- 6 Eylül 2011
- 121
- 97
- 298
- Konu Sahibi HAYATYASAMM
-
Amin ins. Tesekkur ederimZaten aynı evde iki yabancıymışsınız. Ilk haftalar alışması zor ama alışıyorsun.
Ben boşaldığımda ilk günler çok üzülüyordum. Sanki içim kan ağlıyor gibi. Küçük bir kizim var ve ara sıra ıyi mi yaptım kötü mü yaptım diyordum. Bir gün whatsap profilinde bir kadınla resmini gördüm. Ve adamın zerre umurunda olmadığımizi anladığım an aklım başıma geldi. Yanı seni düşman da görür çok doğal. Tez kurtulursun inşallah.
Ya çok teşekkür ederim tüm kadınlar cok harikayiz benceKusura bakmayın da iyiki boşanıyorsnz dicem neden size varlığını bile hissettirmeyen bir adama bu kadar üzülüyorsnz ki zaten herşeyi
Bizde aynı şekilde ev üstünde anlastik çocuk için nafaka da anlaştık başka bise gerçekten istemiyorum.Hukuki tüm haklarinizi alin.. burda bi arkadas almamis bosanmis kizcagiz ona yaniyordu.. sakın vazgecmeyin haklarinizdan..
Bugun bi arkadasimla konustum..20 yillik evliligi bitmis. Ekime randevu almislar. 2 buyuk cocugu var ama esi evi ve arabayi protokolle kiza vermis..iyi de nafaka dedi.. uzucu ama valla üzülmüyorum yeni hayata heyecanlaniyorum dedi hatta..
Valla bende burdan altına imzamı atıyorum kesinlikle katılıyorum. Ve şu hayatta şunu çok iyi öğrendim kadın olarak evet çok güçlü olucaz ama bunu karşı tarafa gostermicez saf gozukcez öyle olsaydım yaranırdım.ama herşeye anladığım için hiç bir sorumluluk vermediğim için bugün o yükün altında ben kaldım. Aldığım cevap yapmasaydın oldu.Harika yorum..
Burdan tum evli ve bekar genc kizlara kadinlara bi sözüm var. Sakin fedakar olacam diye saçınızı başınızı yolmayin. Gidin sac boyatin :)) kimse gun sonunda madalya takmiyo
Yiyip icip gezin. Erkege degil once kendinize deger verin..
Yoo neden saf gozukelim :))Valla bende burdan altına imzamı atıyorum kesinlikle katılıyorum. Ve şu hayatta şunu çok iyi öğrendim kadın olarak evet çok güçlü olucaz ama bunu karşı tarafa gostermicez saf gozukcez öyle olsaydım yaranırdım.ama herşeye anladığım için hiç bir sorumluluk vermediğim için bugün o yükün altında ben kaldım. Aldığım cevap yapmasaydın oldu.
Hep diyoruz kadın çalışmalı kendi ayakları üzerinde durmalı diye evet ama sorumlulukları kadın çalışıyor diye adama o rahatlığı verdiğimiz zaman orada yanlış yapıyoruz.o kendi hayatını yaşıyor ben kendi hayatımı. Bekar gibi yaşamak istiyor. hiç evdekine danışayım, beraber bişeyler yapalım, muhabbet edelim gezelim tozalım ortak bişeler yapalım yok.hic biz dıye bir duygu yok. sadece kendi işi tek sorumluluğu oydu. Bende çalışıyorum.evin bütün herseyi gecimi bana aitti. hersey ben düşünmek zorudayım herseyi ben yönlendirmek zorundayım kendisi hiçbir iste yoktu. Resmen beni herseyde tek başına bıraktı. hiç yanımda bir erkek bir kocam var demedim hicbir zaman sırtımı ona yaslayamadım her anlamda maddi manevi. hep tektim.
Haa iste benim tam olarak öyle olduYoo neden saf gozukelim :))
Tam tersine gucumuzden cekinsinler. Zekamiza saygi duyan gelsin..Strateji vs bilmem hiç. Bi hayat rol yaparak nasil gecsin. En azindan ben yapamam. Cok yiprandim bi suru sorumluluktan. Artik isbolumu dedim. Yetti dedim. Rest cektim. Ne strateji yapacam. Yoracam kendimi.Fitratima ters. Neysem o. 0 strateji.
İşine mi gelmiyo adliye eve 15 dk.lik yer :)))
Bencede herkes üstüne düşeni yapacak aman yaparım ne olcak kafasında olunmucak çok şey oluyor.Hep diyoruz kadın çalışmalı kendi ayakları üzerinde durmalı diye evet ama sorumlulukları kadın çalışıyor diye adama o rahatlığı verdiğimiz zaman orada yanlış yapıyoruz.
Cocuğun herseyini karşılıyacak zaten ben yaparım cocuğumun herseyini diyor o anlamda o yuzden sıkıntı değil dedim. teşekkür ederim.
E zaten tek basınıza yasıyormussunuz?Adam sadece yanınızda resim.o kendi hayatını yaşıyor ben kendi hayatımı. Bekar gibi yaşamak istiyor. hiç evdekine danışayım, beraber bişeyler yapalım, muhabbet edelim gezelim tozalım ortak bişeler yapalım yok.hic biz dıye bir duygu yok. sadece kendi işi tek sorumluluğu oydu. Bende çalışıyorum.evin bütün herseyi gecimi bana aitti. hersey ben düşünmek zorudayım herseyi ben yönlendirmek zorundayım kendisi hiçbir iste yoktu. Resmen beni herseyde tek başına bıraktı. hiç yanımda bir erkek bir kocam var demedim hicbir zaman sırtımı ona yaslayamadım her anlamda maddi manevi. hep tektim.
Karalar bağlamadım. ben burda içimi döküyorum dışarıya karşı emin olun çok dik duruyorum. Teşekkür ederim.E zaten tek basınıza yasıyormussunuz?Adam sadece yanınızda resim.
Neden karalar bagladınız ki?
Kagıt üzerinde bitecek bir evlilikmis.
inş teşekkür ederim:)Zaten uzun bir süredir yalnız yaşıyormuşsunuz. Evet çocuğunuz var zor zamanlarınız olacak ama her şey çok güzel olacak sadece biraz zaman. Zaman her şeyin ilacı. Haklarınızı ne olursa olsun sonuna kadar alın maddiyi geçtim manevi olarak ciddi yıpranmalarınız var bunları göz ardı etmeyin. 14 yılınızı vermişsiniz az değil bundan sonra hayatınızın tadını çıkarmaya bakın. emin olun daha iyi olacaksınız
Üzülerek söylüyorum ama sevmiyormuş sizi zatenaynen öyle zaten o yüzden diyorum ya hep vardı aklımda boşanmak. ama gercekten dava acılınca bide o düsmanlığını görünce çok ağır geliyo nasıl gececek bilmiyorum
Evet biliyorum zaten seven insan böyle yapmazdı.Üzülerek söylüyorum ama sevmiyormuş sizi zaten
sizin için hayırlısı olmuş inanın
çocuğum ne yapar demeyin siz zamanla mutlu olacaksınız o daha da huzurlu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?