Nasıl gececek!!!

HAYATYASAMM

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
121
97
298
5 yıl sevgililik, 9 yıl evlilik dile kolay 14 yılımı verdiğim insanla bosanıyorum. Çok zormuş gerçekten. Önceden hep derdim boşanırım ne olcak devam ederim hayatıma, ama gercekten yasayınca inanılmaz derecede zor. Sanki bir kabusun içindeyim ve uyanınca gececek gibi sanki şu zamanları ben yasamıyorum gibi. Demek ki gercekten insanın hayat arkadası da kendine el olabiliyormus. hic aklımdan gecmezdi resmen yabancı bana. resmen düşman bıraktı beni. Hiç düşünmüyor ne yaparım ne ederim o kadar çok yaralıyor ki nasıl gececek ne zaman kabullenecem hic bilmiyorum. Sizler nasıl gecirdiniz bu süreci mutlu olabilcek miyim tekrardan çok üzgünüm.

Sebebi ne ? Çözülemez problemler mi var ?

Neden boşanıyorsunuz?

Önce bu ruh halinden sıyrılın
İnsanoğlu çiğ süt emmiş derler, kimse ana baba gibi düşünmez ne halde ne yapıyor diye
Hatta ana babalar var bazen düşünmeyen
O sizsiz olabiliyorsa göze alıyorsa sizde olursunuz
Konunuz nedir tam olarak bilemiyorum, kendinize acımayın kendinizi ona muhtaç olduğunuza inandırmayın
Yalnız doğduk yalnız ölücez zaten
Bi can yoldaşı hayat arkadaşı çoğumuz istiyor bende
Ama olmadığı durumlarda lütfen çaresiz kalmayın

o kendi hayatını yaşıyor ben kendi hayatımı. Bekar gibi yaşamak istiyor. hiç evdekine danışayım, beraber bişeyler yapalım, muhabbet edelim gezelim tozalım ortak bişeler yapalım yok.hic biz dıye bir duygu yok. sadece kendi işi tek sorumluluğu oydu. Bende çalışıyorum.evin bütün herseyi gecimi bana aitti. hersey ben düşünmek zorudayım herseyi ben yönlendirmek zorundayım kendisi hiçbir iste yoktu. Resmen beni herseyde tek başına bıraktı. hiç yanımda bir erkek bir kocam var demedim hicbir zaman sırtımı ona yaslayamadım her anlamda maddi manevi. hep tektim.

Sebebi ne ? Çözülemez problemler mi var ?
Neden boşanıyorsunuz?
o kendi hayatını yaşıyor ben kendi hayatımı. Bekar gibi yaşamak istiyor. hiç evdekine danışayım, beraber bişeyler yapalım, muhabbet edelim gezelim tozalım ortak bişeler yapalım yok.hic biz dıye bir duygu yok. sadece kendi işi tek sorumluluğu oydu. Bende çalışıyorum.evin bütün herseyi gecimi bana aitti. hersey ben düşünmek zorudayım herseyi ben yönlendirmek zorundayım kendisi hiçbir iste yoktu. Resmen beni herseyde tek başına bıraktı. hiç yanımda bir erkek bir kocam var demedim hicbir zaman sırtımı ona yaslayamadım her anlamda maddi manevi. hep tektim.

Üzülerek söylüyorum ama siz zaten yalnızmışsınız. Medeni haliniz evli diye gözüküyormuş. Evli bile değilim o yüzden boşanma hakkında atıp tutmak istemiyorum ama bir evliliğin içinde bu yalnızlığı yaşamaktansa kendi hayatınıza devam etmek ilerde sizi daha mutlu etmez mi?

Aldatma, şiddet olduysa hiç umurunuzda olmasın. İnsanlar daha büyük acılar yaşıyorlar, insanoğlu her şeye alışıyor. Buna da alışırsınız merak etmeyin.
aldatma var mı bilmiyorum ama bir adam düsünün eve gelsin tel alsın eline sana yarım agaz napıyon desin o kadar tüm gün ne arar ne sorar var msın öldünmü kaldın mı asla ilgilenmez.

Tamam daha ne üzülüyorsunuz kurtulmuşsunuz işte, siz bundan sonrasına bakın artık. Hayat nelere gebe bilemeyiz bile

aynen öyle zaten o yüzden diyorum ya hep vardı aklımda boşanmak. ama gercekten dava acılınca bide o düsmanlığını görünce çok ağır geliyo nasıl gececek bilmiyorum

aldatma var mı bilmiyorum ama bir adam düsünün eve gelsin tel alsın eline sana yarım agaz napıyon desin o kadar tüm gün ne arar ne sorar var msın öldünmü kaldın mı asla ilgilenmez.
Böylesi hakkınızda hayırlı olmuş, sakın üzülmeyin. Hatta keşke daha önce boşanabilseymişsiniz. Çalışan kadınsınız da kimseye muhtaç değilsiniz. Çocuğunuzla yeni bir hayat kurun, önünüze bakın.

evet böylesi daha iyi olucak inş. zaman çabuk gecsin bir an önce unutmak istiyorum herseyi.

kimseyle konuşmak istemiyorum aslında bu süreçte. çünkü konuşunca çok kötü oluyorum canım acıyo neden hakettim diyorum. ne kadar kötüymüşüm ben öyle kı sen bana düşman olmusun diyorum kendi kendime.

Siz zaten evli degilmissiniz.İskence yapmış size .Sessiz iskence.Boyle koca olacağına hiç olmasa daha iyi . Tekrar seversin arkadasm emin ol.Mutluda olursun. Bak ben saplantiliydm ayrılırsam bırak birini sevmeyi ölürüm yaşayamam dyrdm.Bitti boşandık.Simdi dusunuyorumda ben onu değil ona olan sevgimi ssviyormusum.Senin eşini sevdiğini düşünmüyorum .İnsan kendini sevmeyeni ,değer vermeyeni sevmez .Çok uzun bir zamanı birlikte gecirmissnz.Aliskanlik var o yüzden canın böyle yaniyor .Ama geçecek emin ol geciyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…