- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Kızacaksınız ama sizde ilkbahar ve yazda da durum aynıydı.
Genel olarak güneşsiz günlerde herkesin enerjisi düşer zaten. Bugün uyanamadım ben adeta. Hava çok kapalı.
Tamam mevsimlerle ilgili yorumumu da ekledim zaten.Konularimdan yola cikip yorum yapmayi birakin. Mevsimler ve ruh halimden bahsediyorum.
Tamam mevsimlerle ilgili yorumumu da ekledim zaten.
Bugün bende de durum seninki gibi.Kızacaksınız ama sizde ilkbahar ve yazda da durum aynıydı.
Genel olarak güneşsiz günlerde herkesin enerjisi düşer zaten. Bugün uyanamadım ben adeta. Hava çok kapalı.
Ben de yaz insaniyimdir ki bence güneşli sicak havalar, efil efil elbiseler, yeşillikler çiceklerrr herkesin enerjisini yükseltir. Ama son baharin kışın da ayrı bir romantizmi var diye düşününce bazen güzel gelebiliyor.
Ama tabi ki ben de bugun camı açarken "hava bok gibi" diyerek açtim o ayri.
Nasıl desem entegre bir varlık ya hani insan. İster istemez bütününe bakmak durumunda kalıyoruz. Bir de bazı nickler artık aklımızda kalıyor ister istemez. Durup didiklemekten değil yani yanlış anlaşılmasın.Bakin ne guzel. Ne sorduysam onu cevaplayin. Eskilere dalmanin luzumu yok.
Ben de tam tersi sabah 7’de dikildim ayağaBugün bende de durum seninki gibi.
Hiç uyanmak, yataktan kalkmak istemedim. Hava güneşsiz, sanki neşe yok gibi. Dünyadaki bütün mutluluk bir günde çekilmiş gibi.
Bu tepki fazla değil mi ?Konularimdan yola cikip yorum yapmayi birakin. Mevsimler ve ruh halimden bahsediyorum.
Ya ben camı açarken çok mutluydumBen de yaz insaniyimdir ki bence güneşli sicak havalar, efil efil elbiseler, yeşillikler çiceklerrr herkesin enerjisini yükseltir. Ama son baharin kışın da ayrı bir romantizmi var diye düşününce bazen güzel gelebiliyor.
Ama tabi ki ben de bugun camı açarken "hava bok gibi" diyerek açtim o ayri.
Nasıl desem entegre bir varlık ya hani insan. İster istemez bütününe bakmak durumunda kalıyoruz. Bir de bazı nickler artık aklımızda kalıyor ister istemez. Durup didiklemekten değil yani yanlış anlaşılmasın.
Bu tepki fazla değil mi ?
Değişmiyormuş kiCok haklisiniz. Son konularim birbirine cok benzerdi, o nedenle akillarda depresif bir insan olarak yer etmis olabilirim ama bu konu butunuyle farkli.
Kullanici adimi mi degistirsem?
Değişmiyormuş ki
Hadi bakalım beni etiketleyinPofff! Guncel konularimla yepyeni bir profil yaratmaliyim kafalarda o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?