- 8 Şubat 2009
- 1.315
- 1.865
- 333
- 50
- Konu Sahibi Summer-girl
D vitaminizi olcturun.. Dusukse tamamlayın.. Ciddi depresyon kaynagi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım beni etiketleyin![]()
Aslında her mevsimin kendine has bir güzelliği var. Ben sıcağı seven, kat kat giyinmekten hoşlanmayan bir insan olduğum için yaz bana daha cazip geliyor. Ama asıl hayatın sonbahar kış olduğuna bende katılıyorum. Sanki asıl hayat sonbahar kış aylarında yaşanıyormuşta ilkbahar yaz hızlı acele geçiyormuş gibi hissediyorum.Ben de tam tersi sabah 7’de dikildim ayağaGüneş benim enerjimi düşürüyor. İlkbahar-yaz sanki anormal de sonbahar-kış asıl olması gereken hali gibi geliyor bana. Yani sonbahar-kış izlediğimiz dizi film de, ilkbahar-yaz reklam arası gibi bana göre
Büyük bir ihtimalle öğrencilik ve okula odaklı yaşamımdan kaynaklıdır bu. Ağaçların renkleri, düşen yapraklar, yağan ilk kar...
Bir de eylülde doğmuş olmamdan kaynaklı olarak düşündüğüm bir sonbahar aşkım var benim. Eskişehir’de ilk kez bugün “tamam sonbahar geldi
” diyebildim. Eskiden ağustos ortasında başlardı, küresel ısınmayla geçiş mevsimler de iyice kısaldı.
Konularınız sizi ve ruh halinizi yansıtıyor çünkü. Gerçekten destek almalısınız, herkes iyiliğinizi düşünüyor. Agresif olmayın bu kadar.Konularimdan yola cikip yorum yapmayi birakin. Mevsimler ve ruh halimden bahsediyorum.
Ya ben camı açarken çok mutluydumFırına gittim seke seke mutlu mutlu. Kapüşonlumu üstüme geçirebildiğim için de çok mutluyum
![]()
Konularınız sizi ve ruh halinizi yansıtıyor çünkü. Gerçekten destek almalısınız, herkes iyiliğinizi düşünüyor. Agresif olmayın bu kadar.
Bunu uzmanlar da onaylamıştı. Bende de ağır bir depresif hava oluyor bu iki mevsimde.Ama çözüm buldum.Sonbaharda çıkıp kozalak topluyorum,sarılı turunculu yaprakları,o renkleri değişen doğayı izliyorum fotoğrafını çekiyorum yürüyüş yapıyorum Eylülle Ekim öyle atlatılıyor.Kışında yılbaşı havasına sokuyorum kendimi.Çam süsleri,noel babalar,şunlar bunlar derken Kasımla Ocağı atlatıyorum.Şubatı da direk bahar geldi diye kabul ediyorum sonra Mart geliyor zaten...Sonbahar ve kis mevsimi ruhuma agir geliyor. Depresif bir hal aliyorum bu mevsimlerde. Gunes olmayinca kendimi dipte hissediyorum. Simdiden kara kara dusunuyorum nasil gececek bu 2 mevsim diye. Benim gibi olan var mi?![]()
Bunu uzmanlar da onaylamıştı. Bende de ağır bir depresif hava oluyor bu iki mevsimde.Ama çözüm buldum.Sonbaharda çıkıp kozalak topluyorum,sarılı turunculu yaprakları,o renkleri değişen doğayı izliyorum fotoğrafını çekiyorum yürüyüş yapıyorum Eylülle Ekim öyle atlatılıyor.Kışında yılbaşı havasına sokuyorum kendimi.Çam süsleri,noel babalar,şunlar bunlar derken Kasımla Ocağı atlatıyorum.Şubatı da direk bahar geldi diye kabul ediyorum sonra Mart geliyor zaten...![]()
Yahu ben hoslanmiyorum her actigim konuda eski konularimin isitilip isitilip onume getirilmesini. Bu nedenle tepki veremez miyim? Hemen ne destegi? Agzimi acsam destek diyorsunuz.
bi problem var demek ki mevsimler dışında da ondan diyo insanlar. agresifliğe bak mutlu olmamana şaşmamalı
6 aylık bir hedef belirleyebilir misiniz mesela?Atıyorum yeni bir hobi yeni bir dil öğrenmek?Arkadaşım diyete başlıyor yarın yaza kadar hedefi epey bir kilo vermek,şimdiden çok heyecanlı oyalanmaya başladı bile elbiseler filan alıyor yazın giymek için.Uzmanlar halt etmis. Bu depresifligimi eski konularima baglayanlar var. Saka gibi.
Nisana kadar 6 ay var daha ve bana 6 sene gibi geliyor.![]()
Ayrılıyorum maalesef. Antalya’ya ailemin yanına dönüyorum. Sonra da Doğu görevi, artık neresi olacaksaAslında her mevsimin kendine has bir güzelliği var. Ben sıcağı seven, kat kat giyinmekten hoşlanmayan bir insan olduğum için yaz bana daha cazip geliyor. Ama asıl hayatın sonbahar kış olduğuna bende katılıyorum. Sanki asıl hayat sonbahar kış aylarında yaşanıyormuşta ilkbahar yaz hızlı acele geçiyormuş gibi hissediyorum.
Bu arada çok kıskandım seni, hem eylülde doğmuşsun hem Eskişehir'e yaşıyorsun. Eskişehir o kadar miss bir şehir ki, keşke bende orada yaşasaydım.❤
Üye eski konunuzu ısıtıp önünüze getirmedi. Ruh haliniz sadece kışın öyle değil yani genelde öyle demek istedi. Burada birçok üye var ve konuyu başka biri açsa, yorumlar elbette farklı olur. Sürekli karamsar düşüncelere sahip olan bir üye olarak akılda kalmışsınız, sizi tanımayız etmeyiz zaten. Azıcık sakin olun.Yahu ben hoslanmiyorum her actigim konuda eski konularimin isitilip isitilip onume getirilmesini. Bu nedenle tepki veremez miyim? Hemen ne destegi? Agzimi acsam destek diyorsunuz.
6 aylık bir hedef belirleyebilir misiniz mesela?Atıyorum yeni bir hobi yeni bir dil öğrenmek?Arkadaşım diyete başlıyor yarın yaza kadar hedefi epey bir kilo vermek,şimdiden çok heyecanlı oyalanmaya başladı bile elbiseler filan alıyor yazın giymek için.
Kullanıcı adını bile Summer Girl olarak seçmişsin, sonbaharda depresifleşmen normalCok haklisiniz. Son konularim birbirine cok benzerdi, o nedenle akillarda depresif bir insan olarak yer etmis olabilirim ama bu konu butunuyle farkli.
Kullanici adimi mi degistirsem?![]()
Üye eski konunuzu ısıtıp önünüze getirmedi. Ruh haliniz sadece kışın öyle değil yani genelde öyle demek istedi. Burada birçok üye var ve konuyu başka biri açsa, yorumlar elbette farklı olur. Sürekli karamsar düşüncelere sahip olan bir üye olarak akılda kalmışsınız, sizi tanımayız etmeyiz zaten. Azıcık sakin olun.