ii olurdu.
Sağlık olsunn aslinda geçiyor bı şekilde..

Mevsimlerle ilgili bir önerim yok hatta her kışı sürüngen gibi geçiren ve daha geçen kış geçmeyen baş ağrısı yüzünden tomografi çektiren biri olarak kışı çekilir hale getirecek önerilere açığım. Benim baş ağrısı güneş görememekten ve iyi uyuyamamaktanmış, mevsimsel ve psikolojik yani, nitekim martla birlikte geçti :olamaz:

Yil boyunca yaz mevsiminin yasandigi ulkelere yerlesmek desem? 😊

Senin devlet memuru olduğunu bilmiyordum, ne güzel ❤ umarım istediğin yere gidersin, bundan sonra gittiğin her şehirde mutlu olur, o şehire mutluluk götürürsün. 🥰
Yeni mezun oldum İngilizce öğretmeliğinden 😊 Bugün kpss’ye girdim, atanma çabasındayım 🥰. Devlette olmazsam Eskişehir’e dönmem daha kolay aslında, bakalım, hayırlısı. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için 🥰

Yil boyunca yaz mevsiminin yasandigi ulkelere yerlesmek desem? 😊
Gönül ister ki ekvatorda salsa yapalım ama benim uzunca bir süre bozkırdan ayrılma ihtimalim yok :'( bizim memlekete uyacak önerileri bekleyelim madem, kış geliyor bende de uykum yetmeyecek stresi başlıyor sonuç sürüngenlik, hadi allah rahatlık versin :uykucu:

Gönül ister ki ekvatorda salsa yapalım ama benim uzunca bir süre bozkırdan ayrılma ihtimalim yok :'( bizim memlekete uyacak önerileri bekleyelim madem, kış geliyor bende de uykum yetmeyecek stresi başlıyor sonuç sürüngenlik, hadi allah rahatlık versin :uykucu:

Bozkirin sogugu da fenadir. 😔

Bozkirin sogugu da fenadir. 😔
İki damla güneş açsa soğuğa tavım da güneş olmayınca ciddi depresyona giriyor insan, daha doğrusu benim öyle oluyor. Her sene bu zamanlar d vitamini takviyesi alırım (150'lik coledan), bütün sene götürüyor bedensel dayanıklılığı da epey etkiliyor siz de değerlerinize bi ara baktırın isterseniz, ki kesin düşüktür herkesin düşük çünkü.

Diğer konularinizi bilmiyorum açıkçası eğer genel olarak bir depresyon haliniz varsa kendiniz için buna bir çare bulmalısınız

Sadece bu konuya gelecek olursam da ben de aynı durumdayım.
Kışı sevemiyorum.
Kışın azıcık bir güneş açsa o günüm güzel geçer.
Bir üye hedef koyup uygulamaktan bahsetmiş bence güzel bir fikir.
Güzel bir kışlık ürün örmek ya da dikmek ya da satın almak belki de biraz da olsa fayda sağlayabilir ve adapte olmanızı kolaylaştırabilir.

Sonbahar ve kis mevsimi ruhuma agir geliyor. Depresif bir hal aliyorum bu mevsimlerde. Gunes olmayinca kendimi dipte hissediyorum. Simdiden kara kara dusunuyorum nasil gececek bu 2 mevsim diye. Benim gibi olan var mi? :KK64:
Destek al diye yazanlara hafiften kızmışsınız ama bunda kızacak bi durum yok, doğal olarak kışın güneşli gün sayısı diğer mevsimlere göre daha azdır. Gün ışığı ise insana mutluluk veren seratonin hormonunun salgılanmasına yardımcı olmaktadır. Bu nedenle güneşli günlerde insanlar daha neşelidir. Kış mevsiminde ise güneşin etkileri azaldığından, hüzün ve çaresizlik duyguları ortaya çıkmaktadır. Özellikle negatif ruh hali kışın kendini gösterir. Soğuk günlerde tercih edilen koyu renkli kıyafetler bile psikolojik açıdan olumsuz etkiye sahiptir. Kat kat giysiler ve üşüme hissi de başlı başına bir olumsuzluk göstergesidir.
Bi uzmandan destek almakta fayda var.

Destek al diye yazanlara hafiften kızmışsınız ama bunda kızacak bi durum yok, doğal olarak kışın güneşli gün sayısı diğer mevsimlere göre daha azdır. Gün ışığı ise insana mutluluk veren seratonin hormonunun salgılanmasına yardımcı olmaktadır. Bu nedenle güneşli günlerde insanlar daha neşelidir. Kış mevsiminde ise güneşin etkileri azaldığından, hüzün ve çaresizlik duyguları ortaya çıkmaktadır. Özellikle negatif ruh hali kışın kendini gösterir. Soğuk günlerde tercih edilen koyu renkli kıyafetler bile psikolojik açıdan olumsuz etkiye sahiptir. Kat kat giysiler ve üşüme hissi de başlı başına bir olumsuzluk göstergesidir.
Bi uzmandan destek almakta fayda var.

Anlamadigim sey su: Insan karsilastigi zorluklara bas etmeyecek mi hic? Hemen destek almaya mi yonelecek?

En basit mevsim konusunda bile destek almam tavsiye ediliyor. Ilginc gercekten.

Değişiyo yaw kullanıcı adı, son zamanlarda bununla ilgili yeni bir khk gelmediyse tabi.
O değil de kullanıcı adı deyince sizinkine dair şaşkınlığımı belirtmeden geçemeyeceğim, 2020li üyesiniz ve 250 senelik sitede şimdiye kadar kimse bildiğimiz merve nickini almamış :halay:
Aa bak ben torpilliyim 🤪 şaka tabi. Benim nick mmmmmerveeeee idi 🤣 Bu kısaltmayı nickleri düzenlerken kazen abi yaptı. O ara başka değiştirmek isteyenler oldu yapamadılar onlara olamayacğı açıklaması yapıldı ordan biliyorum ben de. 🤗

Back
X