- 6 Eylül 2011
- 121
- 97
- 298
- Konu Sahibi HAYATYASAMM
-
Sebebi ne ? Çözülemez problemler mi var ?5 yıl sevgililik, 9 yıl evlilik dile kolay 14 yılımı verdiğim insanla bosanıyorum. Çok zormuş gerçekten. Önceden hep derdim boşanırım ne olcak devam ederim hayatıma, ama gercekten yasayınca inanılmaz derecede zor. Sanki bir kabusun içindeyim ve uyanınca gececek gibi sanki şu zamanları ben yasamıyorum gibi. Demek ki gercekten insanın hayat arkadası da kendine el olabiliyormus. hic aklımdan gecmezdi resmen yabancı bana. resmen düşman bıraktı beni. Hiç düşünmüyor ne yaparım ne ederim o kadar çok yaralıyor ki nasıl gececek ne zaman kabullenecem hic bilmiyorum. Sizler nasıl gecirdiniz bu süreci mutlu olabilcek miyim tekrardan çok üzgünüm.
Neden boşanıyorsunuz?5 yıl sevgililik, 9 yıl evlilik dile kolay 14 yılımı verdiğim insanla bosanıyorum. Çok zormuş gerçekten. Önceden hep derdim boşanırım ne olcak devam ederim hayatıma, ama gercekten yasayınca inanılmaz derecede zor. Sanki bir kabusun içindeyim ve uyanınca gececek gibi sanki şu zamanları ben yasamıyorum gibi. Demek ki gercekten insanın hayat arkadası da kendine el olabiliyormus. hic aklımdan gecmezdi resmen yabancı bana. resmen düşman bıraktı beni. Hiç düşünmüyor ne yaparım ne ederim o kadar çok yaralıyor ki nasıl gececek ne zaman kabullenecem hic bilmiyorum. Sizler nasıl gecirdiniz bu süreci mutlu olabilcek miyim tekrardan çok üzgünüm.
Sebebi ne ? Çözülemez problemler mi var ?
o kendi hayatını yaşıyor ben kendi hayatımı. Bekar gibi yaşamak istiyor. hiç evdekine danışayım, beraber bişeyler yapalım, muhabbet edelim gezelim tozalım ortak bişeler yapalım yok.hic biz dıye bir duygu yok. sadece kendi işi tek sorumluluğu oydu. Bende çalışıyorum.evin bütün herseyi gecimi bana aitti. hersey ben düşünmek zorudayım herseyi ben yönlendirmek zorundayım kendisi hiçbir iste yoktu. Resmen beni herseyde tek başına bıraktı. hiç yanımda bir erkek bir kocam var demedim hicbir zaman sırtımı ona yaslayamadım her anlamda maddi manevi. hep tektim.Neden boşanıyorsunuz?
1 tane 6 yaşındaCocuk var mı?
Üzülerek söylüyorum ama siz zaten yalnızmışsınız. Medeni haliniz evli diye gözüküyormuş. Evli bile değilim o yüzden boşanma hakkında atıp tutmak istemiyorum ama bir evliliğin içinde bu yalnızlığı yaşamaktansa kendi hayatınıza devam etmek ilerde sizi daha mutlu etmez mi?o kendi hayatını yaşıyor ben kendi hayatımı. Bekar gibi yaşamak istiyor. hiç evdekine danışayım, beraber bişeyler yapalım, muhabbet edelim gezelim tozalım ortak bişeler yapalım yok.hic biz dıye bir duygu yok. sadece kendi işi tek sorumluluğu oydu. Bende çalışıyorum.evin bütün herseyi gecimi bana aitti. hersey ben düşünmek zorudayım herseyi ben yönlendirmek zorundayım kendisi hiçbir iste yoktu. Resmen beni herseyde tek başına bıraktı. hiç yanımda bir erkek bir kocam var demedim hicbir zaman sırtımı ona yaslayamadım her anlamda maddi manevi. hep tektim.
aldatma var mı bilmiyorum ama bir adam düsünün eve gelsin tel alsın eline sana yarım agaz napıyon desin o kadar tüm gün ne arar ne sorar var msın öldünmü kaldın mı asla ilgilenmez.Aldatma, şiddet olduysa hiç umurunuzda olmasın. İnsanlar daha büyük acılar yaşıyorlar, insanoğlu her şeye alışıyor. Buna da alışırsınız merak etmeyin.
Tamam daha ne üzülüyorsunuz kurtulmuşsunuz işte, siz bundan sonrasına bakın artık. Hayat nelere gebe bilemeyiz bileo kendi hayatını yaşıyor ben kendi hayatımı. Bekar gibi yaşamak istiyor. hiç evdekine danışayım, beraber bişeyler yapalım, muhabbet edelim gezelim tozalım ortak bişeler yapalım yok.hic biz dıye bir duygu yok. sadece kendi işi tek sorumluluğu oydu. Bende çalışıyorum.evin bütün herseyi gecimi bana aitti. hersey ben düşünmek zorudayım herseyi ben yönlendirmek zorundayım kendisi hiçbir iste yoktu. Resmen beni herseyde tek başına bıraktı. hiç yanımda bir erkek bir kocam var demedim hicbir zaman sırtımı ona yaslayamadım her anlamda maddi manevi. hep tektim.
aynen öyle zaten o yüzden diyorum ya hep vardı aklımda boşanmak. ama gercekten dava acılınca bide o düsmanlığını görünce çok ağır geliyo nasıl gececek bilmiyorumÜzülerek söylüyorum ama siz zaten yalnızmışsınız. Medeni haliniz evli diye gözüküyormuş. Evli bile değilim o yüzden boşanma hakkında atıp tutmak istemiyorum ama bir evliliğin içinde bu yalnızlığı yaşamaktansa kendi hayatınıza devam etmek ilerde sizi daha mutlu etmez mi?
Böylesi hakkınızda hayırlı olmuş, sakın üzülmeyin. Hatta keşke daha önce boşanabilseymişsiniz. Çalışan kadınsınız da kimseye muhtaç değilsiniz. Çocuğunuzla yeni bir hayat kurun, önünüze bakın.aldatma var mı bilmiyorum ama bir adam düsünün eve gelsin tel alsın eline sana yarım agaz napıyon desin o kadar tüm gün ne arar ne sorar var msın öldünmü kaldın mı asla ilgilenmez.
işte bende biraz sizden güç almak için actım konuyu aslında. morale ihtiyacım var teşekkür ederim.Tamam daha ne üzülüyorsunuz kurtulmuşsunuz işte, siz bundan sonrasına bakın artık. Hayat nelere gebe bilemeyiz bile
evet böylesi daha iyi olucak inş. zaman çabuk gecsin bir an önce unutmak istiyorum herseyi.Böylesi hakkınızda hayırlı olmuş, sakın üzülmeyin. Hatta keşke daha önce boşanabilseymişsiniz. Çalışan kadınsınız da kimseye muhtaç değilsiniz. Çocuğunuzla yeni bir hayat kurun, önünüze bakın.
ben istedim ama o dünden razıymısBosanmayı karşı taraf mı istedi? neden boşanmak istiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?