• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil gececek bu mevsimler?

Bende hic sevmiyorm kiş ayini. Simdiden kirk kere demisimdir anneme kişin napcaz ya diye ruhum kişi sevmiyo ben napim😂
Bunun psikolojiyle alakasi neki. Ben kendimi bildim bileli kiş ayini sevmem.

Bugun burada hava kapali ve serin ruzgarli.
Benim en sevdigim hava :)
Kapali havalarda ben resmen kendime geliyorum. Bu arada en sevdigim mevsim de sonbahar.
Gunesi ve sicagi hic sevmiyorum. Enerjimi emiyor. Numuneyim sanırım.
Merak etmeyin her mevsim gibi bunlar da gececek.
Aynı ben. Güneşli havada mutsuzum ama kapalı havada benden mutlusu yok. Ben de bu konuda yanlız olmadığıma sevindim😂

Kış depresyonu diye bir sey var.
Bazilari (bunu bilmediklerinden mi bilmiyorum) cok anlamsiz yorum yapmislar, konu „ben kışı severim o yazi sever‘e“ gelmiş halbuki soru o degil.

Konu sahibesi, en iyisi ya bir uzmanla görüsmek (durumun agirligina göre) veya internetten/kitaplardan bu gibi durumlarda ne yapilabilir diye arastirmak. Işık Terapisi diye bir sey varmis mesela.

Kışın avm ye gidiyorduk şimdi o da yok bu kış evde 😔ben de düşünüyorum ne yalan söyliyim baya serinledi hava yazın yine deniz kenarına falan gidiliyordu açık alanda duruyorduk korona olmasa neyse ama korona var

Bugün kış a girmiş gibi hissettim. Kendimi çok garip hissettim. Bende merak ediyorum nasıl gecer sonbahar ve kış 🙄 strese girdim

Depresif olduğunda benim konum var oraya gel sonra başka topiklere geç orda içini dökebilirsin canım kapalı havalarda bol bol dökmüşlüğüm var 😂
avm yok yeni kıyafete gerek yok kimse farketmiyor zaten ne giydiğimizi artık.makyaj a gerek yok maske altında herkes güzel :KK70: ben de bu hafta tümm sonbahar kış evdeyim diye yarım binliği gra....s indirimine yatırdım maskeler serumlar saç ürünleri organik şampuanlar topladım geldim.pandemi bitimi 20 yaşıma geri döneceğim inşallah:halay:

avm yok yeni kıyafete gerek yok kimse farketmiyor zaten ne giydiğimizi artık.makyaj a gerek yok maske altında herkes güzel :KK70: ben de bu hafta tümm sonbahar kış evdeyim diye yarım binliği gra....s indirimine yatırdım maskeler serumlar saç ürünleri organik şampuanlar topladım geldim.pandemi bitimi 20 yaşıma geri döneceğim inşallah:halay:
Sorma inan ki gardolabımdan kaç tane kıyafeti daha sattım nasılsa evdeyiz diye 😔internetten mi aldın canım indirimi duydum ama gidemedim mağazaya tonik lazım bana da

Sorma inan ki gardolabımdan kaç tane kıyafeti daha sattım nasılsa evdeyiz diye 😔internetten mi aldın canım indirimi duydum ama gidemedim mağazaya tonik lazım bana da
yok bizim semtte mağazası var cadde üstünde ordan aldım piyasaya göre herşey bayağı ucuzdu ama az ürün kalmıştı bügün herşeyi bulamadım gene de :cry: sonbahar depresyonuna serum kış depresyonuna kil çamur mandalina maskeleri birebirr:KK70:

yok bizim semtte mağazası var cadde üstünde ordan aldım piyasaya göre herşey bayağı ucuzdu ama az ürün kalmıştı bügün herşeyi bulamadım gene de :cry: sonbahar depresyonuna serum kış depresyonuna kil çamur mandalina maskeleri birebirr:KK70:
Bi kömür maskesi yapıyorum evde öcü gibi geziyorum :KK70: ama gitmem lazım tonik lazım indirim de var diye görüyorum TV de içim gidiyor ya

Bi kömür maskesi yapıyorum evde öcü gibi geziyorum :KK70: ama gitmem lazım tonik lazım indirim de var diye görüyorum TV de içim gidiyor ya
avm masrafı olmadığı için ben 2 büyük torbayla çıktım 2 kere gidip bu hafta.4 ay yeter bana aldıklarım.evde devamlı maske ya da doğal serum ya da leke açıcı vardır yüzümde nasılsa kimse görmüyor beni sürem gitsin depresyondayım zaten mevsimsell :KK70:

avm masrafı olmadığı için ben 2 büyük torbayla çıktım 2 kere gidip bu hafta.4 ay yeter bana aldıklarım.evde devamlı maske ya da doğal serum ya da leke açıcı vardır yüzümde nasılsa kimse görmüyor beni sürem gitsin depresyondayım zaten mevsimsell :KK70:
Benim kaşları almayı öğrenmem lazım bu ay gitmedim kuaföre korkumdan kendim aldım biraz idareten

Peki nasıl hallettin kuaföre kapıdan bi ce'e yapıcam ortamı gözlemleyip giricem :KK70: korona belirtisi olan var mı diye bi koloçan etmem lazım 😂
benim kaşlar doğuştan düzgün dür 3 4 teli de kendim alıyorum tırnaklarım da öyle manikürlü gibidir ama saçımı boyatamıyorum ona üzülüyorum sarı saçı özledim

Ah ah bende öyleyimm. Karabasanlar basıyor sanki.
Hava soğuk, ıslak.. Karanlık, kasvet..
Üşümeyi sevmiyorum yaa ://
Kat kat giyinmeyi sevmiyorum.
Yaz gibisi var mı? Efil efil giyin çık. Hava her daim aydınlık miss gibi..

Back
X